Morbid Karbid Napisano 8 Marzec 2006 Napisano 8 Marzec 2006 cz-b nadal fajniejsza, ale nieźle trafiłeś niektóre fragmenty. Np haczyk i krtań są super.
OmeN2501 Napisano 9 Marzec 2006 Autor Napisano 9 Marzec 2006 No dobrze- rzezbie od rana ostatnia wersje kolorystyczna i wrzucam WIPa zebyscie powiedazieli czy to w ogole w dobra strone idzie. Jak ta sie nie spodoba to sie poddaje i zostaje czarno-biale W ogole to sie wkurzylem i wszytko od nowa pomalowalem - dlatego niektore elmenty moga jeszcze nie grac (np twarz i tyl potworka, bedzie do poprawki) Czekam na opinie - wiem ze jeszcze sporo brakuje ale dorobie. PISZCIE!
Grudzien Napisano 9 Marzec 2006 Napisano 9 Marzec 2006 moim skromnym zdaniem.. to jest lesze, ale twarz, a raczej sam jej kolor to chyba powinien zostac taki bladawy, bedzie lepiej :] ale reszta jest GooD :D
KoMic Napisano 9 Marzec 2006 Napisano 9 Marzec 2006 ehhh, sam nie wiem, ciezko jest mi doradzic, niestety z prezentowanych mozliwosc to B&W wydaje sie byc najbardzij subtelna, choc poprzednia wersja kolorystyczna tez daje rade, zbyt jasne i cieple barwy psuja odrazajacy klimat tej sceny, pozdro
muody Napisano 9 Marzec 2006 Napisano 9 Marzec 2006 twarz mi się naprawdę podoba, proponuję jednak dodać sporo cienia na tych odkrytych wnętrznościach, i może więcej "liniowatych" rzeczy jak żyły czy cienkie mięśnie?
Morbid Karbid Napisano 9 Marzec 2006 Napisano 9 Marzec 2006 twarz za różowa, za ciepła, jak z ilustracji dla dzieci. Moim zdaniem powinna być blada i lekko przezroczysta, tak aby przeświecały przez nią żyłki i inne przyjemności. W poprzedniej wersji fajniejsze były szwy, teraz ich jakoś mniej. Potwór trochę kluskowaty, ścięgna i pasy mięśni byłyby chyba fajniejsze. Zimne barwy bardziej mi tam pasowały. Pewnie Cię już nosi jak to czytasz ;]
lolipop Napisano 9 Marzec 2006 Napisano 9 Marzec 2006 te same odczucia mam.ale zakladam ze to wstepny kolor i jeszcze to dopracujesz.szkoda ze zrezygnowales z tej niebieskiej poswiaty z tylu.
lolipop Napisano 9 Marzec 2006 Napisano 9 Marzec 2006 hmm..przy powiekach chyba powinno byc wiecej fald i jakies rzesy.super pomysl z tymi lokami.
misiekhc Napisano 9 Marzec 2006 Napisano 9 Marzec 2006 poprzednia wersja bardzej kliamtyczna, mroczniejsza, szcegolnie to mieso szarawe ajkby zgnile, do tego ta nic wystajaca spod twarzy, w nowej ersji za cukierkowo i jednolicie sie zrobilo
OmeN2501 Napisano 9 Marzec 2006 Autor Napisano 9 Marzec 2006 To idziemy dalej - kolejny WIP - wersja bdez wlosow... zastanawiam sie czy je dodawac czy nie... jakos fajnie teraz wyglada. Koki nie wroca na 100% ale moze jakies pozostalosci sklapu dac ... co myslicie? I wersja chlodniejsza... ja tam wole cieplejsza... bo mam cala historyjke do tego potworka ;]
Morbid Karbid Napisano 9 Marzec 2006 Napisano 9 Marzec 2006 dużo lepiej! ale za dużo czarnych plam na jego ciele. Za duże dziury w nosie. Kolorystycznie obie wersje mi pasują
JmTm00 Napisano 9 Marzec 2006 Napisano 9 Marzec 2006 ...no ta cieplejsza wersja fajniejsza w sumie ale nie podoba mi sie to ze uzyłes prawie tych samych kolorów swiatła zarówno z prawej jak i z lewej strony...cholernie to spłaszczyło obrazek...no i łapka z igłą sie gdzieś zgubiła w tych kolorach :/ Pozdrawiam
staszek Napisano 9 Marzec 2006 Napisano 9 Marzec 2006 Jest total :) pojechales po bandzie :) pomysl mi sie podoba 2 w 1 ale wykonanie - widzialem twoje inne pracki i maja duzo wyzszy poziom - bez urazy :) Generalnie pracka spoko
orchidee Napisano 9 Marzec 2006 Napisano 9 Marzec 2006 Techniczne rysunek bardzo porządnie zrobiony (chociaż rzeczywiście dziurki w nosie są zbyt duże). Wersja cieplejsza moim zdaniem jest lepsza. Jednak brakuję mi tutaj czegoś ...hm... bardziej kontrastowego -tej pięknej. Może ona tutaj jest, ale nie potrafię jej dostrzec- myślę, że opowiedzenie tej "historyjki do tego potworka" byłoby niezłym pomysłem. Ma ciekawe spojrzenie, jednak nie wiem czy to pod wpływem bodźców zewnętrznych (wtedy przydałoby się umieścić "coś" w górnym lewym rogu, lub chociaż trochę go rozjaśnić-tak jakby to "coś" znajdowało się poza zasięgiem naszego wzroku), czy może pod wpływem nagłego olśnienia, czy zachwytu (ja mam taka minę kiedy cos mi stanie w przełyku -właściwie to ogólnie jestem całkiem podobna). Więc (nie zaczynaj zdania od więc) w imieniu wszystkich brzydali na świecie uprzejmie proszę o "historyjkę do tego potworka"
kliment woroszyłow Napisano 9 Marzec 2006 Napisano 9 Marzec 2006 Moim zdaniem te loki były swietne, szkoda ze ich nie chcesz.....
OmeN2501 Napisano 9 Marzec 2006 Autor Napisano 9 Marzec 2006 No i koniec :] Mam nadzieje z sie spodoba nawet fanom wersji czarno bialej ;] Historyjke dopisze zaraz wraz ze zblizeniami ;]
Gość _Kreska_ Napisano 9 Marzec 2006 Napisano 9 Marzec 2006 MA-SA-KRA!!! Najlepsza praca jak dla mnie, nie ma co!
OmeN2501 Napisano 9 Marzec 2006 Autor Napisano 9 Marzec 2006 No dobra - opis plus zblizenia na pierwszej stronie jak ktos zainteresowany Wielkie dzieki wam wszystkim za wsparcie - bylo mi potrzebne :] To byla wspaniala jazda :D Do nastepnego i dobranoc ;)
Jonasz_Real Napisano 10 Marzec 2006 Napisano 10 Marzec 2006 Świetna praca i życzę powodzenia, stokrotnie dzieki za udzielanie mi rad, Naprawdę. Naprawde duzo mi to pomogło. Jakis postęp mam przynajmniej, dzięki Tobie. Dzieki ! :) Doomo Arigato ^_^ Do usłyszenia...na CgTalku :P
Morbid Karbid Napisano 10 Marzec 2006 Napisano 10 Marzec 2006 uff, udało się ;) no i dobrze, że się nie poddałeś. Nadal widze te czarne plamy na potworze, ale co tam. Jest super!
Gość Marioza Napisano 10 Marzec 2006 Napisano 10 Marzec 2006 no to dobre, lubie takie klimaty, ładnie zakręcono-zchorowana praca : ), podoba mi się zarówno wersja BW jak i kolor, po prostu śliczna buzia :D
orchidee Napisano 10 Marzec 2006 Napisano 10 Marzec 2006 uuuuu *_____* Zarówno efekt końcowy, jak i historia urzekające. Gratulacje.
eol Napisano 10 Marzec 2006 Napisano 10 Marzec 2006 swietnie! niema do czego sie przyczepić... :) powodzenia
moccom Napisano 12 Marzec 2006 Napisano 12 Marzec 2006 ...a ja Ci nie będe kadził. Według mnie kolory, które położyłeś, obniżają wartość tej pracy. Tym niemniej życzę powodzenia, bo to jedna z najlepszych pracy w tej edycji.
SiD Napisano 10 Kwiecień 2006 Napisano 10 Kwiecień 2006 jesli moge kilak słów swojich wtrącic ...: jak dla mnie nic jest za gruba, i jest szara,a przy przeciąganiu przez rany przejmuje kolor krwi o ile sie nie myle... pozatym cialo ma za mało zywych kolorów tkanki miesnej, brakuje obciekajacych elementów nawilzajacych, takij jak krew i inne sluzy ... I to cała praca? a gdzie piekna ? :P hihihi
Rekomendowane odpowiedzi