kozioo Napisano 27 Grudzień 2005 Share Napisano 27 Grudzień 2005 Mam nadzieję, że uda mi sie coś skrobnąc przed maturkami i egzaminami na studia :> Temat cholernie mi się nie podoba, ale ostatecznie udało się coś wymyslic. Zwracam uwagę na dualizm technik, który ujawnia się już na etapie wczesnego szkicu-konceptu ;) (sorry za jakość, ale to jest 5-centymetrowy szkic zdigitalizowany przy pomocy webcama;)) Możliwe, że zamiast doniczki będzie kawałek gleby i zagryziony zwierzaczek lub krwawe zacieki. Na koniec jeszcze raz zauważam, że temat jest głupi i z tego miejsca pozdrawiam Leru:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 27 Grudzień 2005 Share Napisano 27 Grudzień 2005 glupi pomysl, pozdrawiam, powodzenia:P nie no, pomysl ok, pozdrawiam, powodzenia^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simple_man Napisano 27 Grudzień 2005 Share Napisano 27 Grudzień 2005 O i kozioo zdecydował się wreszcie. No to ekipa jest już coraz silniejsza. Powodzenia. Acha no i jeszcze jedno. Pojechałeś trochę po temacie. Ale wiesz co dobrego grafika poznać po tym, że potrafi zrobić prackę w każdym temacie, nie zależnie od tego czy temat mu leży czy też nie. Więc do boju !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 27 Grudzień 2005 Share Napisano 27 Grudzień 2005 kozioo -> "eee temat do bani, nie podoba mi się, zmusiłem się do udziału" :] Nie gadaj tylko rób :] powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 28 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2005 blablablabla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simple_man Napisano 28 Grudzień 2005 Share Napisano 28 Grudzień 2005 Blablablabla kwiatek. ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 29 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 29 Grudzień 2005 blablablabla #2 :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ebor Napisano 29 Grudzień 2005 Share Napisano 29 Grudzień 2005 nie no czemu, fajny ten kwitek :) Ja tez do swojej sceny potrzebuje kwiatka a ten mi sie podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 29 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 29 Grudzień 2005 jakies materiałki i inne duperele:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 29 Grudzień 2005 Share Napisano 29 Grudzień 2005 sssssssss na liściach, proszę :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 1 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2006 Taki mały update na początek nowego roku;) Z pomocą kome udało mi sie opanowac w pewnym stopniu vrayowe sss. Chyba lepiej wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 1 Styczeń 2006 Share Napisano 1 Styczeń 2006 wow fajnie to wyglada:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simple_man Napisano 1 Styczeń 2006 Share Napisano 1 Styczeń 2006 Zarypiste, kolo. Niezły efekt uzyskany przy pomocy naprawdę niewielu obiektów. Jak to mówią nie zawsze dużo oznacza dobrze. Najbardziej intrygujące są te fosforyzujące pręciki, tylko bidny motylek jakoś się w tym gubi i nie chodzi mi o to, że jest zajadany przez roślinkę. Dobra robota :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 1 Styczeń 2006 Share Napisano 1 Styczeń 2006 hmm... ogulnie bardzo fajnie, trochę tylko mi nie pasuje tekstura zielonego liścia na dole ( przypomina skóre ogórka ) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 1 Styczeń 2006 Share Napisano 1 Styczeń 2006 nicee...dawaj dawaj. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 1 Styczeń 2006 Share Napisano 1 Styczeń 2006 hehe mi tez z poczatku nie lezal temat, ale po pewnym czasie zauwazylem jego przestronnosc i elastycznosc , wedlug mnie ten temat jest o niebo lepszy od poprzednich, daje wieksze pole do popisu i odrazu nieukierunkowuje i nieszufladkuje sposobu myslenia, jesli chodzi o twoja prace ta calkiem ladnie Ci to idzie hehe, podobaja mi sie liscie, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi