Napisano 18 Listopad 200519 l kurde tak mi sie przypomnialo... ma moze ktos to zdiecie co zrobilismy przed ciezarówka maxwella moze?? :D:D
Napisano 18 Listopad 200519 l ee tego, no ,jakby to... jeszcze nie wywołałem filmu ;-) tweety, dawaj sondę ;)
Napisano 18 Listopad 200519 l Vorek gratki za speeda:D Odnośnie mojej obecności, narazie walcze z siłą wyższą i walka jest wyrównana, możeie strescić jak zlot wygląda, taki 5 punktowy plan wydażeń od przyjazdu do odjazdu?
Napisano 18 Listopad 200519 l Autor w 5 pkt: pierwsza knajpa druga knajpa trzecia knajpa czwarta knajpa piąta knajpa :D :D :D Vorek: Problem jest taki że nie można dodać sondy jak się już raz założyło wątek. nie ma później w Edytuj opcji sondy. Lipa. Dlatego muszę pogadać z Leru aby przeniósł posty do nowego wątku z założoną już sondą. Sorki za niedpatrzenie ale kiedyś nie było z tym problemu. Teraz po ostatnich zmianach nie wszystko działa jak powinno...
Napisano 18 Listopad 200519 l hiii a juz kojaze kikuta, zawsze patrzylem na podstawe a po czubku nie moglem zajarzyc no to gra, moje kursy som: 26.11, 03,10,17.12, 06,13.01 i w te dni od godziny 11 jestem wolny, do rynku mam 20 minut piechota, prosze mnie uwzglednic w ustalaniu terminu :D poz
Napisano 18 Listopad 200519 l Autor razor (15:09) yo yo razor (15:10) coś nam się meeting episode IV odwleka razor (15:10) dobrze by było abyś już tradycyjnie ty założył nową sondę razor (15:11) z propozycjami terminów w grudniu tak więc idąc za zewem natury, rad nie rad prezentuję: MEETING WE WROCŁAWIU tradycyjnie odbędzie się on we Wrocławiu zaś zbiórka na rynku pod pręgierzem: Macie do wyboru terminy zarówno listopadowe jak i grudniowe. Jak wyklarują się daty zrobimy sondę i zaklepiemy termin. Ponieważ ostatnio były niejakie kłopoty z miejscami, proponuję także aby zgłaszali się chętni mający knajpowe wtyki i rezerwowali stoliki. Mam na dzieję że i tym razem pobijemy rekord uczestników! :D A oto lista maxowych imprezowiczów: tweety Vorek hcpiter666 Junior Barcisz AGmakonts (?) kannu maras Salvator (jakoś w to nie wierzę ;) ) Shogun 3D (jeśli większa ekipa z wawy) razor Super_OKO rowr asblaze mkk3a Plastique tobi_k kome MichOO zapraszamy też pozostałych wrocławskich grafików!!! . SONDA MEETINGU WE WROCŁAWIU! !!BARDZO PROSZĘ O NIE PISANIE POSTÓW W TYM WĄTKU!! Do wyboru macie terminy: 2.12.2005 3.12.2005 9.12.2005 10.12.2005 16.12.2005 17.12.2005 Głosujecie do 25.11.2005. Po tym terminie trzeba będzie ustalić knajpę i szybko zarezerwować miejsca. Wszystkie uwagi piszcie na razie w wątku o meetingu czyli tutaj: http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=21062&page=2
Napisano 18 Listopad 200519 l Mi jedynie pasuje sobota 17 grudnia, bo jestem z Jeleniej no i oczywiście dni szkolne odpadają :/
Napisano 19 Listopad 200519 l hehe no 17 ! 17 ! 17 ! Please :D Inne terminy mi odpadają :/ Kome-musi byc 17 chyba nie bedą az tacy ze będą napijac bez nas ;) :D
Napisano 19 Listopad 200519 l Autor no i lipa bo sonda się zepsuła... z mojej strony powiem, że też opcjonuję za 17.
Napisano 19 Listopad 200519 l 17 jest ok Dzisiaj idę prawdopodobnie do Fuzonu, sprawdzę klimat:) moze sie tez popytam co i jak z rezerwacjami.
Napisano 19 Listopad 200519 l jupi! a godzina? ja na rynku jesetm o 11.30. a potem to ktoś by mnie musiał przechować bo nie bede czekał na mrozie do wieczora :)
Napisano 19 Listopad 200519 l Kome ja tez moge być wczesniej, mi wszystko jedno bo mam autobus o kazdej porze, jak cos to mozna bedze na poczekaniu skoczyc na pifko albo coś na ciepło :D P.S a co do godziny to moze wczesniej niz ostatnio bo wkoncu to juz grudzien ;)
Napisano 19 Listopad 200519 l Autor MEETING WE WROCŁAWIU Tradycyjnie odbędzie się on we Wrocławiu zaś zbiórka na rynku pod pręgierzem. Termin: 17 grudnia 2005 Jeśli chodzi o godzinę to proponuję w miarę wczesną czyli np: 18:00. Co do knajpy to propozycje jakie się do tej pory przewinęły: Mleczarnia, Fuzon, Salvator. A oto lista maxowych imprezowiczów: tweety Vorek hcpiter666 Junior Barcisz AGmakonts (?) kannu maras Salvator (jakoś w to nie wierzę ;) ) Shogun 3D (jeśli większa ekipa z wawy) razor Super_OKO rowr asblaze mkk3a Plastique tobi_k kome MichOO .
Napisano 19 Listopad 200519 l ok, ja też jestem za 17. grudnia. będę na 99%. musialbym miec naprawde pecha, aby nie moc przyjść akurat tego dnia...
Napisano 19 Listopad 200519 l chveti - no ja Ci pzrecierz mówiłem że juz nie pije:P RA Ty bys się nie zabrał jak coś?
Napisano 19 Listopad 200519 l 18? tak pozno? :( oczywiscie ze nie pije hcpiter - o tak na cieplo to ja lubie :D
Napisano 20 Listopad 200519 l Na 18 to troszke pozno niedało by się zrobic wczesniej ?? :> A co do ciepłego Kome to bedzie sie trzeba jakoś ustawić a nie tak jak ostatnio nawet nie wiedziałem jak wygląda razor a miałem sie z nim spotkac ;p :D
Napisano 20 Listopad 200519 l pytałem się wczoraj jak jest z rezerwacjami w fuzonie i sprawa wygląda tak że jest kaucja zwrotna wysokości 2 zeta od osoby, to chyba nie tak źle?
Napisano 20 Listopad 200519 l no nie wiem czy stac mnie na taki wydatek..... nie dalo sie nic wytargowac?
Napisano 20 Listopad 200519 l No tam 2 zety to nie az taki wydatek, ale moze znalazło by się coś za free ?
Napisano 20 Listopad 200519 l no ja tez mysle ze 2 zeta to nic wielkiego zwłaszcza ze to kaucja zwrotna, ale można sie jeszcze porozglądać
Napisano 27 Listopad 200519 l Mam mały problem :) Szukam jakiegoś niedrogiego noclegu we Wrocku bo mam autobus o 2 w nocy a chętnie został bym dłuzej, ostatnio omało bym nie zdązył własnie na ten autobus i chciałbym gdzies przespac do rana. Jeżeli ktoś zna jakies miejsca na nocleg to prosił bym pisać.
Napisano 27 Listopad 200519 l hcpiter666 -> na ul. Kiełczowskiej jest XVI liceum ogólnokształcące, tam jest internat, zakręć na informację i poproś jakiś numer telefonu i dowiedz się więcej. AFAIR jest tam dość tanio ;) Ale proszę jeszcze o potwierdzenie tej informacji Panów z Wro.
Napisano 27 Listopad 200519 l nocleg? hmmm... proponuje hotel "wroclaw glowny" na pilsudzkiego 105, ...(sam nie probowalem i ne znam nikogo kto by probowal, w ogole ten post to przejaw ignorancji i kretynskiego poczucia humoru, urazajacego i mierzacego w osrodek dobrego smaku i moralnosci, niesmaczny, brudny i infantylny jak jasna cholera oraz niesmieszny) a w ogole to: piszcie mnie na liste, 90% ze bede, pozdr aha, kto pije wodke?
Napisano 27 Listopad 200519 l tylko trochę wcześniej, a jak nie to śpię u kogoś. misiekhc HEHEHEHHEhheEhEHEheEhHEhHehEEhHEEHEHehHEEhEHEHhe
Napisano 28 Listopad 200519 l Dzięki ! Coś poszukam a jak nie to wróce na drugą na dworzec PKS :) Miskiekhc- HC HC ;) Ja nie piję ! :) Kto może być wczesniej niz na 18 ? Bo wolał bym spotkać sie trosze wczesniej, wkoncu grudzien i takie tam ;) Pozdr i do zobaczenia !
Napisano 28 Listopad 200519 l ja tez co do picia wodki odpadam:(ale wszystko inne ok! aha, i prawdopodobnie moge być wczesniej tylko nie wiem czy to kogoś ucieszy, ghehe
Napisano 28 Listopad 200519 l ja tez nie pije :) ...a widze ze juz automatycznie mnie tweety dodal :D hemmm moze mi sie uda :)
Napisano 28 Listopad 200519 l ja pije ale tylko z sokiem(tzw na popite,lepiej wchodzi :))ale kogo to obchodzi bo ten watek to chyba jest w innym celu :D pozdro
Napisano 28 Listopad 200519 l Maras super że będziesz :) No to mozemy sie umowic wczesniej a pozniej juz o 18 wpaść pod pręgierz po pozostałych. :) Może niech każdy pisze czy bedzie wczesniej i o której, wtedy sie dogadamy albo pisać do mnie na GG ;) Pozdr ! P.S Sorry organizatorzy ze sie tak w wątku wtrącam ale niektórzy chcieli albo muszą być wczesniej i trzeba jakoś sobie czas zorganizować ;)
Napisano 28 Listopad 200519 l Autor spoko spoko. hcpiter następnym razem ty nakręcasz zlocik :) A oto lista wybrańców: tweety Vorek hcpiter666 Junior Barcisz AGmakonts (?) kannu maras Salvator Shogun 3D (nadal nie wiem co z tobą) razor Super_OKO rowr asblaze mkk3a Plastique tobi_k kome MichOO misiekhc
Napisano 28 Listopad 200519 l a bedzie miał ktoś jakies plakietki? bo jak przyjdzie tyle luda, to troche ciezko tak wszystkich spamiętać za jednym razem...