Napisano 1 Kwiecień 200618 l rowr: masz duuuuużychy kumpli, czy to ty jesteś taki malutki?? :D noo niestety to byl palec bozy :P
Napisano 1 Kwiecień 200618 l Wonzkt: młody Punisher: klata jak u skrzata, ale po nałożeniu modyfikatora "push" może coś z Ciebie... wyrośnie?
Napisano 2 Kwiecień 200618 l eee noo jakis mecz ogladalem po 78 minutach stwierdzilem ze biali maja ladniejsze koszulki i ze to dalej najdurniejszy sport jaki istnieje...i poszedlem grac w pilkazyki :P
Napisano 6 Kwiecień 200618 l Juz zdycham w budzie z nudow... Proba zrobienia zdjecia makro nokia 6670 xD
Napisano 9 Kwiecień 200618 l Ostatnio nic mi nie zrobił ...może teraz przeżyje. Ale jak chce mnie bić kulkami z farbą to nie mam nic przeciwko...żadna farba mi nie obca ; )
Napisano 10 Kwiecień 200618 l chveti gdzie ty mieszkasz:P. o 20 na miaso ze sprayem :\. poza tym w jakim stroju :\, bez rekawiczek :\\\ amator ;)
Napisano 10 Kwiecień 200618 l Oj Leru ale przez ciebie omało nie zleciałem z krzesła :D Monster z ciebie :D Widze wyraźny wpływ forum max3d na ciebie ;) Pozdro :D
Napisano 10 Kwiecień 200618 l Leru - hahaha xDDD kurt , gdzie ty mieszkasz że nie może amator wyjść o 20 ze sprayem na miasto w takim stroju i bez rękawiczek... ;>
Napisano 10 Kwiecień 200618 l a tu moi najlepsi kumple(plus dziewczyna i brat:P) na ostatnim wypadzie na kregle. Kto nie probowal jeszcze to bardzo polecam, niezla jazda jest;]
Napisano 10 Kwiecień 200618 l no dobrze chlopaki stawiacie. A tak w ogole ja juz dawalem tutaj swoje zdjecie ale pewnie nie skumaliscie:)
Napisano 10 Kwiecień 200618 l no dobrze chlopaki stawiacie. A tak w ogole ja juz dawalem tutaj swoje zdjecie ale pewnie nie skumaliscie:) Heee mylisz sie ;]. Co wygralismy ^^?:D
Napisano 10 Kwiecień 200618 l hehe w ktorej kwestii sie myle?:D a wygrac to mozesz ostanio dosc znane piwo "Bartek" :P
Napisano 10 Kwiecień 200618 l brzydal, co nie chlopaki ;) A gdzie ten kontest na mistera max3d.pl co dziewczyny mialy wybierac?
Napisano 10 Kwiecień 200618 l brzydal, co nie chlopaki ;) A gdzie ten kontest na mistera max3d.pl co dziewczyny mialy wybierac? Daj foto bez retuszu ;)
Napisano 10 Kwiecień 200618 l bez retuszu wygladam ja Chuck Noriis JohnZi: dont hate me because im sexy ale nie mowie ze chce wygrac, nawet nie pretenduje do konkursu
Napisano 10 Kwiecień 200618 l moze Leru bedzie ocenial:D tak w ogole pierwsze slysze o takim konkursie;]
Napisano 10 Kwiecień 200618 l a chcialbys zeby Cie Leru ocenial ??:D jakos wyglada na 100% hetero... moze zwerbujemy jakies mile kolezanki do tego :P
Napisano 10 Kwiecień 200618 l to sie im da szklanke wody rzeby czymaly w ustach i juz po problemie :D
Napisano 12 Kwiecień 200618 l A druga zrobiona 10 minut temu. W oczach widac Firefoxa :D Tak wyglada czlowiek ktory nie spi, pracuje i pije. I do tego mial bardzo zle ostatnie 36h mueheh.. a tak wygląda człowiek który nie śpi , nie pije ;] i nie pracuje....powiem CI że podobnie.
Napisano 14 Kwiecień 200618 l witam xD to wczoraj/dziś w nocy :) w oczekiwaniu na render : a to z dzisiaj xD suszac włosy ;) : pozdro