Napisano 16 Listopad 200519 l tak na razie zamalowalem go calego, jeszcze detal iwogle pisiurek i te skrzydleta. model bobtheseal, pozdro. jakbyscie mieli jakies idee jakby go tutaj odordynarowac. awogle piszcie co chcecie, jo.
Napisano 16 Listopad 200519 l hyhyhy - niezle daj mu troche czarnych wlosow w okolicy brzuszyska i krocza :D i jeszcze - to akurat problem bardziej teologiczny - czy demony maja pepki?? i mozesz my jakiegos spekulara troche podmalowac - tak zeby wygladal jakby byl naoliwiony (jak ci sie chce to mozesz mu jeszcze dorobic hurysy co go beda tymi olejami smarowac :D hyhyhy a jeszcze - jak to poeta spiewal: "pracie trzy na metr - czarne jak w habicie xsiadz" - moze bardziej w te klimaty :D hyhyhy
Napisano 17 Listopad 200519 l fajne :) IMHO -> więcej kontrastu na teksturę. No i jeszcze przydały by się jakieś krosty, pryszcze i takie tam :] pzdr
Napisano 17 Listopad 200519 l hehhe wlasnie mialem mowic zebys sie za impa wziol :), z tym spec to dobry pomysl jak by ci sie kcialo :) :) oldschoolowy imp :)
Napisano 17 Listopad 200519 l Morda jak stary zakapior, ale ciałko jak niemowlę, tylko nieco za długo na słońcu trzymane. Daj mu jakiegoś bumpa i zmarchy, krosty, kudły w kroczu... Specular tez sie przyda... Imp to ma być imp. Z taką skórą to mu tylko aureolki brakuje.
Napisano 17 Listopad 200519 l Autor dzieki za idee, cmokaski. spekular wygladal troche kiciarsko, ale potestuje jeszcze.
Napisano 10 Luty 200619 l Autor jeju, znalazlem ten watek. juz patrzec nie moge na swoje lenistwo ;). tekstury to 512x512(reszta) i 256x512 (skrzydla).
Napisano 10 Luty 200619 l Niezle darkelf, ja bym dal tylko jakas fotke na layera aby mu detal wiekszy dac, aby nie byl taki ... plaski i malo detaliczny.
Napisano 10 Luty 200619 l Szczerze mówic to trochę dziwnie wygląda (moim zdanie mza szeroki z frontu), ale co tam, ja się nie znam :D
Napisano 10 Luty 200619 l ja tez mam stasznie zaciemniony obraz :\, ale na tym 2gim jpg juz widal lepiej ... textura chyba oki, ale slora mszi bardziej przypominac skore... ja to zalatwiam tym, z ejako :base: daje hi res foto skory, potem contrast, cienie, srenie malu malu i mamy.
Napisano 10 Luty 200619 l całkiem, całkiem darkelf -ale te skrzydła z piórami kompletnie moim zdaniem nie pasują do impa :)
Napisano 16 Luty 200619 l Słodziutki ten littla nigga ^_^ PS: O_o Czy ja ślepne na starość czy wcześniej nie było na Gameart forum miniatur załączników?
Napisano 16 Luty 200619 l Mam dla Ciebie dwie nowiny, PAINbringer; dobrą i złą. Zła to ta, że ślepniesz, a dobra, to że zanim oslepniesz do końca, to nacieszysz się jeszcze chwilę ikonkami załączników. Co Ty na to? A tak na serio: ta opcja była, tylko mało kto dawał załączniki, raczej ludziska dawali już bezpośrednio linki do serwera...
Napisano 17 Luty 200619 l Hohoho :D a rzeczywiście, no ale w końcu... @_@ starość nie radość ;] Ad. impa to dorzuce przy okazji małe sugestie: 1.Obręcze na jego rękach nie wyglądają jak metalowe, tylko jak hmm jakaś folia aluminiowa 2.Nie zrobiłeś płynnego przejścia tkanki na skrzydełkach naszego jakże rozkosznego ^_^ impa z piórkami które na nich wyrosły, przez to wszystko wygląda na zbyt kańciaste 3.Tekstura na rogach jest taka sobie Poza tymi niuansami jest git. Pozdrawiam
Napisano 22 Luty 200619 l A tak na serio: ta opcja była, tylko mało kto dawał załączniki, raczej ludziska dawali już bezpośrednio linki do serwera... A kupa Nie chciałem się chwalić, ;) ale zobaczcie w ten wątek http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=23631 I sami sprawdźcie kto wam załatwił załączniki... dziękuję, dziękuję nie trzeba... No może pozytywami sypnijcie w nagrodę ;) pozdro :D