Plastique Napisano 18 Listopad 2005 Share Napisano 18 Listopad 2005 kurde tak mi sie przypomnialo... ma moze ktos to zdiecie co zrobilismy przed ciezarówka maxwella moze?? :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 18 Listopad 2005 Share Napisano 18 Listopad 2005 ee tego, no ,jakby to... jeszcze nie wywołałem filmu ;-) tweety, dawaj sondę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 18 Listopad 2005 Share Napisano 18 Listopad 2005 Vorek gratki za speeda:D Odnośnie mojej obecności, narazie walcze z siłą wyższą i walka jest wyrównana, możeie strescić jak zlot wygląda, taki 5 punktowy plan wydażeń od przyjazdu do odjazdu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 18 Listopad 2005 Autor Share Napisano 18 Listopad 2005 w 5 pkt: pierwsza knajpa druga knajpa trzecia knajpa czwarta knajpa piąta knajpa :D :D :D Vorek: Problem jest taki że nie można dodać sondy jak się już raz założyło wątek. nie ma później w Edytuj opcji sondy. Lipa. Dlatego muszę pogadać z Leru aby przeniósł posty do nowego wątku z założoną już sondą. Sorki za niedpatrzenie ale kiedyś nie było z tym problemu. Teraz po ostatnich zmianach nie wszystko działa jak powinno... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 18 Listopad 2005 Share Napisano 18 Listopad 2005 -1 spotkanie pod pręgierzem 0 czekanie na ekipę na mrozie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 18 Listopad 2005 Share Napisano 18 Listopad 2005 hiii a juz kojaze kikuta, zawsze patrzylem na podstawe a po czubku nie moglem zajarzyc no to gra, moje kursy som: 26.11, 03,10,17.12, 06,13.01 i w te dni od godziny 11 jestem wolny, do rynku mam 20 minut piechota, prosze mnie uwzglednic w ustalaniu terminu :D poz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 18 Listopad 2005 Autor Share Napisano 18 Listopad 2005 razor (15:09) yo yo razor (15:10) coś nam się meeting episode IV odwleka razor (15:10) dobrze by było abyś już tradycyjnie ty założył nową sondę razor (15:11) z propozycjami terminów w grudniu tak więc idąc za zewem natury, rad nie rad prezentuję: MEETING WE WROCŁAWIU tradycyjnie odbędzie się on we Wrocławiu zaś zbiórka na rynku pod pręgierzem: Macie do wyboru terminy zarówno listopadowe jak i grudniowe. Jak wyklarują się daty zrobimy sondę i zaklepiemy termin. Ponieważ ostatnio były niejakie kłopoty z miejscami, proponuję także aby zgłaszali się chętni mający knajpowe wtyki i rezerwowali stoliki. Mam na dzieję że i tym razem pobijemy rekord uczestników! :D A oto lista maxowych imprezowiczów: tweety Vorek hcpiter666 Junior Barcisz AGmakonts (?) kannu maras Salvator (jakoś w to nie wierzę ;) ) Shogun 3D (jeśli większa ekipa z wawy) razor Super_OKO rowr asblaze mkk3a Plastique tobi_k kome MichOO zapraszamy też pozostałych wrocławskich grafików!!! . SONDA MEETINGU WE WROCŁAWIU! !!BARDZO PROSZĘ O NIE PISANIE POSTÓW W TYM WĄTKU!! Do wyboru macie terminy: 2.12.2005 3.12.2005 9.12.2005 10.12.2005 16.12.2005 17.12.2005 Głosujecie do 25.11.2005. Po tym terminie trzeba będzie ustalić knajpę i szybko zarezerwować miejsca. Wszystkie uwagi piszcie na razie w wątku o meetingu czyli tutaj: http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=21062&page=2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 18 Listopad 2005 Autor Share Napisano 18 Listopad 2005 http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=21222 głosujemy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 18 Listopad 2005 Share Napisano 18 Listopad 2005 tak jest ,pierwszy byłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 18 Listopad 2005 Share Napisano 18 Listopad 2005 drugi :) PS> czemu nie można wpisywać postów krótszych niż 10 znaków? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 18 Listopad 2005 Share Napisano 18 Listopad 2005 To jest forum policyjne i tak bywa. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 18 Listopad 2005 Share Napisano 18 Listopad 2005 bo na evermotion sa same odpowiedzi : "awsome" & "cool" :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 18 Listopad 2005 Share Napisano 18 Listopad 2005 Mi jedynie pasuje sobota 17 grudnia, bo jestem z Jeleniej no i oczywiście dni szkolne odpadają :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 18 Listopad 2005 Share Napisano 18 Listopad 2005 no to ja tez glosuje na 17 bo mi pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barcisz Napisano 18 Listopad 2005 Share Napisano 18 Listopad 2005 panowie prosze tylko nie poczatek grudnia :( :( bede w warszawie :( :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 18 Listopad 2005 Share Napisano 18 Listopad 2005 17 to chyba nie poczatek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 19 Listopad 2005 Share Napisano 19 Listopad 2005 hehe no 17 ! 17 ! 17 ! Please :D Inne terminy mi odpadają :/ Kome-musi byc 17 chyba nie bedą az tacy ze będą napijac bez nas ;) :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 19 Listopad 2005 Autor Share Napisano 19 Listopad 2005 no i lipa bo sonda się zepsuła... z mojej strony powiem, że też opcjonuję za 17. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maras Napisano 19 Listopad 2005 Share Napisano 19 Listopad 2005 17 jest ok Dzisiaj idę prawdopodobnie do Fuzonu, sprawdzę klimat:) moze sie tez popytam co i jak z rezerwacjami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razor Napisano 19 Listopad 2005 Share Napisano 19 Listopad 2005 17 pasuje, choc juz w okresie swiatecznej goraczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 19 Listopad 2005 Share Napisano 19 Listopad 2005 ok. niech więc bedzie 17. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 19 Listopad 2005 Share Napisano 19 Listopad 2005 jupi! a godzina? ja na rynku jesetm o 11.30. a potem to ktoś by mnie musiał przechować bo nie bede czekał na mrozie do wieczora :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 19 Listopad 2005 Share Napisano 19 Listopad 2005 Kome ja tez moge być wczesniej, mi wszystko jedno bo mam autobus o kazdej porze, jak cos to mozna bedze na poczekaniu skoczyc na pifko albo coś na ciepło :D P.S a co do godziny to moze wczesniej niz ostatnio bo wkoncu to juz grudzien ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 19 Listopad 2005 Share Napisano 19 Listopad 2005 A kome ponoc nie pije. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 19 Listopad 2005 Share Napisano 19 Listopad 2005 wszyscy tak mówią :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 19 Listopad 2005 Autor Share Napisano 19 Listopad 2005 MEETING WE WROCŁAWIU Tradycyjnie odbędzie się on we Wrocławiu zaś zbiórka na rynku pod pręgierzem. Termin: 17 grudnia 2005 Jeśli chodzi o godzinę to proponuję w miarę wczesną czyli np: 18:00. Co do knajpy to propozycje jakie się do tej pory przewinęły: Mleczarnia, Fuzon, Salvator. A oto lista maxowych imprezowiczów: tweety Vorek hcpiter666 Junior Barcisz AGmakonts (?) kannu maras Salvator (jakoś w to nie wierzę ;) ) Shogun 3D (jeśli większa ekipa z wawy) razor Super_OKO rowr asblaze mkk3a Plastique tobi_k kome MichOO . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 19 Listopad 2005 Share Napisano 19 Listopad 2005 17 osob, to juz niezly zlocik. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 19 Listopad 2005 Share Napisano 19 Listopad 2005 ok, ja też jestem za 17. grudnia. będę na 99%. musialbym miec naprawde pecha, aby nie moc przyjść akurat tego dnia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 19 Listopad 2005 Share Napisano 19 Listopad 2005 chveti - no ja Ci pzrecierz mówiłem że juz nie pije:P RA Ty bys się nie zabrał jak coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 19 Listopad 2005 Share Napisano 19 Listopad 2005 Sie zobaczy, w ostatniej chwili sie okaze. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barcisz Napisano 19 Listopad 2005 Share Napisano 19 Listopad 2005 o RA, niezastanawiaj sie :D tylko dawaj dawaj :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 19 Listopad 2005 Share Napisano 19 Listopad 2005 18? tak pozno? :( oczywiscie ze nie pije hcpiter - o tak na cieplo to ja lubie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 20 Listopad 2005 Share Napisano 20 Listopad 2005 Na 18 to troszke pozno niedało by się zrobic wczesniej ?? :> A co do ciepłego Kome to bedzie sie trzeba jakoś ustawić a nie tak jak ostatnio nawet nie wiedziałem jak wygląda razor a miałem sie z nim spotkac ;p :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maras Napisano 20 Listopad 2005 Share Napisano 20 Listopad 2005 pytałem się wczoraj jak jest z rezerwacjami w fuzonie i sprawa wygląda tak że jest kaucja zwrotna wysokości 2 zeta od osoby, to chyba nie tak źle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razor Napisano 20 Listopad 2005 Share Napisano 20 Listopad 2005 no nie wiem czy stac mnie na taki wydatek..... nie dalo sie nic wytargowac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 20 Listopad 2005 Share Napisano 20 Listopad 2005 No tam 2 zety to nie az taki wydatek, ale moze znalazło by się coś za free ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maras Napisano 20 Listopad 2005 Share Napisano 20 Listopad 2005 no ja tez mysle ze 2 zeta to nic wielkiego zwłaszcza ze to kaucja zwrotna, ale można sie jeszcze porozglądać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 27 Listopad 2005 Share Napisano 27 Listopad 2005 Mam mały problem :) Szukam jakiegoś niedrogiego noclegu we Wrocku bo mam autobus o 2 w nocy a chętnie został bym dłuzej, ostatnio omało bym nie zdązył własnie na ten autobus i chciałbym gdzies przespac do rana. Jeżeli ktoś zna jakies miejsca na nocleg to prosił bym pisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 27 Listopad 2005 Share Napisano 27 Listopad 2005 hcpiter666 -> na ul. Kiełczowskiej jest XVI liceum ogólnokształcące, tam jest internat, zakręć na informację i poproś jakiś numer telefonu i dowiedz się więcej. AFAIR jest tam dość tanio ;) Ale proszę jeszcze o potwierdzenie tej informacji Panów z Wro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastique Napisano 27 Listopad 2005 Share Napisano 27 Listopad 2005 Na kleczkowskiej tez cos jest :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 27 Listopad 2005 Share Napisano 27 Listopad 2005 nocleg? hmmm... proponuje hotel "wroclaw glowny" na pilsudzkiego 105, ...(sam nie probowalem i ne znam nikogo kto by probowal, w ogole ten post to przejaw ignorancji i kretynskiego poczucia humoru, urazajacego i mierzacego w osrodek dobrego smaku i moralnosci, niesmaczny, brudny i infantylny jak jasna cholera oraz niesmieszny) a w ogole to: piszcie mnie na liste, 90% ze bede, pozdr aha, kto pije wodke? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 27 Listopad 2005 Share Napisano 27 Listopad 2005 tylko trochę wcześniej, a jak nie to śpię u kogoś. misiekhc HEHEHEHHEhheEhEHEheEhHEhHehEEhHEEHEHehHEEhEHEHhe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 28 Listopad 2005 Share Napisano 28 Listopad 2005 aha, kto pije wodke? możesz w tej kwestii brać mnie pod uwage. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 28 Listopad 2005 Share Napisano 28 Listopad 2005 Dzięki ! Coś poszukam a jak nie to wróce na drugą na dworzec PKS :) Miskiekhc- HC HC ;) Ja nie piję ! :) Kto może być wczesniej niz na 18 ? Bo wolał bym spotkać sie trosze wczesniej, wkoncu grudzien i takie tam ;) Pozdr i do zobaczenia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maras Napisano 28 Listopad 2005 Share Napisano 28 Listopad 2005 ja tez co do picia wodki odpadam:(ale wszystko inne ok! aha, i prawdopodobnie moge być wczesniej tylko nie wiem czy to kogoś ucieszy, ghehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 28 Listopad 2005 Share Napisano 28 Listopad 2005 ja tez nie pije :) ...a widze ze juz automatycznie mnie tweety dodal :D hemmm moze mi sie uda :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 28 Listopad 2005 Share Napisano 28 Listopad 2005 ja pije ale tylko z sokiem(tzw na popite,lepiej wchodzi :))ale kogo to obchodzi bo ten watek to chyba jest w innym celu :D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 28 Listopad 2005 Share Napisano 28 Listopad 2005 Maras super że będziesz :) No to mozemy sie umowic wczesniej a pozniej juz o 18 wpaść pod pręgierz po pozostałych. :) Może niech każdy pisze czy bedzie wczesniej i o której, wtedy sie dogadamy albo pisać do mnie na GG ;) Pozdr ! P.S Sorry organizatorzy ze sie tak w wątku wtrącam ale niektórzy chcieli albo muszą być wczesniej i trzeba jakoś sobie czas zorganizować ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 28 Listopad 2005 Autor Share Napisano 28 Listopad 2005 spoko spoko. hcpiter następnym razem ty nakręcasz zlocik :) A oto lista wybrańców: tweety Vorek hcpiter666 Junior Barcisz AGmakonts (?) kannu maras Salvator Shogun 3D (nadal nie wiem co z tobą) razor Super_OKO rowr asblaze mkk3a Plastique tobi_k kome MichOO misiekhc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 28 Listopad 2005 Share Napisano 28 Listopad 2005 a bedzie miał ktoś jakies plakietki? bo jak przyjdzie tyle luda, to troche ciezko tak wszystkich spamiętać za jednym razem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi