Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 150
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

-RoX-: całkiem dobrze jak na początki

Amok: bardzo fajnie!

Chalek: wiem, powinno być fabrique en pologne :} języki mi się po....y :]

Napisano

hej chlopaki! To już ktorys z kolei temat na forum dotyczacy testow maxwella i nurtują mnie pytania: po co? dlaczego? w czym jest lepszy od np. vraya itd.?

Napisano

no nie powiedział bym że aż 3x a pozatym po jakichś 10 min mam piękny podgląd a w vrayu czekam 4 godziny aby okazało się że jednak coś jest nei tak;] chyba lepiej skończyć dyskusje pt dlaczego maxwell a zacząć oceniać pracki

Napisano

wszystko ładnie gdyby nie tracić na ostrości. Mam nadzieję, że nowy maxwell będzie poozwalał na dodanie przynajmniej 3 sampli.:

Gość evolved
Napisano

Pytanko odnośnie maxwell rendera - jest on moze dostepny w wersji do Lightwave'a ? :D bo puki nie opanuję mayi to bym go sobie obczajał powoli...

Napisano

Witam.

To ja też coś wrzuce :-)

Mój pierwszy render a w drugim skopałem zupełnie dof ale może jak bym poczekał dłużej to może by to jakoś wyglądało ;-)

Napisano

tak cieńko?

zanim mi system padł (nocka zarwana). Nie z winy tego maxrzęcha.

loc22kx.th.jpg

ok. 15 min.

fl19ny.th.jpg

ok. 10 min. i ok. 0,5 mln poly

Napisano

Końcowe renderki zaczynają mi się podobać ale w większości jest straszne ziarno precież aby uzyskać efekt wizualności nie potrzeba tyle ziarna pchać,nie jestem asem graficznym ale jak dla mnie ziarno które zauważam nie tylko w niektórych renderach przeraża mnie w jaki sposób to widzicie.Prosiłbym o odpisanie bo może się mylę i ja na to źle patrzę ?

Ps: tyczy to się renderów nie tylko z tego działu

Napisano

Czasem ziarno nadaje pracy tego czegoś. :)

Jeśli chodzi o maxwella, to całkowite pozbycie się ziarna bywa czasochłonne. W nowej wersji już mniej niż w poprzednich, ale jednak.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności