Napisano 23 Styczeń 200619 l fajny temacik sie tu rozwinął o problemach alkoholowych i nietylko ;) zobaczcie co na to google http://www.google.pl/search?hl=pl&q=jestem+pijakiem&lr= i wszystko jasne :D
Napisano 23 Styczeń 200619 l Autor o! studniówki. CzAk1 e tam, idź. Przynajmniej będziesz wiedział czego żałowałeś :] http://www.olsztyn.mm.pl/~leru/studniowa.jpg to z mojej ubiegłorocznej ;) było super i tyle. Jako nieliczny chyba mógłbym wracać samochodem. illy -> jaka lambda ;) ?
Napisano 23 Styczeń 200619 l Leru! ty jesteś przebrany za księdza??? No nie, to już przesada... zepsucie moralne tego forum teraz jest dla mnie jasne - ryba psuje się od głowy ;) pozdrawiam :)
Napisano 24 Styczeń 200619 l Pojdziecie do wiezienia, szatany! :D Takie przebieranki, no no ;] Nawet na naszym forum kosciol ma swoje wtyki - jeden z seminarium, drugi tez cos blisko tego... ;P
Napisano 24 Styczeń 200619 l Leru, w ramach siania trzymasz już poletko w ramionach? Pamiętaj, jak trochę nasienia wyląduje poza żyzną glebą, to Ojciec Dyrektor wydziobie i przesra.
Napisano 24 Styczeń 200619 l Nie no Leru - rozwalila mnie fotka... Zeby sie za ksiedza odstawic - ze tez na to nie wpadlem! ;]
Napisano 24 Styczeń 200619 l Mi sie takie garnitury podobają...ale koloratka??? To juz przesadziłeś...podszywasz sie za urzędnika kościelno-państwowego...Idż synu...i nie wracaj bez certyfikatu spowiedzi u oj. Dyr. R. (weź fakture-odliczysz sobie od podatku;))
Napisano 24 Styczeń 200619 l illy -> jaka lambda ? http://www.lyricscrawler.com/song/35699.html to z mojej ubiegłorocznej było super i tyle. Jako nieliczny chyba mógłbym wracać samochodem. Luzer. Tez jechalem samochodem, na tylniej kanapie leżąc. A pozatym po tej fotce nie widac zebys byl trzezwy ;p Mi sie takie garnitury podobają...ale koloratka??? To juz przesadziłeś Przeciez Leru jest ministrantem. Nie wiedziales?
Napisano 24 Styczeń 200619 l jak niewiele osob na tym forum, ty nie jestes podobny do postaci avatara...
Napisano 24 Styczeń 200619 l Illy, czyżbyś postrzegał świat w monochromatycznym spektrum pod wezwaniem Ojca Dyrektora?
Napisano 25 Styczeń 200619 l Ty tam tą linę masz na ósemce, bo nie widzę dobrze...? Jak na ósemce, to spox, a jak nie, to faktycznie jesteś wyczynowiec... :D
Napisano 26 Styczeń 200619 l hehe :) na osemce wchodzilem :D no wiec mialem nie pokazywac bo chuck nie chcial rozglosu, no ale tak wiec nie radze podskakiwac... juz kopniecie z polobrotu prawie opanowalem
Napisano 28 Styczeń 200619 l a to ja w nawiązaniu do chucka wrzuce to :p bawiłęm się w shaolin, posturą jak widać trochę odbiegam od ideału, ale liczy sie przecież to co w środku;p;p;p
Napisano 28 Styczeń 200619 l od początku kome, no co ty, od Krakowa tak pędze:D:P MaGuu decha mi pękła to sie przerzuciłem na mury:p dareg nic nie stoi na przeszkodzie, żebyś przyjechał, zapraszam:D
Napisano 29 Styczeń 200619 l Jedyne fotki które ukazują ta impreze jako kulturalna, reszty nie kojaze
Napisano 29 Styczeń 200619 l AG: Widziałem jak w rosji słonie sie upiły, no ale żeby pies ?! To juz lekka przesada :p Ale zmarnowany piesek :)
Napisano 29 Styczeń 200619 l hehe pies jest tylko po tabletkach na uspokoenie:P 0%:PP a o inne fotki dam za jakiś czas, musze ocenzurowac:P
Napisano 29 Styczeń 200619 l 1 sza fotka - ale wy tam imprezy macie - orgia normalnie :D 4 osoby na jednym wyrku i do tego jeszcze pies... ;) pozdrawiam
Napisano 30 Styczeń 200619 l ziomuś, to i tak po rozluśnieniu:P pierwotnie kolo 03:30 było tam 5 osób albo 6 nie wiem nie pamiętam
Napisano 30 Styczeń 200619 l niezła impra heh mam taką samą czuprynę po umyciu włosów :) ps. ładna koleżanka (ta po środku) ;) pozdro
Napisano 30 Styczeń 200619 l Ach, te napalone trzynastki. ;) Chyba mamy takie same telewizory. EDIT: Bawiłem się projektorem: ;)
Napisano 30 Styczeń 200619 l Tia... tylko większośc projektorów ma rozdziałkę nie większą niz 1024/768... jak będa jakies 1280/1024 to ja chętnie...