smart Napisano 31 Grudzień 2005 Share Napisano 31 Grudzień 2005 rysunki_w_corelu_11............................... :) hmm w sumie to takie speedy, wektorowe;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muody Napisano 1 Styczeń 2006 Share Napisano 1 Styczeń 2006 mi sie srodkowa podoba, najciekawsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Pa6L0- Napisano 1 Styczeń 2006 Share Napisano 1 Styczeń 2006 drugi od końća ma super twarz...jak z japońskich starych obrazków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablonardo Napisano 1 Styczeń 2006 Share Napisano 1 Styczeń 2006 dróga od dołu fajowa:p bardzo mi się jego lewa rąsia podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 2 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2006 dzięki Panowie, wrzuce jeszcze kilka niedługo takich rysunków,zbliżonych njabardziej właśnie do tego czarnego rycerza z białym tatuażem,zainspirowałem sie filmem japońskim "Siedem Mieczy" i techniką rysowania postaci do teatru cieni.moze animke zrobie jak mnie Siegmar poduczy flaszki;P pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 2 Styczeń 2006 Share Napisano 2 Styczeń 2006 No, rozkręcasz się :-) Bardzo ciekawe. Robisz wstępny rysunek tabletem a potem wygładzasz krzywe czy "ręcznie" od początku ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 2 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2006 Vorek - dzięks:) rysuje wszystko na żywca tabletem w corelu 11 pl ,ustawiam tylko narzędzie "rysunek odręczny", potem (jeszczee bez towrzenia żadnego obiektu) ustawiam suwak "wygładzanie krzywych odręcznych " na 60,potem klikam lewym przyciskiem myszy na czarny z CMYKA i prawym na "bez wypełnienia" i tworze nowy obiekt dopiero, mam go odrazu wypełnionego na czarno i bez obrysu;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 2 Styczeń 2006 Share Napisano 2 Styczeń 2006 Sliczniusie, stylowe, bardzo klasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 2 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2006 Sliczniusie, stylowe, bardzo klasa e, przesadziłeś... ;) dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 2 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2006 kolejny tańcujący łysolek ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 6 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2006 no to i jeszcze tego wrzuce :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 8 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2006 kolejnego wrzucam "klucznik" prosze o ocene:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baldack Napisano 8 Styczeń 2006 Share Napisano 8 Styczeń 2006 fajne naprawde fajne takie to komixowe kojarzy sie z priest'em hellsing albo czyms takim fajne tylko tak dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 8 Styczeń 2006 Share Napisano 8 Styczeń 2006 wektorrry pierwsza klasa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 8 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2006 Baldack - nie spoczne;) w reklamach heyah jest tearz fajnie połączenie kolorów(bialy czarny i czerwony) i to tez troche jak wektory wygląda tam.tez chce zrobic kilka w takich kolorach. Mkaszpir - :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 8 Styczeń 2006 Share Napisano 8 Styczeń 2006 niezle wektorki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 8 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2006 Misiekhc - Dzięki, staram sie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 8 Styczeń 2006 Share Napisano 8 Styczeń 2006 pracki fajne ale szkoda ze wektorów nie lubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 8 Styczeń 2006 Share Napisano 8 Styczeń 2006 no a jednak sa ludzie co lubia wektory:)..brawo za cierpliwosc i prace:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 8 Styczeń 2006 Share Napisano 8 Styczeń 2006 yess...very nice :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 9 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 9 Styczeń 2006 AGmakonts, Chveti - Dzięki za wsparcie Miwt - a lubielubie nie powiem żenie:] ale robione tabletem, rysowane, więc o wielkiej cierpliwości nie możemy tu mówić ,wnikałem w węzły rzadko.raczej robiłem kształt od razu, rysując go narzędziem "rysunek odręczny" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 9 Styczeń 2006 Share Napisano 9 Styczeń 2006 Wreszcie ktoś kto lubi wektory jak ja z małą jedną różnicą oczywiśći. Ty mistrzu masz tableta a ja nie... ale co mi tam wektory to wektory co nie...?! :P Gratuluje prac są naprawe pikne wszczegółności ten biało czarny heroł z futerkowymi "bamboszami" :) Pozdrawiam i życze dalszych wektoów ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 10 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 10 Styczeń 2006 Pamiętaj "pyndzel nie czyni mistrza";),ja też czasem jade myszką patrz tu: Wektory sa zarąbiste, bo można powiększać je sobie dowolnie. Twoje pracki też są niczego sobie, tylko mało ich dajesz ;P Dzięki i wzajemnie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 10 Styczeń 2006 Share Napisano 10 Styczeń 2006 smart wiesz co zainspirowałeś mnie tymi swoimi grafikami. Musze spróbować tego czarno-białego stylu. Bo bardzo sie mi on podoba. A co do kreślenia myszkom to tym bardziej mnie do siebie przekonałeś. Może kiedyś w przyszłości opublikuje moje wszystkie wektory (ale niewiem czy świat jest na nie gotowy :P) Siemkaa i jeszcze raz życze ci owocnej pracy z wektorami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 10 Styczeń 2006 Share Napisano 10 Styczeń 2006 Ten Bolo z 11-ego Posta jest wykurzysty. Świetne prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 11 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 11 Styczeń 2006 Mortom - jak nie miałem "pyndzla" to rysowałem najpierw ołówkiem na kartce, skanowałem, wrzucałem do corela,dawałem opacity obrazka na 40%,wrzucałem na warstwe pod spód, blokowałem go, i na stworzonych wyżej warstwach, mychą, tworzyłem kolejno, obrys i kolor. CzAk1 - :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 12 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 12 Styczeń 2006 ało.. taki nosiwoda:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 12 Styczeń 2006 Share Napisano 12 Styczeń 2006 hehe, no ręce to by sobie połamał, o ile dobrze pamiętam to nie tak działa to "urządzenie" które ma na barach :) ale światełko superos Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 12 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 12 Styczeń 2006 ale tu właśnie o to chodzi : ma kijek, a głupek w ręce wziął te wiadra ha ha ha ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 12 Styczeń 2006 Share Napisano 12 Styczeń 2006 smart ty to jesteś moim prywatnym bogiem wektorów!!! jak bym był kobietą to bym sie w tobie zakochał :) Jak ty to robisz.... tak poprostu bierzesz i rysujesz czy to jakaś dziwna niewidzalna siła wykonuje za ciebie tą harówe.... kurczaki :P Brawo, brawo i jeszzce raz brawo za pomysł i WYKONANIE mi sie to podoba na 6 z 5 plusami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 12 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 12 Styczeń 2006 lol nie jestem dziewczyną ! :P jestem hetero i w dodatku zajętym hetero... a wracając do tematu, to NOSIWODę robiłem też myszką w chwilach wolnych od pracy.robie to tak jak wyżej opisałem.a swiatlo robie w ten sposób ,że wymyślam sobie jego źródła, charakteryzuje je, umiejscawiam i tak po prostu biore i oświetlam obiekt;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 17 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2006 kolejny z przymrużeniem oka .tym razem ;) corel + myszka, około godziny w sumie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yookeer Napisano 17 Styczeń 2006 Share Napisano 17 Styczeń 2006 Chyba nie rozumiem co sie tam dzieje na jego spodniach :P btw: czemu szczalka wskazuje za niego? :P JokeR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meetal Napisano 17 Styczeń 2006 Share Napisano 17 Styczeń 2006 Mortom, Smart - Gorzko! Gorzko! A tak na serio ;) Prace bardzo ładne... widać doswiadczenie w wektorkach ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 17 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2006 Yookeer - Odp.1 - na spodniach ma, hmmm... nasadki :D ale mu paski wiatr zerwał i zaraz mu spadną te nasadki skórzane;) Odp.2-bo on tam zaraz pójdzie :D Meetal - Odp. 1 - nie rób offtopiców;P Odp. 2 - Dzięki za uznanie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 18 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2006 i kolejny -30 minut -corel draw 11 -myszka inspiracj a utwór Jedi Minds Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 18 Styczeń 2006 Share Napisano 18 Styczeń 2006 krew mi nie leży. jakaś taka mało krwista się wydaje. ogólnie znowu ładnie :) [+] ale fajno: mój "cwaj tausend" post :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 18 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2006 tak, krew ma mało soczystą barwę:( ale zauważyłeś że to krew więc nie poległem do końca;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 18 Styczeń 2006 Share Napisano 18 Styczeń 2006 dziki John wymiata!:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 18 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2006 dzięki :) raczej będzie "zamiatał", bo to taki żart, fraszka "na szefa" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 18 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2006 kolejny speed Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siegmar Napisano 18 Styczeń 2006 Share Napisano 18 Styczeń 2006 Sebanito ... ten przedostatni bardzo fajny, ale ta krew zupelnie tu nie pasuje ... podoba mi sie bardziej niz szeryf w getrach ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 18 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2006 wiem sąsiedzie, z krwią to przesadziłem :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 6 Luty 2006 Autor Share Napisano 6 Luty 2006 dziad za dziadem ... leci czas;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 6 Luty 2006 Share Napisano 6 Luty 2006 last is great! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 10 Luty 2006 Autor Share Napisano 10 Luty 2006 Chveti - :) a tymczasem ... następny z corela plik: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Obywatel Napisano 10 Luty 2006 Share Napisano 10 Luty 2006 Używasz tych pędzli Corelowych? Bo chyba raczej nie rzeźbisz tego ręcznie, nie? Ciekawe prace. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 10 Luty 2006 Autor Share Napisano 10 Luty 2006 pisałem o tym wyżej. nie używam pędzli, tylko narzedzie do edycji kształtu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 10 Luty 2006 Share Napisano 10 Luty 2006 niesamowity progress, z rysunku na rysunek lepiej :) Pięknie oddajesz światło, wiem bardzo dobrze że w wektorach jest to dość trudne więc gratulacje :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 11 Luty 2006 Share Napisano 11 Luty 2006 no ta ostatnia pracka jest super! nawet nie sądziłem, że takie rzeczy da się w grafice wektorowej robić, a już napewno jest to nielada sztuka ;) pozdrawiam i czekam na więcej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi