Rincewind Napisano 15 Lipiec 2003 Napisano 15 Lipiec 2003 Witam! Jestem pierwszy raz na forum i pierwszy raz w bitwie, więc moje posty mogą być jeszcze dość siermiężne. No do dzieła. Spróbuję zrobić SZERSZENIA. Nie jest to może orginalny pomysł, ale zobaczę swoją walkę w porównaniu z innymi. Będę się starał trzymać \"rzeczywistości\". Już mam odlot. No dobra, bo mi się gadka nie klei. Załączam fotkę, a w najbliższym czasie pokażę rysunku referencyjne.
Rincewind Napisano 16 Lipiec 2003 Autor Napisano 16 Lipiec 2003 Tym razem przedstawiam rysunki referencyjne, głowy oraz odłoka. Myślę, że dalsze rysunki będą powstawać w miarę tworzenia, dalszych części owada. Narazie.
Blooddragon Napisano 16 Lipiec 2003 Napisano 16 Lipiec 2003 Witam na forum:) ...więc rysunek głowy sam robiłeś tak? hmmm żebyś równie dobrze modelował:):o powodzenia!
Por@szek Napisano 16 Lipiec 2003 Napisano 16 Lipiec 2003 no trzymam kciuki bo szkice sa zajo, tylko ze modelling to zupelnie inna sprawa, a o moim ulubionym mappingu nie wspomne:) Powodzonka[3m się]
Rincewind Napisano 18 Lipiec 2003 Autor Napisano 18 Lipiec 2003 Proszę, oto próby pracy nad głową. Niewiele jest tego, ale opinie mile widziane.
Pablo Napisano 18 Lipiec 2003 Napisano 18 Lipiec 2003 tak jak mowisz...za wiele tutaj nie widac...wiec racezj nie ma sensu komentowac...poczekamy na wiecej :)) pozdr
Blooddragon Napisano 18 Lipiec 2003 Napisano 18 Lipiec 2003 hmmm ta część pancerza na częśći \"nosowej\" powinna ,wedłóg mnie, być być nieco więkasz, poczatym częsci pancerza mogłyby byc oddzielone od siebie głębszymi rowkami, pozdrawiam
Rincewind Napisano 21 Lipiec 2003 Autor Napisano 21 Lipiec 2003 Chyba będę miał mały zastój, wczoraj WYKOLEIŁ mi się TWARDY.[papapa] PięęęknYYY start w BITWIE, nie ma co. Dzisiaj, będę coś wiedział, albo rybka, albo ... [telefon] Pozdrawiam.
Rincewind Napisano 23 Lipiec 2003 Autor Napisano 23 Lipiec 2003 WROOCIŁEM !!! Wczoraj odzyskałem dane i troszeczkę jeszcze popracowałem. Jeszcze będę musiał na głową popracować, szczególnie nad oczami bo resztę trzeba będzie poprostu dorobić, jednakże manicure dokładny będzie jak już zrobię cały model. Proszę obejrzyjcie sobie i SAMI oceńcie. Pozdrawiam.
Rincewind Napisano 25 Lipiec 2003 Autor Napisano 25 Lipiec 2003 Witam Zamieściłem kolejny apdejt, tym razem dodałem czujki[spox], trochę poprawiłem oczy, oraz lekko uszczegółowiłęm głowę. Proszę o oceny. Pozdrawiam
0-Arh+ Napisano 25 Lipiec 2003 Napisano 25 Lipiec 2003 naprawdę super model! oby tak dalej! bardzo podoba mi się że te głowa jest taka... nierówna. pofaldowana. wg nie wygląda to super powodzenia
Rincewind Napisano 30 Lipiec 2003 Autor Napisano 30 Lipiec 2003 Witam znowu Zamieszczam kolejny APDEJT !! Jak sami widzicie jest to HORNET CORPSE!! !! !! Jak zwykle praca w toku (ciągniesię jak geel) Czekam na opinie i podpowidzi. Pozdrawiam.
Vorek Napisano 30 Lipiec 2003 Napisano 30 Lipiec 2003 Super modelik, gratulacje. Robimy w sumie bardzo podobnego owada i musze przyznac ze wychodzi Ci to lepiej :) Czekam na dalszy ciag Pozdrawiam
Rincewind Napisano 11 Sierpień 2003 Autor Napisano 11 Sierpień 2003 Chyba odpadam z bitwy. Zostało mi tylko kilka płytek drukowanych itp. Komputerek tak mi się zje(psuł), że nik nie wie o co chodzi.[killer] Jak coś naprawię to jeszcze dorzucę ale już nie mam wiele nadzieji. Może lepiej będzie w następnej BITWIE. Pozdrawiam.
Rincewind Napisano 11 Sierpień 2003 Autor Napisano 11 Sierpień 2003 Ale prędzej czy później i tak go skończę. Pewnie na WIP-ie Jeszcze raz Pozdrawiam.
Barył Napisano 11 Sierpień 2003 Napisano 11 Sierpień 2003 Aaaaaaaaaaa nie mozesz skonczyc :( i zkim ja bede konkurowal pod wzgledem zrobienia szerszenia??? :(:( Twoj szerszen i tak jest lepszy..mam andzieje ze z kompem bedize ok i wrocisz do bitwy.. -pozdro!
Proto Napisano 11 Sierpień 2003 Napisano 11 Sierpień 2003 Jeszcze ja Ci zostalem, ale przynajmniej biarac pod uwage liczbe komentarzy marna konkurencja ;). Zreszta nie jest to doslownie szerszen. Szkoda, cos sporo osob ma problemy sprzetowe :/.
Rincewind Napisano 12 Sierpień 2003 Autor Napisano 12 Sierpień 2003 Dzięki za posty. Barył: Najwyżej będziesz mi kibicował na WIPie albo w ARCHWUM. Póki co pozdrowienia i będę śledził twoją BITWE I nie opowiadaj pierdół, modelowanie moim zdaniem idzie Ci na wysokim poziomie, no a mapping, potrenujesz to Ci Garb WYROŚNIE[lol2] Proto: Walcz do samego końca, moim zdaniem i tak powinieneś się cieszyć bo twój MATRIX nie musiał się jeszcze przymusowo reaktywować. Pozdrowienia.
Rekomendowane odpowiedzi