Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

zeby nie bylo ze bitwe rozpoczelem, nakrecilem ludzi a samemu nic nie robie, daje wam tu wipka z kolesia ktorego mecze... texturki namalowane ale musze chlopa upozowac ladnie i jakies fajne shooty porobic pod publiczke

typek ma:

3418 triangli

2x 512x512 + 1x256x256 texturki

jak narazie to nie wersja finalna bo kce jakas podstawke chlopowi zrobic i w eter puscic go ladnie upozowanego razem z wgladem na texturki itd..

enjoj

[edit] wrzucilem renderki takie jak na innych forach oraz resizowalem texturke jednak :)

15gb.jpg

57de.jpg

• Odpowiedzi 17
  • Wyświetleń 3,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

wygląda naprawde fajnie ale coś mi jego obuwie nie pasuje, można prosic teksturke i model bez textur?

Napisano

heh, bardzo fajnie - no ale chyba to wiesz :)

Który to już raz go oglądam ;) Dobrze że wreszcie go kończysz

pozdro :)

Napisano

hyhy - meczysz go i meczysz biedaka...

wporzo jest - tylko jakos tak - opatrzyl sie juz i nie robi wrazenia...

inna sprawa ze nie wiem czy 2 razy po 1024 tutaj widac...

i jak juz sam zauwazyles wczesniej - jak chcesz robic jakies linie (ciecia na zbroi np.) mapowanie musi byc bardziej staranne - bo w kilku miejscach ci ucieka a powinno byc prosto :D

pozdrawiam

Napisano
  • Autor

zeby nie bylo plodze go w bolach od pol roku, a caly czas praca nie daje mi skonczyc.... nie zmienie juz nic! :)

co moge powiedziec? w nastepnym bedzie wszystko lepiej/ladniej :)

Napisano

niezłą masz wydajność (zaraz tu ktoś przypomni mojego ogra ;))

facet nie w moim typie, bo ja designu WH40K nie lubię, a on się ewidentnie z czterdziestokilowym młotkiem kojarzy, ale miłe wrażenie robi, fajna zardzewiała zbroja. Pokażesz texturki?

Napisano
  • Autor

screenshot47cm.jpg

orginalnie malowalem w duble sizie wiec po zjechaniu z texturkami do takich jak powyzej zostaje takie cos

.. roznice widac na przyblizeniu, a kiedy postac jest cala na ekranie niema prawie roznicy

Napisano

nie no całkiem fajny koleżka, jedyne co to może zarost ma zbyt wyostrzony, widac to na texturze i na modelu troche to kontrastowo wygląda ze skórą twarzy,, tam gdzie są okulary i pasek wokół głowy dalbym lekki cien tak zeby bylo wraznie ze one przylegją sciśle do głowy, cała textura mogłaby by być troche bradziej kontrastowa a głównie te miejsca ciemne, ale to w sumie są drobiazgi i zależy jak kto na to spojrzy można to uwzgląenidc lub nie, bez tego tez wyglada dobrze

Napisano

Por@szek ->

zeby nie bylo plodze go w bolach od pol roku, a caly czas praca nie daje mi skonczyc....

pozdro ;)

Napisano

Bardzo fajnie Ci wyszedl ten modelik. Wyglada naprawde konkretnie. Teksturki tez fajne.

Pozdrawiam

Napisano

Jak dla mnie to nie pasuje pancerz wokół głowy. Jest za duży i gość wyglada jak ten grubas ze "Sztuki spadania" Tomka B. A chyba nie chcesz żeby postać wywyłowała śmiech, prawda ? :)

Napisano

a ja pierwszy raz widzę przez te głupie nowe posty teraz ale uważam że jest ql ql :D modelik świetny malowanko też ql :*