cherub Napisano 14 Styczeń 2006 Napisano 14 Styczeń 2006 KONIEC Technika Photoshop. Głównym założeniem jest obróbka fotografii dziewczynki. Jako temat "Piękna i Bestia" przedstawię interpretację „bliźniaczek”. Obraz monochromatyczny. Poniżej pliki bazowe. PS. Biorę pierwszy raz udział w bitwie i jak dobrze zrozumiałem regulamin mam zamieszczać widoki kolejnych moich obróbek. Czy tak? A co z rozmiarem plików końcowych? Czy są jakieś ograniczenia?
cherub Napisano 14 Styczeń 2006 Autor Napisano 14 Styczeń 2006 Kolejne etapy edycji: Usunięcie tła. Usunięcie symboli z odzieży. Projekt anielskich skrzydeł (tablet) Projekt fragmentu twarzy (tablet). Twarz będzie zmieniona na upiorną.
cherub Napisano 14 Styczeń 2006 Autor Napisano 14 Styczeń 2006 Ogólna kompozycja. Skrzydło powielone i odbite poziomo. Tworzenie rysów twarzy (tablet).
polka dot Napisano 14 Styczeń 2006 Napisano 14 Styczeń 2006 jejku była taka śliczna :( a co do etapów to nie chodziło aż tak dosłownie, ale żebyś co jakiś czas pokazywał jak ci idzie :)
Obywatel Napisano 14 Styczeń 2006 Napisano 14 Styczeń 2006 No eheh dokladnie to samo mialem na mysli po obejrzeniu ostatniego obrazka - byla taka sliczna ;-))
cherub Napisano 14 Styczeń 2006 Autor Napisano 14 Styczeń 2006 OK. Już rozumiem. Co do dziewczynki to służy jako plik bazowy do mojego projektu :) Konstruowanie twarzy:
Huter Napisano 14 Styczeń 2006 Napisano 14 Styczeń 2006 Widząc takie rzeczy aż chce się zacząć uczyć photoshopa ... modyfikacja całkiem ... powodzenia!
Leru Napisano 14 Styczeń 2006 Napisano 14 Styczeń 2006 cherub -> witam na forum i w Bitwie. Końcowa praca nie ma ograniczeń jeśli chodzi o rozmiar, należy po prostu dostarczyć taką wersję, żeby było widać to co zrobiłeś. A updaty wskazane jest, żeby dawać jak najczęściej. Do załącznika pierwszego postu warto też wrzucać miniaturkę Twojego aktualnego stanu pracy. powodzenia :)
sanki Napisano 14 Styczeń 2006 Napisano 14 Styczeń 2006 ja bym zostawil jej wyraz twarzy z poprzedniego posta, byl o wiele lepszy, taki smutno zamyslony, teraz robi sie sztampowy demonek
Marduk Napisano 14 Styczeń 2006 Napisano 14 Styczeń 2006 Kurde ... taką ładną dziewczynkę zmasakrować... - ja niemiałbym serca ;). No naprawde mając takie zdjęcie widziałbym dla niego zupełnie inne zastosowanie... bo dziewczynka jest naprawde inspirująca. Zobaczymy co z tej pracy wyjdzie...
Paul_PL Napisano 14 Styczeń 2006 Napisano 14 Styczeń 2006 C oracja to racja,dziewczynka ładna...była.Niestety, przeróbka spłaszczyła strasznie jej twarz.Wyglada raczej jakby miała jakosc dziwną maskę(usta i oczy sie odznaczają). Kombinuj ,kolego:)
mileS Napisano 14 Styczeń 2006 Napisano 14 Styczeń 2006 Czesc cherub widzialem kilka twoich pracek na UGT wiec wiem ze bedzie to dobra praca takze narazie sie nie martwie. Co do tla nie pasuja mi chmurki :D nie wiem czemu ale ogulnie chyba bedzie klimatycznie :D Pozdrawiam
cherub Napisano 15 Styczeń 2006 Autor Napisano 15 Styczeń 2006 Dziękuje za uwagi. Co do twarzy to skorzystałem z uwag i ją zmodyfikowałem. Oczywiście twarz jest nadal konstruowana. Zrezygnowałem z uszów i rogów. Używane narzędzia to Photoshop i tablet.
cherub Napisano 15 Styczeń 2006 Autor Napisano 15 Styczeń 2006 Kolejne etapy i poniżej pierwszy z plików końcowych, na którym została zastosowana grupa pędzli Photoshopa.
kubi Napisano 15 Styczeń 2006 Napisano 15 Styczeń 2006 Strasznie płaskie się wydaje, może drugi plan przyciemnić.
cherub Napisano 15 Styczeń 2006 Autor Napisano 15 Styczeń 2006 No cóż. Nie jestem zbyt zadowolony z efektu więc zaczynam ponownie z już wykonanej wcześniej obróbki.
weedlog Napisano 15 Styczeń 2006 Napisano 15 Styczeń 2006 No ta dziewczynka aż się prosi, żeby jej nie masakrować. Zgadzam się z Mardukiem, wstyd, żeby ją masakrować, dla mnie samo jej zwykłe zdjęcie może wygrać :D Dziwuszka ma to coś (proszę nie posądzać mnie o pedofilię :D ) Proszę, znajdź inne zastosowanie jej zdjęcia :D
Drakula Napisano 15 Styczeń 2006 Napisano 15 Styczeń 2006 ja bym to drugie zdjecie przerobil tak, zeby diabel zagladal jej przez ramie. Pomysl nad tym, bo dziewcze naprawde ladne jest :P
weedlog Napisano 15 Styczeń 2006 Napisano 15 Styczeń 2006 Moim zdaniem nie sprostałeś póki co potencjałowu dziewuchy... :] Przemyśl sobie sprawę przez dłuższy czas.
cherub Napisano 15 Styczeń 2006 Autor Napisano 15 Styczeń 2006 To druga odsłona końcowego efektu. Moim zdaniem chyba lepiej się prezentuje niż wcześniejsza.
weedlog Napisano 15 Styczeń 2006 Napisano 15 Styczeń 2006 Weź przemyśl sprawę porządnie!!! Zdjęcie dziewuchy ma zajebisty potencjał! Pomyśl nad tym intensywnie. Można z tego zrobić coś naprawdę dobrego. odpuść sobie motyw zmasakrowanej bliźniaczki. Nie zmarnuj szansy. Daj sobie czas.
OmeN2501 Napisano 16 Styczeń 2006 Napisano 16 Styczeń 2006 Ja bylem fanem poprzedniej wersji :] Fajnie to wygladalo taka fotka dziewczynki w starym domu i w tle jaki potworek (taki duszek przyjaciolka :D). Naprawde swietna sprawa. Tyle ze jakos dopracowac trzeba bylo - i ta brzydka wersja koniecznie za plecami musi byc
cherub Napisano 16 Styczeń 2006 Autor Napisano 16 Styczeń 2006 Weedlog, nie wiem co ty masz za wizję ze zdjęciem mojej córki i jak byś wykonał swoją interpretację ale ja pozostaję przy swojej wizji pracy konkursowej ;) Dopracowuję, dopracowuję, dopracowuję.
yookeer Napisano 16 Styczeń 2006 Napisano 16 Styczeń 2006 Czy mi sie wydaje, czy w okol zmasakrowanej wersji twojej cory jest jakas swieconca otoczka? No a po za tym troche za blisko siebie, je posadziles przez co wydaje sie ze sie skleily! JokeR
mileS Napisano 16 Styczeń 2006 Napisano 16 Styczeń 2006 tam jest kawalek sciany w innym kolorze i ten kolor najezdza na wlosy :p wiem ze te kolory to taki efect starego zdjecia(chyba;p) ale to tak dziwnie wyglada
Mkaszpir Napisano 21 Styczeń 2006 Napisano 21 Styczeń 2006 Warto pomyśleć o ciekawej kompozycji, o jakiejś histori, którą by ten obrazek opowiada. W tej chwili nie widze tutaj tych elementów, wygląda to trochę jak powrzucanie co ciekawszych prac w jeden obrazek na tym etapie.
Morbid Karbid Napisano 21 Styczeń 2006 Napisano 21 Styczeń 2006 Patrząc jak masakrujesz swoją córkę normalnie czuję niesmak. Jeśli taki miał być odbiór tej pracy to udało ci się w 100%.
sokół Napisano 21 Styczeń 2006 Napisano 21 Styczeń 2006 Brrrr... Az mi wlosy deba staja jak na to patrze. Nie ma co, az sie przez ramie ogladnalem, czy jakowys duch za mna nie stoi ^^ wykonanie super. Robi wrazenie.
dariusz Napisano 22 Styczeń 2006 Napisano 22 Styczeń 2006 myśle że w tym przypadku bestią jest cherub:( praca ma ogromny potencjał ale wymaga przemyślenia. powodzenia i miej litość:)
OmeN2501 Napisano 22 Styczeń 2006 Napisano 22 Styczeń 2006 Ja nie kumam co z was takie delikatnisie sie zrobily. Przeciez ta straszna wersja jest swietna, elegancko zrobiona i jakas taka przekonywujaca - a wy wszyscy ze "czemu tak robisz tej slicznej dziwczynce?" Konkurs ma tytul "Piekna i bestia" Skoro bestia w tej pracy wywoluje az takie obrzydzenie na forum (naprawde nie mam pojecia dlaczego) to przynajmniej polowa pracy jest swietna ;]
cherub Napisano 18 Luty 2006 Autor Napisano 18 Luty 2006 KONIEC Przedstawiam ostateczny motyw graficzny. Taką grafikę pozostawiam do oceny Jury.
dariusz Napisano 23 Luty 2006 Napisano 23 Luty 2006 IMO zabardzo główne postacie wtopiły się w tło, nie przykuwają uwagi, trzeba ich szukać po obrazku.
Rekomendowane odpowiedzi