Skocz do zawarto艣ci

Featured Replies

Napisano

Witam!

M贸j pomysl to Lamborghini Gallardo ze stoj膮cym w tle fiatem cinquecento, jednym s艂owem pi臋kna i bestia. pozdrawiam

• Odpowiedzi 21
  • Wy艣wietle艅 2,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Czo艂em

A dlaczego fiat ma sta膰 w tle ? Mo偶e zr贸b z nich roboty a'la trans-formers kt贸re ta艅cz膮 tango ? ;) Troszk臋 oryginalno艣ci jednym s艂owem, samochod贸w na forum ju偶 dosy膰 jest :)

Ale to tylko moje skromne zdnanie

Pozdrawiam i 偶ycz臋 powodzenia

Napisano

no nie wiem, lamborgini to i piekna i bestia w jednym, a cinquecento to ani jedno ani drugie wiec o co chodzi?

Napisano

a bestia to co jest? bo jak dla samochodu to raczej pozytywny komentarz jest:)

eeh znowu za pozno:p powodzenia

Napisano

zrob dragstera i jakies piekne ale nie szybkie autko, np new beetle, mini, bmw z3 itp

Napisano

Jak juz musi byc jakis samochod to moze na zasadzie two face - w polowie wersja wybajerzona tuningiem a z drugiej klasyczna i elegancka. Po jednej Jakas mega seksowna wyuzdana laska a po drugiej... seksowna :D elegancka laska w garniturze

Napisano

z lask膮 nie przejdzie i wy chyba nie kumacie Gallardo jest pi臋kny a Fiat to prawdziwa bestia pod mask膮:p

Napisano

hehe fajny kontrast...3d?a ja bym zrobil np porownanie...najnowszy passat a pierwszy passat...jako roznica w epokach a zarazem piekno jakie wyszlo przez wiele lat ciezkiej pracy vw:)

Napisano

... moze znajdziesz gdzies referki i pokazesz Serce tego LAMBO hehhe serce pieknej bestii :) czekamy na pierwsze szkice ;)

Napisano
  • Autor

witam!

daj臋 update'a ( jeszcze czeka mnie praca nad siatk膮 i poprawianiem bug贸w )

lambo.jpg

lambo1.JPG

Napisano

Zacznij od nowa p贸ki masz tak ma艂o wymodelowane, szczerze m贸wi臋. Od pocz膮tku r贸wno uk艂adaj siatk臋 bo teraz z poprawkami tylko si臋 zajedziesz. Daj jeszcze siatk臋 low-poly.

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

wprawy do modelowania to ja ju偶 wyszed艂em bo w maxie nie siedzia艂em po偶adnie od 2 miesi臋cy. zreszta moje umij臋tno艣ci nie s膮 za du偶e wi臋c musz臋 si臋 przyzna膰 偶e to m贸j 3 model prosz臋 o wyrozumia艂o艣膰 na moimi pracami. :D ju偶 daje low poly

Napisano
  • Autor

c贸z daj臋 sieteczk臋 mysl臋 偶e w znacznym stopniu lepsza od poprzedniej jest mniej zrobione ale stanowczo dok艂adniej

siateczka.JPG

Napisano

w sumie pomys艂y takie jak ten powiem szczerze nei podobaj膮 mi si臋.......bo mozna takie "pi臋kne i bestie" masowo robi膰.... przyk艂ad:

1. pi臋kna kobieta obok starucha

2. piekny komputer z windows XP stary komp z 95win

3. pi臋kny samoch贸d stary samoch贸d

4,,..... itditp

Je偶eli nie ma w tym nic innego poza por贸wnaniem ...... to my艣le 偶e nawet super profesjonalny wypasiony model w dech臋 nic nie pomo偶e.........Zr贸b co艣 z tymi samochodami..... jako艣 nie wiem o偶yw t膮 scenk臋..,,,,,, A poza tym widze 偶e te modele to na razie ci cieniute艅ko id膮.....

Napisano

nie podobny do gallardo :)

jak narazie nie chcesz robic szczegolow to zacznij ukladac siatke odrazu tam gdzie sa szczegoly chodzio swiatla wloty itp. bo tak to bedzie ciezko :)

miwt--> czmu jak na 3 model to cieniutko?? przeciez nie wiesz co zrobil?? moze zrobil jakies "boxy" tylko?? to trzeba robic 1000 modeli a nie 3 :D

pozdro

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj wi臋cej Polityka prywatno艣ci