lisu Napisano 22 Listopad 2007 Autor Napisano 22 Listopad 2007 janko - nie wiem czy bombiastego, bo mam z tym czas do jutra (czyli wydziargać co sie da dziś wieczorem). Odcieli mi net w domu...
Drakula Napisano 22 Listopad 2007 Napisano 22 Listopad 2007 fajne fajne, tylko jak mały przelazł z tymi rogami? :P Minos to krowojebca ;) Fajne, choc IMO za maly kontrast :)
QbisieQ Napisano 22 Listopad 2007 Napisano 22 Listopad 2007 Dla mnie bomba ! :) Minos -super, dopracowałbym jednak minotaura Ps. Minosowi się tylko zdawało że jest ojcem ,,rogatego" :P
lisu Napisano 23 Listopad 2007 Autor Napisano 23 Listopad 2007 Poprawiłem pare rzeczy, kilka dodałem i finito
Łukasz Jaskólski Napisano 25 Listopad 2007 Napisano 25 Listopad 2007 wydaje mi sie ze tamta wersja byla ciekawsza ( z tymi postaciami na 1 planie ) bardzo fajnie wygladaja slady prostokatnego brusza na kolumnach ale niepotrzebnie powtorzyles je na scianach
Yabbol Napisano 27 Listopad 2007 Napisano 27 Listopad 2007 Super oloweczki ... szczegolnie fajny ten z mieczem - fajnie wlosy mu zrobiles ... hmmm moze zgapie to od Ciebie ;)
purple Napisano 27 Listopad 2007 Napisano 27 Listopad 2007 No i w ogóle skąd Ci Mayk przychodzą takie pomysły do głowy? Patrzeysz się na jakąś starą zdezelowaną , rozkładająca się budę od Łady na swoim osiedlu i myślisz- o! krztałt maski idealny do włosów gościa z mieczem ?:D niezgorszy skill żes sobie wyrobił, nie ma się co czepiać, jest swietnie i światełko ołóweczka rządzi! :) ps: no pewnie co poniektórzy by Ci powiedzieli,żebyś zróżnicował krechę na tym gościu wyżej, ale ja Ci tego nie powiem:D pozdrawiam:)
lisu Napisano 29 Listopad 2007 Autor Napisano 29 Listopad 2007 Dzięki ludzie. Jakoś tak tradycyjnie się zrobiło ostatnio
miriam Napisano 29 Listopad 2007 Napisano 29 Listopad 2007 IMO tradycyjny nie znaczy gorszy ;) ba bardzo mi się podobają Twoje szkicorki ;]. . . Szczególnie ten z mieczykiem ;)... //Pozdr.
janko1987 Napisano 29 Listopad 2007 Napisano 29 Listopad 2007 Ołówęcie rządzą !! niezłe ! jestem ciekawy jak je wypaćkasz w kolorku ( mam nadzieje :) Pzdr
Coyote Napisano 29 Listopad 2007 Napisano 29 Listopad 2007 kurde gdzie dorwałeś taki zeszyt czysty z ta spiralą szukałem u mnie nigdzie nie ma może to przez to ze mieszkam poza europom XDD nie no ołóweczki rox
lisu Napisano 30 Listopad 2007 Autor Napisano 30 Listopad 2007 shaggi - kupilem w excellent office, na allegro są fajniejsze :) kurde straszna ziarnistość wychodzi mi na skanach, za duza czułość skanera? :/
lisu Napisano 30 Listopad 2007 Autor Napisano 30 Listopad 2007 plustek opticpro st64+, ustawienia standardowe, skanuje w 200dpi, kontast podkręcam w PShopie.
Mr Kostek Napisano 30 Listopad 2007 Napisano 30 Listopad 2007 skanuj min 300 'dpi' a najlepiej 800 'dpi' w kolorze lub w skali szarości ale poszukaj opcji 48bit kolor lub 16bit w szarościach. To pomaga, bardzo. Ten skaner ma SilverFast'a postaraj się także tego softu używać do skanowania, polecam.
masz)rum Napisano 3 Grudzień 2007 Napisano 3 Grudzień 2007 ale szkice, ładnie łapiesz anatomie i to z charakterem, gdzie nie gdzie jest coś nie tak ale widać że to celowe, kreska rządzi i do tego te niedokończenia ciekawe, podziwiam, aż mnie wzięło na szkicowanie ;]
Siegmar Napisano 3 Grudzień 2007 Napisano 3 Grudzień 2007 Super szkice! Pierwszy bym zrobił w DP, przerobił w jednym miescu i zatytułował pracę "If anyone will call me CAMELTOE again..."
Mortom Napisano 3 Grudzień 2007 Napisano 3 Grudzień 2007 patrze, patrze patrze....... i patrze... i napatrzeć sie nie mogę... świetne rysuneczki :)
lisu Napisano 1 Styczeń 2008 Autor Napisano 1 Styczeń 2008 Witam wszystkich w nowym roku :) Na dzieńdobry roboty się namnożyło że hoho. Wrzucam wip z ilustracji do pewnego projektu RPG, wszelkie uwagi niezmiernie cenne :)
Mr Pank Napisano 1 Styczeń 2008 Napisano 1 Styczeń 2008 Nieźle ręce, głowa, ok ale wydaje mi sie że proporcje siadają, koleś ma za małą klatę albo nogi są ciut za długie powodzenia
DaRoZ Napisano 2 Styczeń 2008 Napisano 2 Styczeń 2008 hmm rzeczywiscie anatomia kuleje troszke choc postac ladnie namalowana
masz)rum Napisano 2 Styczeń 2008 Napisano 2 Styczeń 2008 He, faktycznie ma taką minę jak Bruce ;] jednak sama postać kojarzy mi się z niejakim Balthierem ;P Anatomia jak pisał Mr.Pank, siada coś z klatą, może przez to że koleś chyba miał stać tak luźno lekko zgarbiony, jak mniemam. Można by mu korpus trochę wydłużyć albo nóżki skrócić ;]
lisu Napisano 3 Styczeń 2008 Autor Napisano 3 Styczeń 2008 Poprawiłem troszkę okolice prawego barku, z klatą bede kombinował przy finiszu., tera kolor. Pomagać pany bo termin goni...
janko1987 Napisano 4 Styczeń 2008 Napisano 4 Styczeń 2008 tło sie nie podoba i czemu koniec pukawki obcioles :/ wysepka sztrasznie do przodu wychodzi....
lisu Napisano 4 Styczeń 2008 Autor Napisano 4 Styczeń 2008 janko - true, true, zastosuję się. z pukawką moze byc problem :/ powróce do pracki jeszcze dziś... zmiana tematu, ilustracje tuszem & piórkiem, pięcioksiąg TH White'a, świat Królów Artków, Lancelotów i Ginevrów ;) Ilustracje na fronty leżą w rękach Tomka Marońskiego. pozdr.
dyb3k Napisano 4 Styczeń 2008 Napisano 4 Styczeń 2008 kurcze wygląda super. jak bedziesz miał więcej to pokazuj.
masz)rum Napisano 5 Styczeń 2008 Napisano 5 Styczeń 2008 No no, człowieku świetna krecha i balans biel/czerń, robota pierwsza klasa, do tego dobre narzędzie, nawiązuje z lekka do średniowiecznych rycin ;]
Siegmar Napisano 5 Styczeń 2008 Napisano 5 Styczeń 2008 Bardzo dobrze to wygląda! Świetnie wyszło cieniowanie/kreskowanie ... brawo!
Mortom Napisano 6 Styczeń 2008 Napisano 6 Styczeń 2008 super gitara!! Fajne pracki, daj więcej jak masz :)
DaRoZ Napisano 6 Styczeń 2008 Napisano 6 Styczeń 2008 bardzo przyjemne te ostatnie pracki :) pozdrawiam
lisu Napisano 6 Styczeń 2008 Autor Napisano 6 Styczeń 2008 Dzięki chłopaki, bedzie tego duużo więcej :) Tymczasem wrzucam ilustrację w digitalu, niby koniec, ale klient jeszcze chce coś pokombinować, wiec możliwe że jeszcze coś będe zmieniał. pozdr.
Mr Kostek Napisano 7 Styczeń 2008 Napisano 7 Styczeń 2008 Czy te "ozdobniki" są konieczną bo jak dla mnie to szpecą całość ilustracji. Jeżeli już to może je zrobić nieco bardziej delikatne.
lisu Napisano 7 Styczeń 2008 Autor Napisano 7 Styczeń 2008 Kostek- raczej zostaną ;) Kolejna, 4ta ilustracja do III tomu, złożenie ciała dziewicy po upuszczeniu krwi do magicznej łodzi :)
ortheza Napisano 7 Styczeń 2008 Napisano 7 Styczeń 2008 bajer :-) uwielbiam takie grafiki nie ma sie czego czepic
lisu Napisano 17 Styczeń 2008 Autor Napisano 17 Styczeń 2008 Ok, finito, klient zaakceptował. Pare rzeczy zrobiłbym inaczej, ale wiadomo jak to jest z komercją ;)
mant-raz Napisano 20 Styczeń 2008 Napisano 20 Styczeń 2008 Czarnobiala ilustracja piekna - mogles troszke odchylic jej glowe do tylu zeby dac wyraz jej omdlenia oraz przymknac oczy (np. do polowy). Konkwistador juz troche gorzej - mysle, ze powinienes jeszcze cofnac drugi plan, mocniej uderzyc ciemnymi tonami i sprawic, aby kolory byly mniej lokalne. Przyteksturowac by tez nie zaszkodzilo tu i tam (np. poklad). Jest tu tez pole do popisu w roznicowaniu materialow, szczegolnie krawedzi (metal - krawedz ostra, sukno - krawedz miekka). Deski sugeruja, ze horyzont jest wyzej niz w rzeczywistosci. Skoro juz wziales pieniadze i jestes zmeczony dawaj nastepne =) Acha jeszcze cien za malo ciemny :] pzdr.
lisu Napisano 20 Styczeń 2008 Autor Napisano 20 Styczeń 2008 mant-raz, poszło w świat, więc jade dalej nie wiem czy to juz koniec czy jeszcze słubać, na 102#ChOW.
OMAM Napisano 20 Styczeń 2008 Napisano 20 Styczeń 2008 fajne kolorki i swiatło, orazu mi się skojażyło z Rembrandtem
lisu Napisano 22 Styczeń 2008 Autor Napisano 22 Styczeń 2008 szybki matte - dla sportu i przypomnienia tematu. i plate: (centrum Wawy, kros Marszałkowskiej i Alej, fotka ze stocku free).
masz)rum Napisano 22 Styczeń 2008 Napisano 22 Styczeń 2008 102#ChOW. bym już zostawił, ewentualnie wyciągniętą rękę trochę wyostrzył, ale materiał wykroiłeś świetnie i kolory też dają radę ;] Mate mocne, mi się tam podoba, z tym niebem ma fajny klimat, szkoda trochę że te rondo zasłoniłeś bo coś fajnego można było tam zrobić, i cienie na pierwszym planie idą nie w tym kierunku ;P ogólnie miłe ;]
lisu Napisano 28 Styczeń 2008 Autor Napisano 28 Styczeń 2008 Ciąg dalszy ilustracji do Królów Arturów, finisz (chyba) do tomu III, i pierwszy w fazie wip do tomu I. pozdr.
ortheza Napisano 28 Styczeń 2008 Napisano 28 Styczeń 2008 ja mam tylko jedno slowo na co stakiejgo :-) ZAJE..FAJNE dawaj dalej
mant-raz Napisano 29 Styczeń 2008 Napisano 29 Styczeń 2008 o tak, chocby dla tych rycin warto tu zagladac, masz smykalke do tego...
Rekomendowane odpowiedzi