Napisano 27 Grudzień 200519 l Mam nadzieję, że uda mi sie coś skrobnąc przed maturkami i egzaminami na studia :> Temat cholernie mi się nie podoba, ale ostatecznie udało się coś wymyslic. Zwracam uwagę na dualizm technik, który ujawnia się już na etapie wczesnego szkicu-konceptu ;) (sorry za jakość, ale to jest 5-centymetrowy szkic zdigitalizowany przy pomocy webcama;)) Możliwe, że zamiast doniczki będzie kawałek gleby i zagryziony zwierzaczek lub krwawe zacieki. Na koniec jeszcze raz zauważam, że temat jest głupi i z tego miejsca pozdrawiam Leru:>
Napisano 27 Grudzień 200519 l glupi pomysl, pozdrawiam, powodzenia:P nie no, pomysl ok, pozdrawiam, powodzenia^^
Napisano 27 Grudzień 200519 l O i kozioo zdecydował się wreszcie. No to ekipa jest już coraz silniejsza. Powodzenia. Acha no i jeszcze jedno. Pojechałeś trochę po temacie. Ale wiesz co dobrego grafika poznać po tym, że potrafi zrobić prackę w każdym temacie, nie zależnie od tego czy temat mu leży czy też nie. Więc do boju !!!!
Napisano 27 Grudzień 200519 l kozioo -> "eee temat do bani, nie podoba mi się, zmusiłem się do udziału" :] Nie gadaj tylko rób :] powodzenia
Napisano 29 Grudzień 200519 l nie no czemu, fajny ten kwitek :) Ja tez do swojej sceny potrzebuje kwiatka a ten mi sie podoba.
Napisano 1 Styczeń 200619 l Autor Taki mały update na początek nowego roku;) Z pomocą kome udało mi sie opanowac w pewnym stopniu vrayowe sss. Chyba lepiej wygląda.
Napisano 1 Styczeń 200619 l Zarypiste, kolo. Niezły efekt uzyskany przy pomocy naprawdę niewielu obiektów. Jak to mówią nie zawsze dużo oznacza dobrze. Najbardziej intrygujące są te fosforyzujące pręciki, tylko bidny motylek jakoś się w tym gubi i nie chodzi mi o to, że jest zajadany przez roślinkę. Dobra robota :)
Napisano 1 Styczeń 200619 l hmm... ogulnie bardzo fajnie, trochę tylko mi nie pasuje tekstura zielonego liścia na dole ( przypomina skóre ogórka ) pozdr
Napisano 1 Styczeń 200619 l hehe mi tez z poczatku nie lezal temat, ale po pewnym czasie zauwazylem jego przestronnosc i elastycznosc , wedlug mnie ten temat jest o niebo lepszy od poprzednich, daje wieksze pole do popisu i odrazu nieukierunkowuje i nieszufladkuje sposobu myslenia, jesli chodzi o twoja prace ta calkiem ladnie Ci to idzie hehe, podobaja mi sie liscie, pozdrawiam