sikham Napisano 23 Styczeń 2006 Share Napisano 23 Styczeń 2006 fajny temacik sie tu rozwinął o problemach alkoholowych i nietylko ;) zobaczcie co na to google http://www.google.pl/search?hl=pl&q=jestem+pijakiem&lr= i wszystko jasne :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 23 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2006 o! studniówki. CzAk1 e tam, idź. Przynajmniej będziesz wiedział czego żałowałeś :] http://www.olsztyn.mm.pl/~leru/studniowa.jpg to z mojej ubiegłorocznej ;) było super i tyle. Jako nieliczny chyba mógłbym wracać samochodem. illy -> jaka lambda ;) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 23 Styczeń 2006 Share Napisano 23 Styczeń 2006 Leru! ty jesteś przebrany za księdza??? No nie, to już przesada... zepsucie moralne tego forum teraz jest dla mnie jasne - ryba psuje się od głowy ;) pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 24 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 24 Styczeń 2006 No co ? Trzeba siać !! :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WToreK Napisano 24 Styczeń 2006 Share Napisano 24 Styczeń 2006 Pojdziecie do wiezienia, szatany! :D Takie przebieranki, no no ;] Nawet na naszym forum kosciol ma swoje wtyki - jeden z seminarium, drugi tez cos blisko tego... ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 24 Styczeń 2006 Share Napisano 24 Styczeń 2006 Leru, w ramach siania trzymasz już poletko w ramionach? Pamiętaj, jak trochę nasienia wyląduje poza żyzną glebą, to Ojciec Dyrektor wydziobie i przesra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 24 Styczeń 2006 Share Napisano 24 Styczeń 2006 Nie no Leru - rozwalila mnie fotka... Zeby sie za ksiedza odstawic - ze tez na to nie wpadlem! ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 24 Styczeń 2006 Share Napisano 24 Styczeń 2006 Mi sie takie garnitury podobają...ale koloratka??? To juz przesadziłeś...podszywasz sie za urzędnika kościelno-państwowego...Idż synu...i nie wracaj bez certyfikatu spowiedzi u oj. Dyr. R. (weź fakture-odliczysz sobie od podatku;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 24 Styczeń 2006 Share Napisano 24 Styczeń 2006 nie koloratka a koszula... -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 24 Styczeń 2006 Share Napisano 24 Styczeń 2006 illy -> jaka lambda ? http://www.lyricscrawler.com/song/35699.html to z mojej ubiegłorocznej było super i tyle. Jako nieliczny chyba mógłbym wracać samochodem. Luzer. Tez jechalem samochodem, na tylniej kanapie leżąc. A pozatym po tej fotce nie widac zebys byl trzezwy ;p Mi sie takie garnitury podobają...ale koloratka??? To juz przesadziłeś Przeciez Leru jest ministrantem. Nie wiedziales? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matchias Napisano 24 Styczeń 2006 Share Napisano 24 Styczeń 2006 Nowe bryle do dobry powód żeby sobie fotke pstryknąć:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 24 Styczeń 2006 Share Napisano 24 Styczeń 2006 'what ya' lookin' at, huh?!' Hyhy jokin' ;]. Kul okularki ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 24 Styczeń 2006 Share Napisano 24 Styczeń 2006 jak niewiele osob na tym forum, ty nie jestes podobny do postaci avatara... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 24 Styczeń 2006 Share Napisano 24 Styczeń 2006 e tam illy, Ty i ja też jesteśmy podobni do avtarów:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 24 Styczeń 2006 Share Napisano 24 Styczeń 2006 moj jest mentalny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 24 Styczeń 2006 Share Napisano 24 Styczeń 2006 Illy, czyżbyś postrzegał świat w monochromatycznym spektrum pod wezwaniem Ojca Dyrektora? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 24 Styczeń 2006 Share Napisano 24 Styczeń 2006 illy - mój także ;) S.3D - on tylko udaje;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość eax Napisano 25 Styczeń 2006 Share Napisano 25 Styczeń 2006 z dzisiaj :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 25 Styczeń 2006 Share Napisano 25 Styczeń 2006 wyczynowiec:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 25 Styczeń 2006 Share Napisano 25 Styczeń 2006 Ty tam tą linę masz na ósemce, bo nie widzę dobrze...? Jak na ósemce, to spox, a jak nie, to faktycznie jesteś wyczynowiec... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość eax Napisano 26 Styczeń 2006 Share Napisano 26 Styczeń 2006 hehe :) na osemce wchodzilem :D no wiec mialem nie pokazywac bo chuck nie chcial rozglosu, no ale tak wiec nie radze podskakiwac... juz kopniecie z polobrotu prawie opanowalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablonardo Napisano 28 Styczeń 2006 Share Napisano 28 Styczeń 2006 a to ja w nawiązaniu do chucka wrzuce to :p bawiłęm się w shaolin, posturą jak widać trochę odbiegam od ideału, ale liczy sie przecież to co w środku;p;p;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 28 Styczeń 2006 Share Napisano 28 Styczeń 2006 powiedz że tak biegniesz od początku murka pliz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 28 Styczeń 2006 Share Napisano 28 Styczeń 2006 le parkour? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 28 Styczeń 2006 Share Napisano 28 Styczeń 2006 ja tu marzne a w Zawierciu lato!!! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablonardo Napisano 28 Styczeń 2006 Share Napisano 28 Styczeń 2006 od początku kome, no co ty, od Krakowa tak pędze:D:P MaGuu decha mi pękła to sie przerzuciłem na mury:p dareg nic nie stoi na przeszkodzie, żebyś przyjechał, zapraszam:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 28 Styczeń 2006 Share Napisano 28 Styczeń 2006 hehe taaa..chcialbym to lato w zawierciu widziec:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 28 Styczeń 2006 Share Napisano 28 Styczeń 2006 Pablonardo: Tez tak miałem:D teraz ni to, ni to :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 29 Styczeń 2006 Share Napisano 29 Styczeń 2006 Jedyne fotki które ukazują ta impreze jako kulturalna, reszty nie kojaze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 29 Styczeń 2006 Share Napisano 29 Styczeń 2006 pokaż resztę ;DD, bo na tych mało widać ;]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablonardo Napisano 29 Styczeń 2006 Share Napisano 29 Styczeń 2006 no pokaż, pokaż, nie wstydź się:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 29 Styczeń 2006 Share Napisano 29 Styczeń 2006 AG: Widziałem jak w rosji słonie sie upiły, no ale żeby pies ?! To juz lekka przesada :p Ale zmarnowany piesek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 29 Styczeń 2006 Share Napisano 29 Styczeń 2006 hehe pies jest tylko po tabletkach na uspokoenie:P 0%:PP a o inne fotki dam za jakiś czas, musze ocenzurowac:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 29 Styczeń 2006 Share Napisano 29 Styczeń 2006 1 sza fotka - ale wy tam imprezy macie - orgia normalnie :D 4 osoby na jednym wyrku i do tego jeszcze pies... ;) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 30 Styczeń 2006 Share Napisano 30 Styczeń 2006 ziomuś, to i tak po rozluśnieniu:P pierwotnie kolo 03:30 było tam 5 osób albo 6 nie wiem nie pamiętam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 30 Styczeń 2006 Share Napisano 30 Styczeń 2006 a co twoj kolega robi twojej kolezance ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 30 Styczeń 2006 Share Napisano 30 Styczeń 2006 niezła impra heh mam taką samą czuprynę po umyciu włosów :) ps. ładna koleżanka (ta po środku) ;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 30 Styczeń 2006 Share Napisano 30 Styczeń 2006 krzyhhhu Ty ją zostaw ona ma 14 lat:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 30 Styczeń 2006 Share Napisano 30 Styczeń 2006 czyli jest szansa żeby ją sobie wychować ;) że ja niby stary >) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 30 Styczeń 2006 Share Napisano 30 Styczeń 2006 przepraszam AGmakonts :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 30 Styczeń 2006 Share Napisano 30 Styczeń 2006 rozwaliłeś mnię tłiti:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 30 Styczeń 2006 Share Napisano 30 Styczeń 2006 Lol, biedny pies... ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 30 Styczeń 2006 Share Napisano 30 Styczeń 2006 AGmakonts, tak wogóle to ty ile masz lat, co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 30 Styczeń 2006 Share Napisano 30 Styczeń 2006 15 bo co:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 30 Styczeń 2006 Share Napisano 30 Styczeń 2006 Ach, te napalone trzynastki. ;) Chyba mamy takie same telewizory. EDIT: Bawiłem się projektorem: ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 30 Styczeń 2006 Share Napisano 30 Styczeń 2006 fajnie tak to by sie gralo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 30 Styczeń 2006 Share Napisano 30 Styczeń 2006 heheh, pzrebeblowanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 30 Styczeń 2006 Share Napisano 30 Styczeń 2006 RA - ja tez tak chce ;((((( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 30 Styczeń 2006 Share Napisano 30 Styczeń 2006 Tia... tylko większośc projektorów ma rozdziałkę nie większą niz 1024/768... jak będa jakies 1280/1024 to ja chętnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 30 Styczeń 2006 Share Napisano 30 Styczeń 2006 guitar mode :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi