Napisano 15 Lipiec 200321 l Witam! Jestem pierwszy raz na forum i pierwszy raz w bitwie, więc moje posty mogą być jeszcze dość siermiężne. No do dzieła. Spróbuję zrobić SZERSZENIA. Nie jest to może orginalny pomysł, ale zobaczę swoją walkę w porównaniu z innymi. Będę się starał trzymać \"rzeczywistości\". Już mam odlot. No dobra, bo mi się gadka nie klei. Załączam fotkę, a w najbliższym czasie pokażę rysunku referencyjne.
Napisano 16 Lipiec 200321 l Autor Tym razem przedstawiam rysunki referencyjne, głowy oraz odłoka. Myślę, że dalsze rysunki będą powstawać w miarę tworzenia, dalszych części owada. Narazie.
Napisano 16 Lipiec 200321 l Witam na forum:) ...więc rysunek głowy sam robiłeś tak? hmmm żebyś równie dobrze modelował:):o powodzenia!
Napisano 16 Lipiec 200321 l no trzymam kciuki bo szkice sa zajo, tylko ze modelling to zupelnie inna sprawa, a o moim ulubionym mappingu nie wspomne:) Powodzonka[3m się]
Napisano 18 Lipiec 200321 l Autor Proszę, oto próby pracy nad głową. Niewiele jest tego, ale opinie mile widziane.
Napisano 18 Lipiec 200321 l tak jak mowisz...za wiele tutaj nie widac...wiec racezj nie ma sensu komentowac...poczekamy na wiecej :)) pozdr
Napisano 18 Lipiec 200321 l hmmm ta część pancerza na częśći \"nosowej\" powinna ,wedłóg mnie, być być nieco więkasz, poczatym częsci pancerza mogłyby byc oddzielone od siebie głębszymi rowkami, pozdrawiam
Napisano 21 Lipiec 200321 l Autor Chyba będę miał mały zastój, wczoraj WYKOLEIŁ mi się TWARDY.[papapa] PięęęknYYY start w BITWIE, nie ma co. Dzisiaj, będę coś wiedział, albo rybka, albo ... [telefon] Pozdrawiam.
Napisano 23 Lipiec 200321 l Autor WROOCIŁEM !!! Wczoraj odzyskałem dane i troszeczkę jeszcze popracowałem. Jeszcze będę musiał na głową popracować, szczególnie nad oczami bo resztę trzeba będzie poprostu dorobić, jednakże manicure dokładny będzie jak już zrobię cały model. Proszę obejrzyjcie sobie i SAMI oceńcie. Pozdrawiam.
Napisano 25 Lipiec 200321 l Autor Witam Zamieściłem kolejny apdejt, tym razem dodałem czujki[spox], trochę poprawiłem oczy, oraz lekko uszczegółowiłęm głowę. Proszę o oceny. Pozdrawiam
Napisano 25 Lipiec 200321 l naprawdę super model! oby tak dalej! bardzo podoba mi się że te głowa jest taka... nierówna. pofaldowana. wg nie wygląda to super powodzenia
Napisano 30 Lipiec 200321 l Autor Witam znowu Zamieszczam kolejny APDEJT !! Jak sami widzicie jest to HORNET CORPSE!! !! !! Jak zwykle praca w toku (ciągniesię jak geel) Czekam na opinie i podpowidzi. Pozdrawiam.
Napisano 30 Lipiec 200321 l Super modelik, gratulacje. Robimy w sumie bardzo podobnego owada i musze przyznac ze wychodzi Ci to lepiej :) Czekam na dalszy ciag Pozdrawiam
Napisano 11 Sierpień 200321 l Autor Chyba odpadam z bitwy. Zostało mi tylko kilka płytek drukowanych itp. Komputerek tak mi się zje(psuł), że nik nie wie o co chodzi.[killer] Jak coś naprawię to jeszcze dorzucę ale już nie mam wiele nadzieji. Może lepiej będzie w następnej BITWIE. Pozdrawiam.
Napisano 11 Sierpień 200321 l Autor Ale prędzej czy później i tak go skończę. Pewnie na WIP-ie Jeszcze raz Pozdrawiam.
Napisano 11 Sierpień 200321 l Aaaaaaaaaaa nie mozesz skonczyc :( i zkim ja bede konkurowal pod wzgledem zrobienia szerszenia??? :(:( Twoj szerszen i tak jest lepszy..mam andzieje ze z kompem bedize ok i wrocisz do bitwy.. -pozdro!
Napisano 11 Sierpień 200321 l Jeszcze ja Ci zostalem, ale przynajmniej biarac pod uwage liczbe komentarzy marna konkurencja ;). Zreszta nie jest to doslownie szerszen. Szkoda, cos sporo osob ma problemy sprzetowe :/.
Napisano 12 Sierpień 200321 l Autor Dzięki za posty. Barył: Najwyżej będziesz mi kibicował na WIPie albo w ARCHWUM. Póki co pozdrowienia i będę śledził twoją BITWE I nie opowiadaj pierdół, modelowanie moim zdaniem idzie Ci na wysokim poziomie, no a mapping, potrenujesz to Ci Garb WYROŚNIE[lol2] Proto: Walcz do samego końca, moim zdaniem i tak powinieneś się cieszyć bo twój MATRIX nie musiał się jeszcze przymusowo reaktywować. Pozdrowienia.