Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

KONIEC

Technika Photoshop.

Głównym założeniem jest obróbka fotografii dziewczynki.

Jako temat "Piękna i Bestia" przedstawię interpretację „bliźniaczek”.

Obraz monochromatyczny.

Poniżej pliki bazowe.

PS.

Biorę pierwszy raz udział w bitwie i jak dobrze zrozumiałem regulamin mam zamieszczać widoki kolejnych moich obróbek. Czy tak?

A co z rozmiarem plików końcowych? Czy są jakieś ograniczenia?

bitwa01.jpg

• Odpowiedzi 38
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Kolejne etapy edycji:

Usunięcie tła.

Usunięcie symboli z odzieży.

Projekt anielskich skrzydeł (tablet)

Projekt fragmentu twarzy (tablet). Twarz będzie zmieniona na upiorną.

bitwa02.jpg

Napisano

cherub -> witam na forum i w Bitwie. Końcowa praca nie ma ograniczeń jeśli chodzi o rozmiar, należy po prostu dostarczyć taką wersję, żeby było widać to co zrobiłeś. A updaty wskazane jest, żeby dawać jak najczęściej. Do załącznika pierwszego postu warto też wrzucać miniaturkę Twojego aktualnego stanu pracy.

powodzenia :)

Napisano

Kurde ... taką ładną dziewczynkę zmasakrować... - ja niemiałbym serca ;).

No naprawde mając takie zdjęcie widziałbym dla niego zupełnie inne zastosowanie... bo dziewczynka jest naprawde inspirująca.

Zobaczymy co z tej pracy wyjdzie...

Napisano

C oracja to racja,dziewczynka ładna...była.Niestety, przeróbka spłaszczyła strasznie jej twarz.Wyglada raczej jakby miała jakosc dziwną maskę(usta i oczy sie odznaczają). Kombinuj ,kolego:)

Napisano

Czesc cherub widzialem kilka twoich pracek na UGT wiec wiem ze bedzie to dobra praca takze narazie sie nie martwie. Co do tla nie pasuja mi chmurki :D nie wiem czemu ale ogulnie chyba bedzie klimatycznie :D

Pozdrawiam

Napisano

Dziękuje za uwagi. Co do twarzy to skorzystałem z uwag i ją zmodyfikowałem. Oczywiście twarz jest nadal konstruowana. Zrezygnowałem z uszów i rogów.

Używane narzędzia to Photoshop i tablet.

bitwa06.jpg

Napisano

No ta dziewczynka aż się prosi, żeby jej nie masakrować. Zgadzam się z Mardukiem, wstyd, żeby ją masakrować, dla mnie samo jej zwykłe zdjęcie może wygrać :D Dziwuszka ma to coś (proszę nie posądzać mnie o pedofilię :D )

Proszę, znajdź inne zastosowanie jej zdjęcia :D

Napisano

Weź przemyśl sprawę porządnie!!! Zdjęcie dziewuchy ma zajebisty potencjał! Pomyśl nad tym intensywnie. Można z tego zrobić coś naprawdę dobrego. odpuść sobie motyw zmasakrowanej bliźniaczki. Nie zmarnuj szansy. Daj sobie czas.

Napisano

Ja bylem fanem poprzedniej wersji :] Fajnie to wygladalo taka fotka dziewczynki w starym domu i w tle jaki potworek (taki duszek przyjaciolka :D). Naprawde swietna sprawa. Tyle ze jakos dopracowac trzeba bylo - i ta brzydka wersja koniecznie za plecami musi byc

Napisano

Weedlog, nie wiem co ty masz za wizję ze zdjęciem mojej córki i jak byś wykonał swoją interpretację ale ja pozostaję przy swojej wizji pracy konkursowej ;)

Dopracowuję, dopracowuję, dopracowuję.

bitwa13.jpg

Napisano

Czy mi sie wydaje, czy w okol zmasakrowanej wersji twojej cory jest jakas swieconca otoczka? No a po za tym troche za blisko siebie, je posadziles przez co wydaje sie ze sie skleily!

JokeR

Napisano

tam jest kawalek sciany w innym kolorze i ten kolor najezdza na wlosy :p wiem ze te kolory to taki efect starego zdjecia(chyba;p) ale to tak dziwnie wyglada

Napisano

Warto pomyśleć o ciekawej kompozycji, o jakiejś histori, którą by ten obrazek opowiada. W tej chwili nie widze tutaj tych elementów, wygląda to trochę jak powrzucanie co ciekawszych prac w jeden obrazek na tym etapie.

Napisano

Brrrr... Az mi wlosy deba staja jak na to patrze. Nie ma co, az sie przez ramie ogladnalem, czy jakowys duch za mna nie stoi ^^

wykonanie super. Robi wrazenie.

Napisano

Ja nie kumam co z was takie delikatnisie sie zrobily. Przeciez ta straszna wersja jest swietna, elegancko zrobiona i jakas taka przekonywujaca - a wy wszyscy ze "czemu tak robisz tej slicznej dziwczynce?" Konkurs ma tytul "Piekna i bestia" Skoro bestia w tej pracy wywoluje az takie obrzydzenie na forum (naprawde nie mam pojecia dlaczego) to przynajmniej polowa pracy jest swietna ;]

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności