Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wiem, że to nie pierwsza modliszka w tej bitwie, ale ja modliszki po prostu uwielbiam i nic na to nie poradze:)

Zrobie za to inną odmianę- \"empusa pennata\" (czy jakoś tak), czyli modliszka śródziemnomorska

Narazie jestem na etapie zbierania fotek i rendery za często nie będą sie ukazywać :( ni ma czasu...

nie wiem jeszcze czy na finalu nie dam jej do łapy włuczni i nie poobwieszam koralami z kosci, sie zobaczy:P

życzę powodzenia wszystkim uczestnikom bitwy4 [piwo]

• Odpowiedzi 62
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Widze ze wsrod modlszek ostra walka sie zaczyna, nic to musze brac sie do roboty

A co do posta to edit i na dole masz okienko delete

Napisano

zawsze podobaja m sie twoje pracki - sa dokladne, ale niestety czeso nie konczone, wiec do roboty to ma byc skonczone bo bedziesz miał saygon:-D czekam na rezulataty.

Napisano

thanks Claud, nice to have some international opinion;)

Tobie Aragorn też wielke THX ale raczej nie wygram;) konkurencja jest za dobra... ale może znowu pierwsze 15[spox] :)

wyłoże sie na texturach....

Napisano

Blood...no piknie to wyglada :))) tylko jedno ALE.....skoncz ta pracke a nie tak jak na poprzedniej bitwie ok?:):)

pozdr[piwo]

Napisano

Z tego co widzę masz wielkie szanse na wygraną - nie mogę się doczekać obiektu oteksturowanego - jeżeli będzie ci szło z teksturowanie jak z modelowaniem to wygrana jest prawie w ręku.

Życzę powodzenia i pozdrawiam.

Napisano

Narazie Twoje efekty podobają mi się. Duży plus za szczegółowośc. Widzę ,że materiały również będą nienajgorsze. No jestem ciekaw ...

Napisano

dzięki:)

staram się staram... ale z głową to mam kłopot... bo ja nie wiem jak ona wygląda...:( HELP szukałem wszędzie i jedno zdjęcie głowy modliszki znalazłem, i to nie tej co trzeba...:(

to próbna referencja, czy to tak ma wyglądać??

Napisano

taaa właśnie, wkurzamy się dalej:)

a szczegóły dopiero zaczynam dodawać ]:-)

dzięki za doping! czekam tez na krytykę jakąś,

np. czy te stawy mogą takie być?[hmmm]

Napisano

o ja spoko wymiata! ty mnie naprawde zaskakujesz z każdym postem! żadnych zastrzeżeń no może tylko prezętacja modelu i materiał... mimo to że jest to narazie sam model bez texturek to mogbyś dodać jakieś ciekawsze oświetlenie i materiał... 9.5/10

Napisano

dzięki wielkie za dodawanie mi otuchy:) przyda się, przyda!!

wróciłem z wakacji i trzeba tu troche podziałać:)

pracuje nad głową, narazie ma mało szczegółów, więc jeszcze jej nie pokaże :P

pozdrawiam

Napisano

wow rewelacyjny model. ciekawe wrazene robi ta niebieskawa poswiata, lekko kosmiczny wygląd. swietne teksturki, bardzo dobre modelowanie. ogolnie extra robota. tak dalej.

Napisano

a tak będzie wyglądała podstawka do mojego robala.

wszystko będzie ciemne i mroczne. w tle chyba będa jakies płomienia drzewa itp.

Kurcze, cos słabo komentujecie:(

mogą być dwie przyczyny:

1 albo praca jest perfekcyjna:D

2 albo szkoda gadać..

pierwsza opcja odpada, więc.... cóż..:(

Napisano

oki czacha fajna, pomysl dobry, ale kilka uwag.

- jak jest dbrudna to niech ten bród(ziemia) bedzie miala wiekszego bumpa.

- popraw podloze dodaj jakąs trawke, moze smiecia, cokolwiek bo wyglada jakby to podloze żylo.

Napisano

no racja, trzeba będzie scene uatrakcyjnić, ale najważniejsza jest modliszka nie można jej zbyt przytłoczyć...

tymczasem głowa t 75% nie ma jeszcze textur czułek oczy i szczęk. szczypce też NIE sa texturowane:)

Napisano

nie ma to jak zabrać się do roboty dzień przed końcem bitwy;) chce to skończyć, mam nadzieje że sie wyrobie:/

sęk w tym, ze mój komp ma problemy z ucięgnięciem tej modliszki....

w scenie chyba nie będzie czaszki... odwróciłaby uwagę od robala:)

tak wygląda gotowy model modliszki:

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności