*NicoN_ Napisano 31 Styczeń 2006 Share Napisano 31 Styczeń 2006 całkiem ładna gitarka..., mam podobną tyle ze w wersji bardziejHARD.../nice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 31 Styczeń 2006 Share Napisano 31 Styczeń 2006 jak dla mnię nie łądna:P wole ibanezy a'la satriani Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 31 Styczeń 2006 Share Napisano 31 Styczeń 2006 AG, ja myślałem że masz z jakies 18-20 ;PP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 31 Styczeń 2006 Share Napisano 31 Styczeń 2006 tak stary za pare lat to owszem:P serio tak staro wyglądam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 31 Styczeń 2006 Share Napisano 31 Styczeń 2006 nie :P masadż iz tu szort Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 31 Styczeń 2006 Share Napisano 31 Styczeń 2006 serio tak staro wyglądam?serio, serio ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 1 Luty 2006 Share Napisano 1 Luty 2006 illy sie detoksykuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 1 Luty 2006 Share Napisano 1 Luty 2006 Ja bym mu nie wierzyl... To pluskwa Agentow ;> xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 1 Luty 2006 Share Napisano 1 Luty 2006 twoj stary pluskwa, nie pale juz 6 dni! wiecej fot z tej imprezy @ http://www.illy.fotolog.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 1 Luty 2006 Share Napisano 1 Luty 2006 6 dni wow:P oby takdalej, do raportu za miesiąc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 1 Luty 2006 Share Napisano 1 Luty 2006 nie da rady 8) zaloze sie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 1 Luty 2006 Share Napisano 1 Luty 2006 twoj stary! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 1 Luty 2006 Share Napisano 1 Luty 2006 Illy, trzymam kciuki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 2 Luty 2006 Share Napisano 2 Luty 2006 illy pogadamy za miesiąc :> ja już nie palę już 6mcy i wiem jak cięzki jest 1-wszy miesiąc :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 2 Luty 2006 Share Napisano 2 Luty 2006 tweety: serio, idzie dobrze :) poki co. Jakby nie patrzec, dzisiaj sie plastry konca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 2 Luty 2006 Share Napisano 2 Luty 2006 illy i plastry antykoncepcyjne;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 2 Luty 2006 Share Napisano 2 Luty 2006 Dajesz Illy, dajesz...chciałbym by mój ojciec rzucił palenie...ale jakoś ciezko go namówić...:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*NicoN_ Napisano 2 Luty 2006 Share Napisano 2 Luty 2006 Just give up smoking! ja nie pale i nie paliłem ale obserwoje postepy mojego kolegi tez żuca;] powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 2 Luty 2006 Share Napisano 2 Luty 2006 dobra, koniec ot, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastique Napisano 3 Luty 2006 Share Napisano 3 Luty 2006 tadaaaaam :P fotka z tego roku ale jeszcze z przed czasu jak mi ryj skopali hihih, w każdym razie jakby ktoś niewierzył to tu jeszcze ładny jestem ;) OT: palenie jest spoko tyle powiem, jak kots sie niezgadza to neibić, ot moje zdanie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 3 Luty 2006 Share Napisano 3 Luty 2006 tys dostal za ten sweter ;D ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastique Napisano 3 Luty 2006 Share Napisano 3 Luty 2006 No zeczywiscie na swetrze jest 'HOOLIGAN' ale to nie za to chvet :) Poprostu sie nudzilo komus ;) [edit] I NIE baczki nie są z fotoszopa, prawdziwe są :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 3 Luty 2006 Share Napisano 3 Luty 2006 Plastique - hools, no no - nie pogada ;]. Tylko nie bij po oczach xD ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 3 Luty 2006 Share Napisano 3 Luty 2006 plastik, palenie czego? :) możemy się zgrać, bo foty dobre :) tego, tego, ble ble blaaaa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastique Napisano 4 Luty 2006 Share Napisano 4 Luty 2006 hihi kome miałem na mysli papieroski of coz :D hihihi ty rozbujniku :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 4 Luty 2006 Share Napisano 4 Luty 2006 no to bleeeeeeeeeeeeee :P dla wszystkich fajnych lasek! pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 4 Luty 2006 Share Napisano 4 Luty 2006 buehehehahahah jak Craig Davids :D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 4 Luty 2006 Share Napisano 4 Luty 2006 Ciągle w tej samej koszulce. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 4 Luty 2006 Share Napisano 4 Luty 2006 heheh no RA tez to zauwazyłem :D Ale wiesz wkoncu to shirt skate :D :p przyzwyczaił sie chłopak ! :D pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 4 Luty 2006 Share Napisano 4 Luty 2006 nie przezwyczaił tylko mu przyrosło xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 5 Luty 2006 Share Napisano 5 Luty 2006 przyrosło :O to on się nie myje :O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 5 Luty 2006 Share Napisano 5 Luty 2006 ... dla wszystkich fajnych lasek! ... No i laski sie odezwaly hehehe ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 6 Luty 2006 Share Napisano 6 Luty 2006 knysia haha ;) laski, to jest bluza a nie koszulka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 6 Luty 2006 Share Napisano 6 Luty 2006 Knysha ;] jak się zarejstrowałeś na forum to też myślałem że jesteś laska ; ] chyba przez te a na końcu :P [+] knysia haha ;) mówi samo za siebie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 6 Luty 2006 Share Napisano 6 Luty 2006 kome no i musiales sie wygadac ;(?!?!? Obrazam sie! Nie przyjme zadnych kwiatkow i bombonierek od ciebie! ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 6 Luty 2006 Share Napisano 6 Luty 2006 kome no i musiales sie wygadac ;(?!?!? Obrazam sie! Nie przyjme zadnych kwiatkow i bombonierek od ciebie! ;] hehe wow ale sie chłopaki rozkręcili :D bombonierki i kwiaty ?:) no ciekawe ciekawe ;) PS CG Zbliza ludzi :D Superrr :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 6 Luty 2006 Share Napisano 6 Luty 2006 hcpiter3d - jaki chłopak:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 6 Luty 2006 Share Napisano 6 Luty 2006 hcpiter3d - jaki chłopak:P heh a czy ja o czymś nie wiem ?:> ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 6 Luty 2006 Share Napisano 6 Luty 2006 kochane moje, żeby dopiero teraz Amerykę w konserwie odkrywać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 6 Luty 2006 Share Napisano 6 Luty 2006 heh szogun kochanie ? :> oj oj zaczynam sie bać ;) :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 6 Luty 2006 Share Napisano 6 Luty 2006 heheh cóż to, moze kolejna para;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 6 Luty 2006 Share Napisano 6 Luty 2006 Shogun juz jest zajęty :( ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 7 Luty 2006 Share Napisano 7 Luty 2006 w sumie juz zdjecia ze studniowek byly, ale ja swoje dopiero teraz dostalem. Swoje ryło pokazuje po raz pierwszy hehe, no a ze mna moja lejdi:* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 7 Luty 2006 Share Napisano 7 Luty 2006 a z tyłu oskarżony Andrzej L. :D ładna lejdi :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 7 Luty 2006 Share Napisano 7 Luty 2006 JohnZi, stanowicie naprawdę ładną parę. Gratuluję Wam obojgu siebie nawzajem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 7 Luty 2006 Share Napisano 7 Luty 2006 nie spodziewalem sie tego typu komentarzy :], Szgun wielkie dzieki :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 7 Luty 2006 Share Napisano 7 Luty 2006 hyhy pierwsze co pomyślałem to "piękna Pokachontas i szanony AceVentura" :) ale naprawde fajna fotka . A tak odbiegając od tematu.... to obawiam się co wy tam robicie na tych zlotach w Wrocku koledzy :)) bo takie wyznania tu lecą że hooho :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 8 Luty 2006 Share Napisano 8 Luty 2006 Małe sprostowanie: mnie na tym zlocie jeszcze nie było ani razu, ale spokojnie, kiedyś dojadę i... zaczną się hulanki... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 8 Luty 2006 Share Napisano 8 Luty 2006 W małym miasteczku na Smoleńszczyżnie zatrzymał się na odpoczynek pułk gwardyjski. Pierwszego wieczoru oficerowie wypili cały zapas alkoholu, zgwałcili miejscowe kobiety i pobili mężczyzn. Drugiego dnia zrujnowali karczmarza, zgwałcili mężczyzn i pobili kobiety. Trzeciej nocy złupili wszystkich "samogonszczikow" i poszli do stajen i obór. Na czwarty dzień do pułku dojechał porucznik Rżewski i zaczęły się hulanki..... Nie bedzie oficerow, tylko forumowicze, a zamiast porucznika bedzie Shogun ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 8 Luty 2006 Share Napisano 8 Luty 2006 Knysha, tylko czy Wrocław nie za mały na nasze hulanki...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi