Zarowa Napisano 12 Listopad 2005 Share Napisano 12 Listopad 2005 Siema! Wczoraj zacząłem pracę na tym modelem, a oto efekty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 12 Listopad 2005 Share Napisano 12 Listopad 2005 Wow szybki jestes jak od wczoraj tyle wymodelowałes ! Jak narazie bardzo fajnie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Litman Napisano 12 Listopad 2005 Share Napisano 12 Listopad 2005 hyhy chcialem byc pierwszy jestem drugi .. hmy kolejna Twoja ładna i czysta praca :D dlamnie cacy ..czekam na reszte :D i jeszcze jedno mam zastrzezenie co do tego progu, nie powinien on byc w 1 kawalQ ?? mam nadzieje ze domyślicie sie o co mi chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonsterDream Napisano 12 Listopad 2005 Share Napisano 12 Listopad 2005 No naprawde szybko ci to poszło, ale wszystko ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zarowa Napisano 12 Listopad 2005 Autor Share Napisano 12 Listopad 2005 próg jest dzielony, masz tu fotke http://home.arcor.de/paddiiiii2/bilder%208.5.03%20004.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 12 Listopad 2005 Share Napisano 12 Listopad 2005 kurde nie wiem jak to tak szybko wymodelowales...kurde bardzo mi sie podoba...a ja ciagle w tym 2d tylko trza sie przelamac:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 12 Listopad 2005 Share Napisano 12 Listopad 2005 UUU ładnie i to drugi dzień dopiero?? A ile godzin?? ;> Który to twój model?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 12 Listopad 2005 Share Napisano 12 Listopad 2005 ladny model. generalnie rto chcialem poslodzic ale to tak gi na mnie dziala :> bo bledy sa, np dzielenie miedzy drzwiami na gorze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 12 Listopad 2005 Share Napisano 12 Listopad 2005 modeling GiT i do tego tak szybko! respect:] ale wybor samochodu... nosisz dresy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zarowa Napisano 12 Listopad 2005 Autor Share Napisano 12 Listopad 2005 Bubu - nie wiem dokładnie ile godzin wczoraj pół dnia i dzisiaj kilka godzinek, a w maxie robie coś około roku więc kilka modeli już zrobiłem :D Dareg - nie nosze dresów heh ale samochód mi sie podoba Mały upik (BSS): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Litman Napisano 12 Listopad 2005 Share Napisano 12 Listopad 2005 noo juz mówiłem że ładna felunda ...ale mówie to jeszcze raz :D ....takie troche wczesne pytanko: bedzie lakierek czy komp nie da rady ?? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 12 Listopad 2005 Share Napisano 12 Listopad 2005 pieknie felga ale prosze popraw te dzrwi na gorze :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zarowa Napisano 12 Listopad 2005 Autor Share Napisano 12 Listopad 2005 kome - na tych drzwiach jest bug bo extrude nie jest jeszcze dokończone niedługo to naprawie :) Litman - no nie wiem zobaczy sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 12 Listopad 2005 Share Napisano 12 Listopad 2005 Strasznie ci to sprawnie idzie i wszystko pięknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 12 Listopad 2005 Share Napisano 12 Listopad 2005 Impressive, ze tak powiem. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubi Napisano 13 Listopad 2005 Share Napisano 13 Listopad 2005 no no ładnie ;) Trzymam kciuki za modelik, sam chcialem robić e36 jako pierwszy samochod (jak bym sie keidys zdecydował). Jeżdżę taką trojeczką tylko że sedanem, szkoda ze robisz coupete (czy to compact?) :) Jak by byly jakies detale potrzebne to sluze fotkami (jak Ci bedzie coś potrzebne to zrobię ;) ) Już na koniec prosze w czarnym lakierku i z dedykowaną rejestracją 'HUBI' to wyląduje u mnie na pulpicie :) Tylko dlaczego nie sedan ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zarowa Napisano 13 Listopad 2005 Autor Share Napisano 13 Listopad 2005 Hubi - to jest compact, na początku robiłem sedana ale znalazłem lepsze plany i robie compacta :D hehe a z tym lakierem zobacze na końcu no i mały update (przednia szyba i początki tyłu): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ajw Napisano 13 Listopad 2005 Share Napisano 13 Listopad 2005 fajnie Ci to wychodzi :D ja się mecze jużod hohoh ze swoją bryką :-/ i tak mi nie wychodzi . no czekam na update :) P.S. wnetrze bedziesz robił :>? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 13 Listopad 2005 Share Napisano 13 Listopad 2005 jestes bardzo szybki, nigdy nie widziałem żeby ktoś tak szybko modelował ;]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zarowa Napisano 13 Listopad 2005 Autor Share Napisano 13 Listopad 2005 ajw - nie bede robił środka bo mam za slabego kompa mentaller - a tam wcale tak szybko nie jest :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Litman Napisano 13 Listopad 2005 Share Napisano 13 Listopad 2005 heheh ach ta skromnosc :D ..jestes moim idolem :D :) ....jak to czyściutko jest robione , tez bym tak chcial ....czekam na dupcie tego cacka ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zarowa Napisano 14 Listopad 2005 Autor Share Napisano 14 Listopad 2005 No i tył zrobiony: ps. zmniejszyłem wartość smootha bo komp już nie dawał rady :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu_PL Napisano 14 Listopad 2005 Share Napisano 14 Listopad 2005 Siatka troche dziwnie się układa... szczególnie na bocznych szybach, ale może być... fajnie fajnie pozdrawiam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Litman Napisano 14 Listopad 2005 Share Napisano 14 Listopad 2005 omg jest i dupcia :D ..perfect ...dorob te rozne bajery .. a pozniej, mam nadzieje ze uda Ci sie renderek zrobic :D ludzie co tak malo komentow :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ajw Napisano 14 Listopad 2005 Share Napisano 14 Listopad 2005 no nareszcie update :) no no no ładnie, ładnie chyba wezme u Ciebie jakies korki bo mi ta moja maszyna jakos znowu nie wychodzi :-/. Powodzenia i czekam na następny update. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 15 Listopad 2005 Share Napisano 15 Listopad 2005 daj update z lakierem, bo jest bardzo ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zarowa Napisano 15 Listopad 2005 Autor Share Napisano 15 Listopad 2005 Ardeni - rendery z lakierem bedą na końcu bo nie za bardzo umiem renderować no i jak sie zaczne bawić renderem to mi sie modelować odechce :D Światło zrobione, jakoś dziwnie ta krawędź po lewej stronie wyszła na renderze w rzeczywistości jest ostrzejsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ajw Napisano 15 Listopad 2005 Share Napisano 15 Listopad 2005 ejjj no weś zrób coś źle [nierówno itp] bo to już nudne się robi jak zawesze mam pisać, że jest gites ;-) heheh no powodzenia i czekam na koniec :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubi Napisano 15 Listopad 2005 Share Napisano 15 Listopad 2005 ojojoooj!!! tak ładnie szło a światełka skopałeś ;( Lampy w srodku są całkowicie okrągłe i te "szkla z odbłyśnikami za kloszami głównymi" są pod kątem prostym do ziemi. masz tu fotke samej lampy: a w starszych modelach (tak jak u mnie) do swiatel mijania są jeszcze w srodku soczewki (tam w tym zewnętrznym odbłyśniku) tak jak tu na zdjęciu: Kierunkowskaz jeszcze ujdzie bo wnętrza i tak z reguły nie widać bo jest za szkłem takim 'kwadracikowym' :) Pozdrawiam i czekam na kolejne updaty ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zarowa Napisano 16 Listopad 2005 Autor Share Napisano 16 Listopad 2005 No rzeczywiście Hubi skopałem te światła, ale nie miałem takich referków jak ty mi dałeś, wzorowałem sie głownie na tym http://www.smcars.net/forums/index.php?topic=18951.0 Postaram sie to naprawić :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zarowa Napisano 16 Listopad 2005 Autor Share Napisano 16 Listopad 2005 Poprawiłem światło nie wiem czy dobrze, ale narazie takie zostaną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Litman Napisano 16 Listopad 2005 Share Napisano 16 Listopad 2005 no no :) ... widze jakies anomali na szybach ...czekam na wyjasnienia :D hyhy :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 16 Listopad 2005 Share Napisano 16 Listopad 2005 bardzo ładnie, mimo że szybciutko. tak trzymaj, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zarowa Napisano 17 Listopad 2005 Autor Share Napisano 17 Listopad 2005 Litman - te "anomalia" to wina oświetlenia Lusterko (odbiega troche od oryginału): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubi Napisano 17 Listopad 2005 Share Napisano 17 Listopad 2005 to ja jeszcze tyko troszeczke sie czepne do swiatełek ;) Jest już dużo lepiej jeszcze tylko poweim ze te "kółka" w środku u ciebie za bardzo "leżą" tzn są pochylone, a powinny być prostopadle do ziemi :) Chyba ze to tylko takie zludzenie i wina rendera. Po za tym bedzie ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zarowa Napisano 18 Listopad 2005 Autor Share Napisano 18 Listopad 2005 Mi sie wydaje że to przednie światło jest już dobre Tylne światło i gril gotowe :D: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 18 Listopad 2005 Share Napisano 18 Listopad 2005 W lewym gornym "rogu" tylnego swiatla dzieje sie cos niedobrego... Ogolnie fura full wypas :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel Napisano 18 Listopad 2005 Share Napisano 18 Listopad 2005 Szybko ci to idzie i jest to bardzo dobze wykonane dla mnie super!!! A tak właściwe długo interesujesz grafiką?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ajw Napisano 18 Listopad 2005 Share Napisano 18 Listopad 2005 no ładnie ale poraw to co wylukał ..:: Wiktor ::.. i bedzie gites :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zarowa Napisano 18 Listopad 2005 Autor Share Napisano 18 Listopad 2005 No jutro poprawie te błedy, a grafiką interesuje sie ponad rok na początku bawiłem sie amapi, a potem "przesiadłem" sie na maxa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubi Napisano 18 Listopad 2005 Share Napisano 18 Listopad 2005 no to do tych powyższych dozuce tylko że tych łopatek w nerkach (potocznie zwanych grilem ;) ) jest wiecej. U ciebie widze chyb a tylko okolo 5 a powinno byc conajmniej 9 :) fotka grila z nowszego modelu e36: A ogolnie to jak najbardziej oki ;) Żeby nie bylo że tylko bledy wytykam bo i tak całość mi sie bardzo podoba! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zarowa Napisano 19 Listopad 2005 Autor Share Napisano 19 Listopad 2005 Hubi po to jest forum żeby powiedzieć co poprawić albo co jest źle ;) heh no i poprawiłem tego grilla, a tylne światło poprawie później Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Litman Napisano 19 Listopad 2005 Share Napisano 19 Listopad 2005 no piknie piknie :D ..poprawiaj te szczeliny ...i tak z ciekawosci zapytam, kiedy doczekamy sie lakierku ?? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubi Napisano 24 Listopad 2005 Share Napisano 24 Listopad 2005 no i co tam sie dalej dzieje? porzuciłeś modelik? Tak ładnie szło :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zarowa Napisano 25 Listopad 2005 Autor Share Napisano 25 Listopad 2005 hehe nie porzuciłem, tylko mi sie jakoś nie chciało robić, ale zmobilizowałem się i zrobiłem klamke :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 25 Listopad 2005 Share Napisano 25 Listopad 2005 zajebi*** !! pozdro :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Litman Napisano 25 Listopad 2005 Share Napisano 25 Listopad 2005 szkoda ze jej nie zje***** :D hehe byloby do czego sie przyczepic :D , a nie ciegle piszemy ze jest super itp :D , jedyne co moge powiedziec to : super :D , kiedy skonczysz model ?? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 25 Listopad 2005 Share Napisano 25 Listopad 2005 odnośnie modelowania, to mam małe pytanie - to jest meshsmooth (interations 2), tak? co do bugów to narazie ich nie wiadać, dlatego czekam na lakier ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zarowa Napisano 25 Listopad 2005 Autor Share Napisano 25 Listopad 2005 Litman - nie wiem kiedy skończe kilka detali jeszcze zostało :D mentaller - to jest turbosmooth interations 2 ale na renderach bedzie 1 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel Napisano 25 Listopad 2005 Share Napisano 25 Listopad 2005 heh... super klamka widze że dbasz o detale:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi