Napisano 16 Lipiec 200321 l Ok. a więc wreszcie zdecydowalem się wziąść udział W BITWIE[boje się] . Mam nadzieję, że uda mi się trochę podszkolić. hmmmm hyba taki początek wystarczy. [piwo][heej]
Napisano 16 Lipiec 200321 l Autor No dobra oto kilka obrazkó: to głównie na tym obrazku sie wzoruje:) a oto i drugi obrazek:
Napisano 17 Lipiec 200321 l Autor [hmmm] wydaje mi się że chyba trochę duży tych obrazków, lecz tak nijak z dostępem do neta, a wiec sorki że tak wszystko naraz [lol2] Ufffffff a więc pierwsze posty w pierwszej bitwie poleciały w świat :)
Napisano 17 Lipiec 200321 l h,mmm...przyjrzyj sie swoim zdjeciom a rendreom...tzn u CIebie jest bardziej kanaciaty odwlok...popraw go pozdr
Napisano 17 Lipiec 200321 l :) dobrze wiesz co ja o tym wszystkim myślę ale może nie wszystko zawsze mówię ;) modelik wygląda fikuśnie, też bym chciał mieć takie referki, niestety nie mogę nic więcej znaleźć tak martwego jak tamten jeden... mam nadzieję, że już niedługo kolejne updaty :) pozdr
Napisano 17 Lipiec 200321 l Autor Wydaje mi się że miej wiecej oto chodzi; narazie zrobiłeł tyle postaram się jeszcze poprawić co nieco: Dzieki Pablo[piwo]
Napisano 17 Lipiec 200321 l Modeling bardzo dokładny - jeden z tych bardziej do tej pory bez zastrzeżeń - tak dalej pozdrawiam
Napisano 17 Lipiec 200321 l Widze zupełnie inne podejście do pracki lub inny styl tworzenia - :D:D:D Giorgione
Napisano 17 Lipiec 200321 l Widze zupełnie inne podejście do pracki lub inny styl tworzenia - :D:D:D Giorgione
Napisano 17 Lipiec 200321 l Widzę , że pszczólek narobiło się jak w ulu:D. A tak serio narazie całkiem przyzwoicie - najbardziej zaskoczyło mnie to skąd masz rzuty pszczólki - zapewne z książki z niebieską oprawą i tytułem Swiat Wiedzy. Korzystam z tych samych zdjęć:D. Zapraszam do zerknięcia u mnie. Pozdrawiam i życzę powodzenia.
Napisano 17 Lipiec 200321 l Autor Dzięki za komentarze:) Zgadza sie obrazki wzięte z świata wiedzy Postarama sie dzisiaj zamieścić jakiegoś nowego rendera . Jeszcz raz dzięki [piwo]
Napisano 18 Lipiec 200321 l Kawałek modelu który wykonałeś narazie wygląda OK ,ale zobaczymy co będzie dalej ... jestem ciekaw jak poradzisz sobie z materiałami ...
Napisano 20 Lipiec 200321 l Autor Jeśli chodzi o materiały to troche sie ich obawiam:(; mam nadzieję że trochę się podszkole[nauka] korpus narazie tak zostawiam (choć trochę mi się niepodoba) i biorę się za resztę :) :
Napisano 21 Lipiec 200321 l Autor Dzięki za posty[piwo] miłomi słyszeć że model narazie może być Korpus i odwlok to całę meshe pozdrawiam:)[piwo]
Napisano 21 Lipiec 200321 l Jak narazie nie ma sie cezgo doczepic...niezle Ci to idzie :))...a wloski czym bedziez robil?? Shag Hair?? pozdr
Napisano 21 Lipiec 200321 l Autor Dzięki za dobre sołowo a jeżli cjodzi o włosy to chyba shagiem:) Pozdrwaiam
Napisano 21 Lipiec 200321 l bardzo ładnie - mnie się podoba nie mogę się doczekać kolejnych części ciała pszczółki powodzenia ps. modelujesz pudełkowo?
Napisano 23 Lipiec 200321 l Bardzo ladny model a szczegolnie nozki mi sie podobaja, naprawde robi wrazenie! Mam pytanie czym to renderowales, bo chyba nie standardowym rendererem? Tez chcialabym zeby moje modele tak wygladaly.
Napisano 23 Lipiec 200321 l pięknie, podoba mi się:) miło patrzec jak konkurencja sie rozwija:P [piwo]
Napisano 2 Sierpień 200321 l Autor Dzięki za BlodDragonie za pozytywną ocenę, nieomieszkam sprawdzic co słychać u ciebie:)[piwo] a jesl chodzi o render to brazil+lumaserver+2 światła:) lub standart render+adv.light- light tracer dzięki za posty [piwo] Pozdrawiam
Napisano 5 Sierpień 200321 l Dziś jestem tu pierwszy raz..... naprawdę wyczuty owadzik, ma dobre proporcje! Po prostu jest ŁADNY! nogi mu będziesz kiedyś animował? Życzę powodzenia!
Napisano 5 Sierpień 200321 l :o Wspaniały model. NIeznam się na owadach ale.... czy to na pewno jest przszczoła?;) Bo szczerze mówiąc wygląda bardzo agresywnie i ten odwłok też taki jakby od osy albo szerszenia.
Napisano 9 Sierpień 200321 l bardzo dobrze skręcony modelik....gratuluję i pozdrawiam [piwo][piwo][piwo]
Napisano 25 Sierpień 200321 l Autor mam nadzieje żę w końcu widać obrazki:) do trzech razy sztuka Narazie chyba starczy, może sie jeszcze troche pobawię, ale im dlużej na to patrzę tym gorzej wygląda; jak mówiłem wcześiej o teksturowaniu muszę sie jeszce wiele nauczyć Dzieki za wszystkie posty :) Pozdrawiam [piwo][piwo]
Napisano 25 Sierpień 200321 l Autor jeszce dwa: to już chyba prawie koniec Pozdrawiam i życzę wszystkim powodzenia[piwo]:)
Napisano 31 Sierpień 200321 l Autor chYBA MASZ racje Dawid :); ogólnie jeszcze kilka rzeczy nasuwa mi sie na myśl ale... ale poprawiać już niebędę dzięki za posta [piwo] ostatni render:)