Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,3k
  • Wyświetleń 189k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

illy pogadamy za miesiąc :>

ja już nie palę już 6mcy i wiem jak cięzki jest 1-wszy miesiąc :/

Napisano

tweety: serio, idzie dobrze :) poki co. Jakby nie patrzec, dzisiaj sie plastry konca

Napisano

Dajesz Illy, dajesz...chciałbym by mój ojciec rzucił palenie...ale jakoś ciezko go namówić...:/

Napisano

Just give up smoking!

ja nie pale i nie paliłem ale obserwoje postepy mojego kolegi tez żuca;]

powodzenia

Napisano

tadaaaaam :P

aloha9lf.jpg

fotka z tego roku ale jeszcze z przed czasu jak mi ryj skopali hihih, w każdym razie jakby ktoś niewierzył to tu jeszcze ładny jestem ;)

OT:

palenie jest spoko tyle powiem, jak kots sie niezgadza to neibić, ot moje zdanie ;)

Napisano

No zeczywiscie na swetrze jest 'HOOLIGAN' ale to nie za to chvet :) Poprostu sie nudzilo komus ;)

[edit]

I NIE baczki nie są z fotoszopa, prawdziwe są :P

Napisano

heheh no RA tez to zauwazyłem :D Ale wiesz wkoncu to shirt skate :D :p przyzwyczaił sie chłopak ! :D

pozdr

Napisano

Knysha ;] jak się zarejstrowałeś na forum to też myślałem że jesteś laska ; ] chyba przez te a na końcu :P

[+]

knysia haha ;)

mówi samo za siebie ;]

Napisano

kome no i musiales sie wygadac ;(?!?!?

Obrazam sie! Nie przyjme zadnych kwiatkow i bombonierek od ciebie! ;]

Napisano
kome no i musiales sie wygadac ;(?!?!?

Obrazam sie! Nie przyjme zadnych kwiatkow i bombonierek od ciebie! ;]

hehe wow ale sie chłopaki rozkręcili :D bombonierki i kwiaty ?:) no ciekawe ciekawe ;)

PS CG Zbliza ludzi :D Superrr :D

Napisano

w sumie juz zdjecia ze studniowek byly, ale ja swoje dopiero teraz dostalem. Swoje ryło pokazuje po raz pierwszy hehe, no a ze mna moja lejdi:*

max3d5gk.th.jpg

Napisano

hyhy pierwsze co pomyślałem to "piękna Pokachontas i szanony AceVentura" :) ale naprawde fajna fotka .

A tak odbiegając od tematu.... to obawiam się co wy tam robicie na tych zlotach w Wrocku koledzy :)) bo takie wyznania tu lecą że hooho :)

Napisano

Małe sprostowanie: mnie na tym zlocie jeszcze nie było ani razu, ale spokojnie, kiedyś dojadę i... zaczną się hulanki... :D

Napisano

W małym miasteczku na Smoleńszczyżnie zatrzymał się na odpoczynek pułk gwardyjski.

Pierwszego wieczoru oficerowie wypili cały zapas alkoholu, zgwałcili miejscowe kobiety i pobili mężczyzn.

Drugiego dnia zrujnowali karczmarza, zgwałcili mężczyzn i pobili kobiety.

Trzeciej nocy złupili wszystkich "samogonszczikow" i poszli do stajen i obór.

Na czwarty dzień do pułku dojechał porucznik Rżewski i zaczęły się hulanki.....

Nie bedzie oficerow, tylko forumowicze, a zamiast porucznika bedzie Shogun ;]