Napisano 31 Grudzień 200519 l rysunki_w_corelu_11............................... :) hmm w sumie to takie speedy, wektorowe;)
Napisano 2 Styczeń 200619 l Autor dzięki Panowie, wrzuce jeszcze kilka niedługo takich rysunków,zbliżonych njabardziej właśnie do tego czarnego rycerza z białym tatuażem,zainspirowałem sie filmem japońskim "Siedem Mieczy" i techniką rysowania postaci do teatru cieni.moze animke zrobie jak mnie Siegmar poduczy flaszki;P pozdrawiam:)
Napisano 2 Styczeń 200619 l No, rozkręcasz się :-) Bardzo ciekawe. Robisz wstępny rysunek tabletem a potem wygładzasz krzywe czy "ręcznie" od początku ? Pozdrawiam
Napisano 2 Styczeń 200619 l Autor Vorek - dzięks:) rysuje wszystko na żywca tabletem w corelu 11 pl ,ustawiam tylko narzędzie "rysunek odręczny", potem (jeszczee bez towrzenia żadnego obiektu) ustawiam suwak "wygładzanie krzywych odręcznych " na 60,potem klikam lewym przyciskiem myszy na czarny z CMYKA i prawym na "bez wypełnienia" i tworze nowy obiekt dopiero, mam go odrazu wypełnionego na czarno i bez obrysu;) pozdro
Napisano 8 Styczeń 200619 l fajne naprawde fajne takie to komixowe kojarzy sie z priest'em hellsing albo czyms takim fajne tylko tak dalej.
Napisano 8 Styczeń 200619 l Autor Baldack - nie spoczne;) w reklamach heyah jest tearz fajnie połączenie kolorów(bialy czarny i czerwony) i to tez troche jak wektory wygląda tam.tez chce zrobic kilka w takich kolorach. Mkaszpir - :)
Napisano 9 Styczeń 200619 l Autor AGmakonts, Chveti - Dzięki za wsparcie Miwt - a lubielubie nie powiem żenie:] ale robione tabletem, rysowane, więc o wielkiej cierpliwości nie możemy tu mówić ,wnikałem w węzły rzadko.raczej robiłem kształt od razu, rysując go narzędziem "rysunek odręczny" :)
Napisano 9 Styczeń 200619 l Wreszcie ktoś kto lubi wektory jak ja z małą jedną różnicą oczywiśći. Ty mistrzu masz tableta a ja nie... ale co mi tam wektory to wektory co nie...?! :P Gratuluje prac są naprawe pikne wszczegółności ten biało czarny heroł z futerkowymi "bamboszami" :) Pozdrawiam i życze dalszych wektoów ;P
Napisano 10 Styczeń 200619 l Autor Pamiętaj "pyndzel nie czyni mistrza";),ja też czasem jade myszką patrz tu: Wektory sa zarąbiste, bo można powiększać je sobie dowolnie. Twoje pracki też są niczego sobie, tylko mało ich dajesz ;P Dzięki i wzajemnie:)
Napisano 10 Styczeń 200619 l smart wiesz co zainspirowałeś mnie tymi swoimi grafikami. Musze spróbować tego czarno-białego stylu. Bo bardzo sie mi on podoba. A co do kreślenia myszkom to tym bardziej mnie do siebie przekonałeś. Może kiedyś w przyszłości opublikuje moje wszystkie wektory (ale niewiem czy świat jest na nie gotowy :P) Siemkaa i jeszcze raz życze ci owocnej pracy z wektorami.
Napisano 11 Styczeń 200619 l Autor Mortom - jak nie miałem "pyndzla" to rysowałem najpierw ołówkiem na kartce, skanowałem, wrzucałem do corela,dawałem opacity obrazka na 40%,wrzucałem na warstwe pod spód, blokowałem go, i na stworzonych wyżej warstwach, mychą, tworzyłem kolejno, obrys i kolor. CzAk1 - :)
Napisano 12 Styczeń 200619 l hehe, no ręce to by sobie połamał, o ile dobrze pamiętam to nie tak działa to "urządzenie" które ma na barach :) ale światełko superos Pozdrawiam
Napisano 12 Styczeń 200619 l Autor ale tu właśnie o to chodzi : ma kijek, a głupek w ręce wziął te wiadra ha ha ha ;)
Napisano 12 Styczeń 200619 l smart ty to jesteś moim prywatnym bogiem wektorów!!! jak bym był kobietą to bym sie w tobie zakochał :) Jak ty to robisz.... tak poprostu bierzesz i rysujesz czy to jakaś dziwna niewidzalna siła wykonuje za ciebie tą harówe.... kurczaki :P Brawo, brawo i jeszzce raz brawo za pomysł i WYKONANIE mi sie to podoba na 6 z 5 plusami.
Napisano 12 Styczeń 200619 l Autor lol nie jestem dziewczyną ! :P jestem hetero i w dodatku zajętym hetero... a wracając do tematu, to NOSIWODę robiłem też myszką w chwilach wolnych od pracy.robie to tak jak wyżej opisałem.a swiatlo robie w ten sposób ,że wymyślam sobie jego źródła, charakteryzuje je, umiejscawiam i tak po prostu biore i oświetlam obiekt;)
Napisano 17 Styczeń 200619 l Autor kolejny z przymrużeniem oka .tym razem ;) corel + myszka, około godziny w sumie
Napisano 17 Styczeń 200619 l Chyba nie rozumiem co sie tam dzieje na jego spodniach :P btw: czemu szczalka wskazuje za niego? :P JokeR
Napisano 17 Styczeń 200619 l Mortom, Smart - Gorzko! Gorzko! A tak na serio ;) Prace bardzo ładne... widać doswiadczenie w wektorkach ;]
Napisano 17 Styczeń 200619 l Autor Yookeer - Odp.1 - na spodniach ma, hmmm... nasadki :D ale mu paski wiatr zerwał i zaraz mu spadną te nasadki skórzane;) Odp.2-bo on tam zaraz pójdzie :D Meetal - Odp. 1 - nie rób offtopiców;P Odp. 2 - Dzięki za uznanie ;]
Napisano 18 Styczeń 200619 l Autor i kolejny -30 minut -corel draw 11 -myszka inspiracj a utwór Jedi Minds
Napisano 18 Styczeń 200619 l krew mi nie leży. jakaś taka mało krwista się wydaje. ogólnie znowu ładnie :) [+] ale fajno: mój "cwaj tausend" post :D
Napisano 18 Styczeń 200619 l Autor tak, krew ma mało soczystą barwę:( ale zauważyłeś że to krew więc nie poległem do końca;)
Napisano 18 Styczeń 200619 l Autor dzięki :) raczej będzie "zamiatał", bo to taki żart, fraszka "na szefa" ;)
Napisano 18 Styczeń 200619 l Sebanito ... ten przedostatni bardzo fajny, ale ta krew zupelnie tu nie pasuje ... podoba mi sie bardziej niz szeryf w getrach ...
Napisano 10 Luty 200619 l Używasz tych pędzli Corelowych? Bo chyba raczej nie rzeźbisz tego ręcznie, nie? Ciekawe prace. Pozdr.
Napisano 10 Luty 200619 l Autor pisałem o tym wyżej. nie używam pędzli, tylko narzedzie do edycji kształtu:)
Napisano 10 Luty 200619 l niesamowity progress, z rysunku na rysunek lepiej :) Pięknie oddajesz światło, wiem bardzo dobrze że w wektorach jest to dość trudne więc gratulacje :) Pozdrawiam
Napisano 11 Luty 200619 l no ta ostatnia pracka jest super! nawet nie sądziłem, że takie rzeczy da się w grafice wektorowej robić, a już napewno jest to nielada sztuka ;) pozdrawiam i czekam na więcej :)