Gość Gosciak Napisano 5 Grudzień 2005 Share Napisano 5 Grudzień 2005 Dla mnie może być i 1 GB :) .. czekamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muzzy Napisano 5 Grudzień 2005 Share Napisano 5 Grudzień 2005 Nielot - jezeli nie pamietasz jakiego kodeka uzyles to sprawdz sobie plik programikiem GSpot :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marvey Napisano 5 Grudzień 2005 Share Napisano 5 Grudzień 2005 nielot jeśli standardowy to w camtasii jst to TSCC (TechSmith Capture Codec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Samot-nick Napisano 29 Styczeń 2006 Share Napisano 29 Styczeń 2006 wlasnie sobie powolutku przerabiam Twojego tutka, i powiem szczerze: bardzo fajnie sie z Toba pracuje :) tylko taka mala uwaga, czasami zapominasz chyba ze nagrywasz tutorial i tak zaiwaniasz ta myszka po tych menu'sach w maxie ze osoby trosze gorzej znajace maxa lub dobiero zaczynajace moga miec problem, szczegolnie dotyczy to menu przypisanego pod prawy klawisz myszy. No ale tak jak powiedzialem tutek jest swietny, dowiedzialem sie z niegu paru fajnych motywow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzemian Napisano 30 Styczeń 2006 Share Napisano 30 Styczeń 2006 Samot-nick: jak dla mnie to właśnie za wolno wszystko:) Tutka mam cały czas puszczonego na przyspieszeniu:) BTW: Nielot: kiedy kolejne części? Gdzieś wspominałeś, że niedługo wrzucasz;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 20 Luty 2006 Autor Share Napisano 20 Luty 2006 Witam!! sorki ze nic nie psialem (tak dlugo) ale ciagle walczylem i dzisiaj sie udalo :D samochod mam juz skonczony :) wiec pozostaje mi tylko wrzucic tuta a powinienem wszystko skompesowac w ciagu kilku(nastu) dni postaram sie aby bylo jak najmniej miniej mb :D wkoncu!! pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 20 Luty 2006 Share Napisano 20 Luty 2006 no w końcu skończyłeś tą honde........ tam na tutka poczekamy ale pokaż jakieś renderki auta ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlooX Napisano 3 Czerwiec 2006 Share Napisano 3 Czerwiec 2006 Hello, sory że odgrzebuje stary temat, ale trafiłem na niego przez przypadek (zauważyłem w podpisie kogoś z Kill The Vertex) Zaczynam dopiero przygode z 3ds, i bardzo chciałem sobie poćwiczyc z tym tutorialem oraz nauczyć sie zrobić karoserie, ale niestety okazuje sie że linki do filmów wygasły :( czy mógłbym ładnie prosić o ponowne wrzucenie tych filmów ?? proszeee pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 4 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 4 Czerwiec 2006 Witam!! narazie filmow nie wrzuce, ale planuje na dniach go skonczyc i wrzucic wszysko w max paru czesciach a nie w 100 ;) cierpliwosci ;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumi3 Napisano 4 Czerwiec 2006 Share Napisano 4 Czerwiec 2006 fainie tylko, że większość filmów wyżucili z serwera!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlooX Napisano 5 Czerwiec 2006 Share Napisano 5 Czerwiec 2006 ale planuje na dniach go skonczyc i wrzucic wszysko w max paru czesciach a nie w 100 ;) pozdro byłbym bardzo wdzięczny ;) kupie Ci lizaka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guziec Napisano 6 Czerwiec 2006 Share Napisano 6 Czerwiec 2006 Ja też bym bardzo prosił o ponowne udostepnienie tych filmików. liczba filmików nie jest dla mnie ważna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 6 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 6 Czerwiec 2006 Witam!! cierpliwosci panowie zostalo malo do wymodelowania (bardzo malo) ale pierw mam wazniejsze modele na glowie :) ale postaram sie jak najszybciej :) cierpliwosci... ;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 6 Czerwiec 2006 Share Napisano 6 Czerwiec 2006 nom... juz czekamy:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TORCIK Napisano 23 Lipiec 2006 Share Napisano 23 Lipiec 2006 A mógłby ktoś wstawić działające linki, bo nie wszystkie działają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kammac1990 Napisano 11 Sierpień 2006 Share Napisano 11 Sierpień 2006 cześć jestem tu nowy i dopiero zaczynam. obejżałem ten 1 tutorial i po woli zaczynam kapować ale mam problem.:( doszedłem do tego momentu i nie wiem co dalej robić bo na tutorialu nic nie jest pokazane tylko chyba jakiś skrót klawiszowy. proszę pomuszcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 11 Sierpień 2006 Share Napisano 11 Sierpień 2006 a co sie dzieje dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 11 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 11 Sierpień 2006 hehe sam nie wiem co sie dalej dzieje :) chodzi o to ze ta "siatka" znika?? jak o to to wcisnij "g" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 11 Sierpień 2006 Share Napisano 11 Sierpień 2006 Może nie wie jak wstawic boxa. XD Wytłumacz nam o co Ci dokładnie biega... Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kammac1990 Napisano 11 Sierpień 2006 Share Napisano 11 Sierpień 2006 dobra jest tak. chce na ten plane wstawić zdjęcie tak jak na tutorialu. tylko nie wiem jak bo na tutorialu jest tak jakby skrót klawiszowy zrobiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 11 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 11 Sierpień 2006 chodzi ci o to ze w widoku front left i top nie widac zdjecia (bo ty masz na plane wrzucone zdjeica jak masz wlaczony widok front(np) otoczka zolta wogol okna kliknij "f3" potem "f4" nie wiem czy dokladnie oto chodzi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kammac1990 Napisano 11 Sierpień 2006 Share Napisano 11 Sierpień 2006 Dzięki wielkie!!!!!!!! przez 2 miechy się z tym męczyłem. i próbowałem sam ale jak widać spytać się innych też należy. jeszcze raz wielkie dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mylek Napisano 15 Wrzesień 2006 Share Napisano 15 Wrzesień 2006 grrr... nie moege sciagnac pierwszego pliku z "Part II" wrzuc ktos to gdzies :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 16 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 16 Wrzesień 2006 Witam!! narazie ni wrzuce zadnego pliku :) jesli chodzi o tego tutke, ostatnio zrobilem calego jako jedna czesc :) plik po przyspieszeniu o jakies 60% trwal ponad 5h i waga tego pliku wyniosla 1gb(ponad) :(maxymalnie na rapidshare mozna umiescic plik 300mb :) a nie widzi mi sie 3 razy tyle czekac bo to potrwa pare (nasicie) dlugich godzin :( caly czas mysle jak to rozwiazac :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mylek Napisano 16 Wrzesień 2006 Share Napisano 16 Wrzesień 2006 bede cierpliwie czekal:) widzialem 1 z twojich tutoriali bardzo fajny,szacuneczek dla ciebie:)oby tak dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makbol Napisano 16 Wrzesień 2006 Share Napisano 16 Wrzesień 2006 jeśli problemem jest waga pliku to mozesz go podzielic w WinRAR na mniejsze i wrzucić na rapida badzi inny serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzys!3k Napisano 26 Wrzesień 2006 Share Napisano 26 Wrzesień 2006 Witam!! narazie ni wrzuce zadnego pliku :) jesli chodzi o tego tutke, ostatnio zrobilem calego jako jedna czesc :) plik po przyspieszeniu o jakies 60% trwal ponad 5h i waga tego pliku wyniosla 1gb(ponad) :(maxymalnie na rapidshare mozna umiescic plik 300mb :) a nie widzi mi sie 3 razy tyle czekac bo to potrwa pare (nasicie) dlugich godzin :( caly czas mysle jak to rozwiazac :) pozdro a nie moglbys tylko tego jednego, z part II pierwszy plik ?:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goran Napisano 26 Wrzesień 2006 Share Napisano 26 Wrzesień 2006 A może wrzucić w torrenty? moge seedować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mylek Napisano 27 Wrzesień 2006 Share Napisano 27 Wrzesień 2006 albo moze ktos z was wrzuci Part II na rapida?:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 27 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2006 Witam!! nie wrzuce plikow gdyz ich nie posiadam, mam tylko cale pliki :) ale postaram sie niedlugo wszystko wrzucic :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mylek Napisano 28 Wrzesień 2006 Share Napisano 28 Wrzesień 2006 a moze ktos inny ma:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzys!3k Napisano 10 Październik 2006 Share Napisano 10 Październik 2006 Witam ponawiam prosbe o umieszczeniu tego parta lub calosci :) bylbym bardzo wdzieczny pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goran Napisano 11 Październik 2006 Share Napisano 11 Październik 2006 może zacznij go rozsyłać na płytach DVD :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Death Metal Napisano 13 Październik 2006 Share Napisano 13 Październik 2006 Czekam z niecierpliwością, myślę, że się wiele nauczę. a przy okazji jak już będziesz wrzucał to machnij i ten tutek o płaskim nadkolu. Pozdroofka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzys!3k Napisano 10 Listopad 2006 Share Napisano 10 Listopad 2006 i jak, jest szansa ze ktos to wrzuci..?:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mylek Napisano 11 Grudzień 2006 Share Napisano 11 Grudzień 2006 nielot007 Jak bedzesz mial wolne 10 h to wrzuc ten plik na jakis darmowy serwer:] Zrobisz wielki krok w przod dla Polskiej grafiki komputerowej:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 11 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 11 Grudzień 2006 hahaha :D Mylek :) ciagle mysle jak go wrzucic :) moze zrobie od nowa jakis tut(bedzie szybciej na necie i ladniej) a tego wrzuce jak bede mial pare dni (tygoni) czasu aby to uporzadkowac poskladac nagrac itp itd. :) moge zrobic jak modelowac karoserie taka ladna :) czyli nowe techniki trudne rzeczy wycinane booleanem :) ktory daje cool efekt :) ale jaka fure?? jakies pomysly?? w sumie jakby ktos dal dzisiaj pomysl to jutro(pojutrze)skoncze karoserie dam na neta i bedzie fajnie napewno by trwal mniej niz honda czyli sa wieksze szanse ze wrzuce dobra wersje bez przyspieszeniea (duzego) :) wiec czekam na konkrety czy wogole chcecie :) bo dawno tuta nie robiem a to moja passa robic tuty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mylek Napisano 11 Grudzień 2006 Share Napisano 11 Grudzień 2006 Chcemy! Tylko ja ci zabardzo niedam pomyslu na fure bo nie znam:) PS.Twoje tutki sa super wszystkie ogladam.Duzo sie nauczylem z nich:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dirk Napisano 11 Grudzień 2006 Share Napisano 11 Grudzień 2006 nielot007, może skoda fabia lub grande punto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 13 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2006 Witam!! ok zaczalem modelowac :) robie evo VIII bo jest tam troche chamferow itp itd :) aha zamierzam zrobic tylko przod gdyz w przodzie jest sporo do modelwoania zobacze jak z czasem bedzie ile tutek bedzie mial godzin :) narazie niespelna 40min :) ps. dawno juz fury nie robilem wiec troche nie wychodzi :( ps2. postaram sie do konca tygonia wrzucic tutka :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gen.Baton Napisano 13 Grudzień 2006 Share Napisano 13 Grudzień 2006 cóż mogę dodać. Dajcie nowe linki bo nie działają !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mylek Napisano 14 Grudzień 2006 Share Napisano 14 Grudzień 2006 ladnie ci idze.czekamy!:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BARTUS000 Napisano 20 Grudzień 2006 Share Napisano 20 Grudzień 2006 ja tez z niecierpliwoscia czekam na tego tutka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 20 Grudzień 2006 Share Napisano 20 Grudzień 2006 nie no nielot nie odstawiaj takiej kaszany.....krzywo i niezgodnie z orginałem. przede wszystkim nadkole jest nie tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mylek Napisano 22 Grudzień 2006 Share Napisano 22 Grudzień 2006 e tam to tylko dla pokazaniea zasady wienc moga byc niezgodnosciz orginalem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 30 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 30 Grudzień 2006 Witam!! ....... pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 30 Grudzień 2006 Share Napisano 30 Grudzień 2006 brzydki lakier:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..::Krzysiek M::.. Napisano 30 Grudzień 2006 Share Napisano 30 Grudzień 2006 Ale model ładny :PP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#Pawel Napisano 30 Grudzień 2006 Share Napisano 30 Grudzień 2006 Brzydki lakier, ale model ładny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 31 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 31 Grudzień 2006 Witam!! :) ............... pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi