Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam!

Jestem pierwszy raz na forum i pierwszy raz w bitwie, więc moje posty mogą być jeszcze dość siermiężne.

No do dzieła. Spróbuję zrobić SZERSZENIA.

Nie jest to może orginalny pomysł, ale zobaczę swoją walkę w porównaniu z innymi. Będę się starał trzymać \"rzeczywistości\". Już mam odlot.

No dobra, bo mi się gadka nie klei. Załączam fotkę, a w najbliższym czasie pokażę rysunku referencyjne.

• Odpowiedzi 20
  • Wyświetleń 2,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Tym razem przedstawiam rysunki referencyjne, głowy oraz odłoka.

Myślę, że dalsze rysunki będą powstawać w miarę tworzenia, dalszych części owada.

Narazie.

Napisano

Witam na forum:)

...więc rysunek głowy sam robiłeś tak? hmmm żebyś równie dobrze modelował:):o

powodzenia!

Napisano

no trzymam kciuki bo szkice sa zajo, tylko ze modelling to zupelnie inna sprawa, a o moim ulubionym mappingu nie wspomne:) Powodzonka[3m się]

Napisano

tak jak mowisz...za wiele tutaj nie widac...wiec racezj nie ma sensu komentowac...poczekamy na wiecej :))

pozdr

Napisano

hmmm ta część pancerza na częśći \"nosowej\" powinna ,wedłóg mnie, być być nieco więkasz, poczatym częsci pancerza mogłyby byc oddzielone od siebie głębszymi rowkami,

pozdrawiam

Napisano
  • Autor

Chyba będę miał mały zastój, wczoraj WYKOLEIŁ mi się TWARDY.[papapa]

PięęęknYYY start w BITWIE, nie ma co.

Dzisiaj, będę coś wiedział, albo rybka, albo ... [telefon]

Pozdrawiam.

Napisano
  • Autor

WROOCIŁEM !!!

Wczoraj odzyskałem dane i troszeczkę jeszcze popracowałem.

Jeszcze będę musiał na głową popracować, szczególnie nad oczami bo resztę trzeba będzie poprostu dorobić, jednakże manicure dokładny będzie jak już zrobię cały model.

Proszę obejrzyjcie sobie i SAMI oceńcie.

Pozdrawiam.

Napisano
  • Autor

Witam

Zamieściłem kolejny apdejt, tym razem dodałem czujki[spox], trochę poprawiłem oczy, oraz lekko uszczegółowiłęm głowę.

Proszę o oceny. Pozdrawiam

Napisano

naprawdę super model! oby tak dalej!

bardzo podoba mi się że te głowa jest taka... nierówna. pofaldowana. wg nie wygląda to super

powodzenia

Napisano
  • Autor

Witam znowu

Zamieszczam kolejny APDEJT !!

Jak sami widzicie jest to HORNET CORPSE!! !! !!

Jak zwykle praca w toku (ciągniesię jak geel)

Czekam na opinie i podpowidzi.

Pozdrawiam.

Napisano

Super modelik, gratulacje. Robimy w sumie bardzo podobnego owada i musze przyznac ze wychodzi Ci to lepiej :)

Czekam na dalszy ciag

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

Chyba odpadam z bitwy.

Zostało mi tylko kilka płytek drukowanych itp. Komputerek tak mi się zje(psuł), że nik nie wie o co chodzi.[killer]

Jak coś naprawię to jeszcze dorzucę ale już nie mam wiele nadzieji.

Może lepiej będzie w następnej BITWIE.

Pozdrawiam.

Napisano
  • Autor

Ale prędzej czy później i tak go skończę.

Pewnie na WIP-ie

Jeszcze raz

Pozdrawiam.

Napisano

Aaaaaaaaaaa nie mozesz skonczyc :( i zkim ja bede konkurowal pod wzgledem zrobienia szerszenia??? :(:( Twoj szerszen i tak jest lepszy..mam andzieje ze z kompem bedize ok i wrocisz do bitwy..

-pozdro!

Napisano

Jeszcze ja Ci zostalem, ale przynajmniej biarac pod uwage liczbe komentarzy marna konkurencja ;). Zreszta nie jest to doslownie szerszen.

Szkoda, cos sporo osob ma problemy sprzetowe :/.

Napisano
  • Autor

Dzięki za posty.

Barył: Najwyżej będziesz mi kibicował na WIPie albo w ARCHWUM. Póki co pozdrowienia i będę śledził twoją BITWE

I nie opowiadaj pierdół, modelowanie moim zdaniem idzie Ci na wysokim poziomie, no a mapping, potrenujesz to Ci Garb WYROŚNIE[lol2]

Proto: Walcz do samego końca, moim zdaniem i tak powinieneś się cieszyć bo twój MATRIX nie musiał się jeszcze przymusowo reaktywować.

Pozdrowienia.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności