Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

hej

wlasnie skonczylem swojego reel'a....

zapraszam do oblukania :)

www.ozeh.pl

• Odpowiedzi 16
  • Wyświetleń 3,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

No Ozeh, doczekalem sie wreszcie twojego dema:D Co moge rzec. Poprawil bym pare rzeczy (glownie zmienilbym muzyke ;) ale ogolnie demo jak dla mnie jest wporzo. Sam wiem ile czasu i poswiecenia kosztuje stworzenie reela wiec po prostu gratuluje:)

Ps1. Puma w biegu rozpierd..... Czad!

Ps2. Jak zobaczylem to ujecie jak wchodzisz na murek dachu Galerii Dominikanskiej to az oczy przecieralem co ty wyprawiasz hehe:D Tu tez gratulacje za inwencje i odwage. :)

Napisano

Gratulacje! Reel SUPER, do rekomendacji z nim (nareszcie będzie coś w 3d) ;>

Cała ta animacja "Pan i pies" bardzo fajna

Napisano

Calkiem sporo tego wszystkiego. Reel naprawde daje rady, bardzo dobra robota. Tak a propo mozesz przyblizyc bo calkiem sporo jest tam animek pokazanych z ilu lat pracy sklada sie reel??????????????????????????????

Napisano

hej

ciesze sie ze odbior jest pozytywny :)

co do pracek to najstarsze sa chyba jeszcze z 2002.... niestety okazalo sie ze troche sie z tym zapedzilem i mnie poniosl tak zwany sentymentalizm (spodobalo mi sie to okreslenie)

pozdro

Napisano

nie no super, duzo tam animek masz:], na prawde podoba mi sie. To bylo dla przyjemnosci czy jakes zlecenie moze?

Napisano

heh gratulacje!

calkiem niezle renderki, chociaz digital fusion bardzo by ci sie przydalo do kompozycji 3d z "zywa" kamera. good job

Napisano

1. Stronka sama w sobie baaardzo pomysłowa i Dopracowana, podoba mi się bardzo :D 2. Co do Reela... No nie powiem, nie zły, widać Profesionalizm, no ale ta muzyka... troszke... czasami pasuje a czasami nie... no ale ogołem SpX :)

3. Pozdor All ;]

Napisano

Nawet nawet... Muzyka rzeczywiscie troszke odstaje, jednak nie zabardzo :]. Grats. Pzdr

Napisano

hej

dzieki za naprawde pozytywny odbior i opinie!!

zrobilem taki maly upgrejcik reel'a (montaz kolory itp.)

mam nadzieje ze bedzie lepiej wchodzil niz porzedni ;)

ten sam adres co przedtem http://www.ozeh.pl

pozdro

Napisano

cz ozeh. no na mx 3d nie komentowalem jescze, wiec napisze tylko gratulusy ze w koncu zmontowales demoreela. no i trzymam kciuki aby bylo dobze przyjete.

po przemontowaniu znacznie lepiej, nabralo tempa.

zreszta co ci tu bede pisal, skorom ci mowil osobiscie.

pozdrowka

Napisano

:D

co moge wiecej powiedziec

pozdro