darkelf Napisano 16 Listopad 2005 Napisano 16 Listopad 2005 tak na razie zamalowalem go calego, jeszcze detal iwogle pisiurek i te skrzydleta. model bobtheseal, pozdro. jakbyscie mieli jakies idee jakby go tutaj odordynarowac. awogle piszcie co chcecie, jo.
ftorek Napisano 16 Listopad 2005 Napisano 16 Listopad 2005 hyhyhy - niezle daj mu troche czarnych wlosow w okolicy brzuszyska i krocza :D i jeszcze - to akurat problem bardziej teologiczny - czy demony maja pepki?? i mozesz my jakiegos spekulara troche podmalowac - tak zeby wygladal jakby byl naoliwiony (jak ci sie chce to mozesz mu jeszcze dorobic hurysy co go beda tymi olejami smarowac :D hyhyhy a jeszcze - jak to poeta spiewal: "pracie trzy na metr - czarne jak w habicie xsiadz" - moze bardziej w te klimaty :D hyhyhy
arcade Napisano 17 Listopad 2005 Napisano 17 Listopad 2005 fajne :) IMHO -> więcej kontrastu na teksturę. No i jeszcze przydały by się jakieś krosty, pryszcze i takie tam :] pzdr
Hatred Napisano 17 Listopad 2005 Napisano 17 Listopad 2005 hehhe wlasnie mialem mowic zebys sie za impa wziol :), z tym spec to dobry pomysl jak by ci sie kcialo :) :) oldschoolowy imp :)
Shogun 3D Napisano 17 Listopad 2005 Napisano 17 Listopad 2005 Morda jak stary zakapior, ale ciałko jak niemowlę, tylko nieco za długo na słońcu trzymane. Daj mu jakiegoś bumpa i zmarchy, krosty, kudły w kroczu... Specular tez sie przyda... Imp to ma być imp. Z taką skórą to mu tylko aureolki brakuje.
Por@szek Napisano 17 Listopad 2005 Napisano 17 Listopad 2005 Jakbys mu dal aureolke to bys niezle wszystkich zaskoczyl;]
darkelf Napisano 17 Listopad 2005 Autor Napisano 17 Listopad 2005 dzieki za idee, cmokaski. spekular wygladal troche kiciarsko, ale potestuje jeszcze.
darkelf Napisano 17 Listopad 2005 Autor Napisano 17 Listopad 2005 contrast łajt nyga http://www.bobotheseal.com/download/
darkelf Napisano 10 Luty 2006 Autor Napisano 10 Luty 2006 jeju, znalazlem ten watek. juz patrzec nie moge na swoje lenistwo ;). tekstury to 512x512(reszta) i 256x512 (skrzydla).
Por@szek Napisano 10 Luty 2006 Napisano 10 Luty 2006 Niezle darkelf, ja bym dal tylko jakas fotke na layera aby mu detal wiekszy dac, aby nie byl taki ... plaski i malo detaliczny.
Gość Bad Moon Napisano 10 Luty 2006 Napisano 10 Luty 2006 Szczerze mówic to trochę dziwnie wygląda (moim zdanie mza szeroki z frontu), ale co tam, ja się nie znam :D
kurt_hectic Napisano 10 Luty 2006 Napisano 10 Luty 2006 ja tez mam stasznie zaciemniony obraz :\, ale na tym 2gim jpg juz widal lepiej ... textura chyba oki, ale slora mszi bardziej przypominac skore... ja to zalatwiam tym, z ejako :base: daje hi res foto skory, potem contrast, cienie, srenie malu malu i mamy.
zaki79 Napisano 10 Luty 2006 Napisano 10 Luty 2006 całkiem, całkiem darkelf -ale te skrzydła z piórami kompletnie moim zdaniem nie pasują do impa :)
Gość yon Napisano 10 Luty 2006 Napisano 10 Luty 2006 hehe. ma klimat. no i te anielskie skrzydelka :) fajna rzecz.
KLICEK Napisano 11 Luty 2006 Napisano 11 Luty 2006 misie podoba nawet bardzo bardzo bardzo mocno nyga kip it ap ;)
PAINbringer Napisano 16 Luty 2006 Napisano 16 Luty 2006 Słodziutki ten littla nigga ^_^ PS: O_o Czy ja ślepne na starość czy wcześniej nie było na Gameart forum miniatur załączników?
Shogun 3D Napisano 16 Luty 2006 Napisano 16 Luty 2006 Mam dla Ciebie dwie nowiny, PAINbringer; dobrą i złą. Zła to ta, że ślepniesz, a dobra, to że zanim oslepniesz do końca, to nacieszysz się jeszcze chwilę ikonkami załączników. Co Ty na to? A tak na serio: ta opcja była, tylko mało kto dawał załączniki, raczej ludziska dawali już bezpośrednio linki do serwera...
PAINbringer Napisano 17 Luty 2006 Napisano 17 Luty 2006 Hohoho :D a rzeczywiście, no ale w końcu... @_@ starość nie radość ;] Ad. impa to dorzuce przy okazji małe sugestie: 1.Obręcze na jego rękach nie wyglądają jak metalowe, tylko jak hmm jakaś folia aluminiowa 2.Nie zrobiłeś płynnego przejścia tkanki na skrzydełkach naszego jakże rozkosznego ^_^ impa z piórkami które na nich wyrosły, przez to wszystko wygląda na zbyt kańciaste 3.Tekstura na rogach jest taka sobie Poza tymi niuansami jest git. Pozdrawiam
arcade Napisano 22 Luty 2006 Napisano 22 Luty 2006 A tak na serio: ta opcja była, tylko mało kto dawał załączniki, raczej ludziska dawali już bezpośrednio linki do serwera... A kupa Nie chciałem się chwalić, ;) ale zobaczcie w ten wątek http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=23631 I sami sprawdźcie kto wam załatwił załączniki... dziękuję, dziękuję nie trzeba... No może pozytywami sypnijcie w nagrodę ;) pozdro :D
Rekomendowane odpowiedzi