Napisano 31 Styczeń 200619 l całkiem ładna gitarka..., mam podobną tyle ze w wersji bardziejHARD.../nice
Napisano 1 Luty 200619 l twoj stary pluskwa, nie pale juz 6 dni! wiecej fot z tej imprezy @ http://www.illy.fotolog.pl
Napisano 2 Luty 200619 l illy pogadamy za miesiąc :> ja już nie palę już 6mcy i wiem jak cięzki jest 1-wszy miesiąc :/
Napisano 2 Luty 200619 l tweety: serio, idzie dobrze :) poki co. Jakby nie patrzec, dzisiaj sie plastry konca
Napisano 2 Luty 200619 l Dajesz Illy, dajesz...chciałbym by mój ojciec rzucił palenie...ale jakoś ciezko go namówić...:/
Napisano 2 Luty 200619 l Just give up smoking! ja nie pale i nie paliłem ale obserwoje postepy mojego kolegi tez żuca;] powodzenia
Napisano 3 Luty 200619 l tadaaaaam :P fotka z tego roku ale jeszcze z przed czasu jak mi ryj skopali hihih, w każdym razie jakby ktoś niewierzył to tu jeszcze ładny jestem ;) OT: palenie jest spoko tyle powiem, jak kots sie niezgadza to neibić, ot moje zdanie ;)
Napisano 3 Luty 200619 l No zeczywiscie na swetrze jest 'HOOLIGAN' ale to nie za to chvet :) Poprostu sie nudzilo komus ;) [edit] I NIE baczki nie są z fotoszopa, prawdziwe są :P
Napisano 3 Luty 200619 l plastik, palenie czego? :) możemy się zgrać, bo foty dobre :) tego, tego, ble ble blaaaa :)
Napisano 4 Luty 200619 l heheh no RA tez to zauwazyłem :D Ale wiesz wkoncu to shirt skate :D :p przyzwyczaił sie chłopak ! :D pozdr
Napisano 5 Luty 200619 l kome napisał: ... dla wszystkich fajnych lasek! ... No i laski sie odezwaly hehehe ;]
Napisano 6 Luty 200619 l Knysha ;] jak się zarejstrowałeś na forum to też myślałem że jesteś laska ; ] chyba przez te a na końcu :P [+] kome napisał: knysia haha ;) mówi samo za siebie ;]
Napisano 6 Luty 200619 l kome no i musiales sie wygadac ;(?!?!? Obrazam sie! Nie przyjme zadnych kwiatkow i bombonierek od ciebie! ;]
Napisano 6 Luty 200619 l Knysha napisał: kome no i musiales sie wygadac ;(?!?!? Obrazam sie! Nie przyjme zadnych kwiatkow i bombonierek od ciebie! ;] hehe wow ale sie chłopaki rozkręcili :D bombonierki i kwiaty ?:) no ciekawe ciekawe ;) PS CG Zbliza ludzi :D Superrr :D
Napisano 6 Luty 200619 l AGmakonts napisał: hcpiter3d - jaki chłopak:P heh a czy ja o czymś nie wiem ?:> ;p
Napisano 7 Luty 200619 l w sumie juz zdjecia ze studniowek byly, ale ja swoje dopiero teraz dostalem. Swoje ryło pokazuje po raz pierwszy hehe, no a ze mna moja lejdi:*
Napisano 7 Luty 200619 l JohnZi, stanowicie naprawdę ładną parę. Gratuluję Wam obojgu siebie nawzajem.
Napisano 7 Luty 200619 l hyhy pierwsze co pomyślałem to "piękna Pokachontas i szanony AceVentura" :) ale naprawde fajna fotka . A tak odbiegając od tematu.... to obawiam się co wy tam robicie na tych zlotach w Wrocku koledzy :)) bo takie wyznania tu lecą że hooho :)
Napisano 8 Luty 200619 l Małe sprostowanie: mnie na tym zlocie jeszcze nie było ani razu, ale spokojnie, kiedyś dojadę i... zaczną się hulanki... :D
Napisano 8 Luty 200619 l Cytat W małym miasteczku na Smoleńszczyżnie zatrzymał się na odpoczynek pułk gwardyjski. Pierwszego wieczoru oficerowie wypili cały zapas alkoholu, zgwałcili miejscowe kobiety i pobili mężczyzn. Drugiego dnia zrujnowali karczmarza, zgwałcili mężczyzn i pobili kobiety. Trzeciej nocy złupili wszystkich "samogonszczikow" i poszli do stajen i obór. Na czwarty dzień do pułku dojechał porucznik Rżewski i zaczęły się hulanki..... Nie bedzie oficerow, tylko forumowicze, a zamiast porucznika bedzie Shogun ;]