miriam Napisano 13 Styczeń 2006 Share Napisano 13 Styczeń 2006 Nio, nio, nio dla mnie bomba ;), ciudne i piekne, nowatorskie i poprostku fanstastique '). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cartman Napisano 13 Styczeń 2006 Share Napisano 13 Styczeń 2006 No po prostu świetne bardzo mi się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 13 Styczeń 2006 Share Napisano 13 Styczeń 2006 Dołączę się do ochów i achów, rewelka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulki Napisano 14 Styczeń 2006 Share Napisano 14 Styczeń 2006 Praca rewelka troche tylko ten smoczek za malo z tla wychodzi moglabys by jakas kontre mu walnac. joł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 14 Styczeń 2006 Share Napisano 14 Styczeń 2006 Nice, veeery nice :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
domel31 Napisano 14 Styczeń 2006 Share Napisano 14 Styczeń 2006 Praca jest naprawde okey. Bardzo mi sie podoba. Pewnie w rzeczywistosci wyglada jeszcze lepiej. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quadysz Napisano 14 Styczeń 2006 Share Napisano 14 Styczeń 2006 czesc mi sie podoba :) technicznie ni ejest to jakies trudne ale w twoich pracach pomysl jest zawsze extra i to mi sie podoba!! /szczegolnie narysowanie textury dlugopisem - czad :) i poza zwierzaka haha/ greets Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paul_PL Napisano 14 Styczeń 2006 Share Napisano 14 Styczeń 2006 Czy ktos w ogóle zauważyłe ,ze ten jaszczur powiesił sie na własnym ogonie? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 15 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 15 Styczeń 2006 Mort tu jest większa rozdzielczość uwaga bo 630 kb http://www.ania.xibo.at/img/cham_duzy.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal Napisano 16 Styczeń 2006 Share Napisano 16 Styczeń 2006 aniu czy wszelkie prawa ograniczone do tego chama są? bo n chcialbm go sobie na kilka dni na pulpit walnac.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mort Napisano 16 Styczeń 2006 Share Napisano 16 Styczeń 2006 Dzięki Aniu, nie zapomnę Ci tego ;) już widnieje na moim pulpicie :D czekam na następną tapetkę :P pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imie Moje Napisano 16 Styczeń 2006 Share Napisano 16 Styczeń 2006 łał patrzę, tak patrzę i napatrzeć się nie mogę :) a tak ogólnie to witam wszystkich, bo świeżak na tej sronce jestem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Thyrrun Napisano 16 Styczeń 2006 Share Napisano 16 Styczeń 2006 fachowe.....w skali 10 dałbym 11 :D....pozdro!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mileS Napisano 16 Styczeń 2006 Share Napisano 16 Styczeń 2006 No zarąbiste :D tylko ze nie pasuja mi troszke te lapki co wisza ale i tak Respekt ania :D Pozdrawiam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sero Napisano 17 Styczeń 2006 Share Napisano 17 Styczeń 2006 Dla mnie BOMBA! Wreszcie ktoś kogo nie podniecają chromy, błyszczące karoserie... HDRI... nowe zabawki np Maxwell... Wreszcie ktoś z pomysłem jak wykorzystać Maxa, bo niestety większość ma TYLKO umiejętności... Jestem zachwycony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 17 Styczeń 2006 Share Napisano 17 Styczeń 2006 o tak, praca nietuzinkowa. gratulacje pieciu gwiazdek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 18 Styczeń 2006 Share Napisano 18 Styczeń 2006 Nietuzinkowa i z pomysłem. Przypomina mi teksturki Baginsa do katedry i FA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 20 Styczeń 2006 Share Napisano 20 Styczeń 2006 no wlasnie mi tez sie wydawało że Bagi zwalił te teksturki z pracy Ani (zart) pozdrawiam i zycze powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 20 Styczeń 2006 Share Napisano 20 Styczeń 2006 Genialny pomysł ! Pracka jest oryginalna i do tego z klimatem ! Gralulacje ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 20 Styczeń 2006 Share Napisano 20 Styczeń 2006 cześć Imie Moje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 22 Styczeń 2006 Share Napisano 22 Styczeń 2006 Masz u mnie buzi :) (Jeśli chcesz) :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulki Napisano 22 Styczeń 2006 Share Napisano 22 Styczeń 2006 Masz u mnie buzi :) (Jeśli chcesz) :* Ja rozumiem, ze Ania itd ale poziom wazeliniarstwa w tym watku siega szczytu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Conrad Napisano 23 Styczeń 2006 Share Napisano 23 Styczeń 2006 Troche nietypowy efekt ale pozytywnie, bo jest tu nutka realizmu takiej przestrzennosci i jednoczesnie te kreski, ciekawo polaczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilay Napisano 24 Styczeń 2006 Share Napisano 24 Styczeń 2006 Rewelacja!!! Ode mnie duże 5+ za powiew świeżości na forum :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi