urban Napisano 28 Grudzień 2005 Share Napisano 28 Grudzień 2005 Witam! Mój pomysl to Lamborghini Gallardo ze stojącym w tle fiatem cinquecento, jednym słowem piękna i bestia. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 28 Grudzień 2005 Share Napisano 28 Grudzień 2005 Czołem A dlaczego fiat ma stać w tle ? Może zrób z nich roboty a'la trans-formers które tańczą tango ? ;) Troszkę oryginalności jednym słowem, samochodów na forum już dosyć jest :) Ale to tylko moje skromne zdnanie Pozdrawiam i życzę powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 28 Grudzień 2005 Share Napisano 28 Grudzień 2005 vorek--> zgadzam sie, bylo cos takiego w reklamie jak jakis samochod tanczy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 28 Grudzień 2005 Share Napisano 28 Grudzień 2005 no nie wiem, lamborgini to i piekna i bestia w jednym, a cinquecento to ani jedno ani drugie wiec o co chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 28 Grudzień 2005 Share Napisano 28 Grudzień 2005 a bestia to co jest? bo jak dla samochodu to raczej pozytywny komentarz jest:) eeh znowu za pozno:p powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 28 Grudzień 2005 Share Napisano 28 Grudzień 2005 no właśnie, czy pięćseta ma być bestią? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 28 Grudzień 2005 Share Napisano 28 Grudzień 2005 zrob dragstera i jakies piekne ale nie szybkie autko, np new beetle, mini, bmw z3 itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 28 Grudzień 2005 Share Napisano 28 Grudzień 2005 Jak juz musi byc jakis samochod to moze na zasadzie two face - w polowie wersja wybajerzona tuningiem a z drugiej klasyczna i elegancka. Po jednej Jakas mega seksowna wyuzdana laska a po drugiej... seksowna :D elegancka laska w garniturze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weinert Napisano 28 Grudzień 2005 Share Napisano 28 Grudzień 2005 z laską nie przejdzie i wy chyba nie kumacie Gallardo jest piękny a Fiat to prawdziwa bestia pod maską:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 28 Grudzień 2005 Share Napisano 28 Grudzień 2005 hehe fajny kontrast...3d?a ja bym zrobil np porownanie...najnowszy passat a pierwszy passat...jako roznica w epokach a zarazem piekno jakie wyszlo przez wiele lat ciezkiej pracy vw:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubiii Napisano 28 Grudzień 2005 Share Napisano 28 Grudzień 2005 ... moze znajdziesz gdzies referki i pokazesz Serce tego LAMBO hehhe serce pieknej bestii :) czekamy na pierwsze szkice ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 29 Grudzień 2005 Share Napisano 29 Grudzień 2005 urban -> witam w Bitwie, powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
urban Napisano 29 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 29 Grudzień 2005 witam! daję update'a ( jeszcze czeka mnie praca nad siatką i poprawianiem bugów ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 29 Grudzień 2005 Share Napisano 29 Grudzień 2005 same bugi:] powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 29 Grudzień 2005 Share Napisano 29 Grudzień 2005 Zacznij od nowa póki masz tak mało wymodelowane, szczerze mówię. Od początku równo układaj siatkę bo teraz z poprawkami tylko się zajedziesz. Daj jeszcze siatkę low-poly. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
urban Napisano 29 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 29 Grudzień 2005 wprawy do modelowania to ja już wyszedłem bo w maxie nie siedziałem pożadnie od 2 miesięcy. zreszta moje umijętności nie są za duże więc muszę się przyznać że to mój 3 model proszę o wyrozumiałość na moimi pracami. :D już daje low poly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
urban Napisano 29 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 29 Grudzień 2005 oto siateczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 29 Grudzień 2005 Share Napisano 29 Grudzień 2005 no jak na 3 model to kiepsciutko:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
urban Napisano 31 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 31 Grudzień 2005 cóz daję sieteczkę myslę że w znacznym stopniu lepsza od poprzedniej jest mniej zrobione ale stanowczo dokładniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 31 Grudzień 2005 Share Napisano 31 Grudzień 2005 noo... nie taka krzywa:D pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
norden Napisano 1 Styczeń 2006 Share Napisano 1 Styczeń 2006 w sumie pomysły takie jak ten powiem szczerze nei podobają mi się.......bo mozna takie "piękne i bestie" masowo robić.... przykład: 1. piękna kobieta obok starucha 2. piekny komputer z windows XP stary komp z 95win 3. piękny samochód stary samochód 4,,..... itditp Jeżeli nie ma w tym nic innego poza porównaniem ...... to myśle że nawet super profesjonalny wypasiony model w dechę nic nie pomoże.........Zrób coś z tymi samochodami..... jakoś nie wiem ożyw tą scenkę..,,,,,, A poza tym widze że te modele to na razie ci cieniuteńko idą..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 1 Styczeń 2006 Share Napisano 1 Styczeń 2006 nie podobny do gallardo :) jak narazie nie chcesz robic szczegolow to zacznij ukladac siatke odrazu tam gdzie sa szczegoly chodzio swiatla wloty itp. bo tak to bedzie ciezko :) miwt--> czmu jak na 3 model to cieniutko?? przeciez nie wiesz co zrobil?? moze zrobil jakies "boxy" tylko?? to trzeba robic 1000 modeli a nie 3 :D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi