Napisano 2 Styczeń 200619 l zeby nie bylo ze bitwe rozpoczelem, nakrecilem ludzi a samemu nic nie robie, daje wam tu wipka z kolesia ktorego mecze... texturki namalowane ale musze chlopa upozowac ladnie i jakies fajne shooty porobic pod publiczke typek ma: 3418 triangli 2x 512x512 + 1x256x256 texturki jak narazie to nie wersja finalna bo kce jakas podstawke chlopowi zrobic i w eter puscic go ladnie upozowanego razem z wgladem na texturki itd.. enjoj [edit] wrzucilem renderki takie jak na innych forach oraz resizowalem texturke jednak :)
Napisano 2 Styczeń 200619 l wygląda naprawde fajnie ale coś mi jego obuwie nie pasuje, można prosic teksturke i model bez textur?
Napisano 2 Styczeń 200619 l wszytko ladnie pieknie super extra ql ale normalnie zazydziles kilka poly na paluchy u lewej dloni chyba ? :) ql work i mecz to dalej
Napisano 2 Styczeń 200619 l heh, bardzo fajnie - no ale chyba to wiesz :) Który to już raz go oglądam ;) Dobrze że wreszcie go kończysz pozdro :)
Napisano 2 Styczeń 200619 l hyhy - meczysz go i meczysz biedaka... wporzo jest - tylko jakos tak - opatrzyl sie juz i nie robi wrazenia... inna sprawa ze nie wiem czy 2 razy po 1024 tutaj widac... i jak juz sam zauwazyles wczesniej - jak chcesz robic jakies linie (ciecia na zbroi np.) mapowanie musi byc bardziej staranne - bo w kilku miejscach ci ucieka a powinno byc prosto :D pozdrawiam
Napisano 2 Styczeń 200619 l Autor zeby nie bylo plodze go w bolach od pol roku, a caly czas praca nie daje mi skonczyc.... nie zmienie juz nic! :) co moge powiedziec? w nastepnym bedzie wszystko lepiej/ladniej :)
Napisano 2 Styczeń 200619 l niezłą masz wydajność (zaraz tu ktoś przypomni mojego ogra ;)) facet nie w moim typie, bo ja designu WH40K nie lubię, a on się ewidentnie z czterdziestokilowym młotkiem kojarzy, ale miłe wrażenie robi, fajna zardzewiała zbroja. Pokażesz texturki?
Napisano 2 Styczeń 200619 l Autor wydajnosc? :) a co to takiego? :) ale meidzyczasie wrzucilem wam kompresor z arttesta :) http://img325.imageshack.us/img325/2479/45ac.jpg
Napisano 2 Styczeń 200619 l Autor orginalnie malowalem w duble sizie wiec po zjechaniu z texturkami do takich jak powyzej zostaje takie cos .. roznice widac na przyblizeniu, a kiedy postac jest cala na ekranie niema prawie roznicy
Napisano 2 Styczeń 200619 l nie no całkiem fajny koleżka, jedyne co to może zarost ma zbyt wyostrzony, widac to na texturze i na modelu troche to kontrastowo wygląda ze skórą twarzy,, tam gdzie są okulary i pasek wokół głowy dalbym lekki cien tak zeby bylo wraznie ze one przylegją sciśle do głowy, cała textura mogłaby by być troche bradziej kontrastowa a głównie te miejsca ciemne, ale to w sumie są drobiazgi i zależy jak kto na to spojrzy można to uwzgląenidc lub nie, bez tego tez wyglada dobrze
Napisano 2 Styczeń 200619 l Por@szek -> zeby nie bylo plodze go w bolach od pol roku, a caly czas praca nie daje mi skonczyc.... pozdro ;)
Napisano 6 Styczeń 200619 l Bardzo fajnie Ci wyszedl ten modelik. Wyglada naprawde konkretnie. Teksturki tez fajne. Pozdrawiam
Napisano 6 Styczeń 200619 l Toz lata tutaj nie bylem na tym Forumie:):) Zacny jest ten twoj "przyjaciel".. lubisz takie "karczki" wiem wiem codziennie w pracy mi to mowisz haha :)
Napisano 6 Styczeń 200619 l Jak dla mnie to nie pasuje pancerz wokół głowy. Jest za duży i gość wyglada jak ten grubas ze "Sztuki spadania" Tomka B. A chyba nie chcesz żeby postać wywyłowała śmiech, prawda ? :)
Napisano 10 Styczeń 200619 l a ja pierwszy raz widzę przez te głupie nowe posty teraz ale uważam że jest ql ql :D modelik świetny malowanko też ql :*