Napisano 14 Styczeń 200619 l KONIEC Technika Photoshop. Głównym założeniem jest obróbka fotografii dziewczynki. Jako temat "Piękna i Bestia" przedstawię interpretację „bliźniaczek”. Obraz monochromatyczny. Poniżej pliki bazowe. PS. Biorę pierwszy raz udział w bitwie i jak dobrze zrozumiałem regulamin mam zamieszczać widoki kolejnych moich obróbek. Czy tak? A co z rozmiarem plików końcowych? Czy są jakieś ograniczenia?
Napisano 14 Styczeń 200619 l Autor Kolejne etapy edycji: Usunięcie tła. Usunięcie symboli z odzieży. Projekt anielskich skrzydeł (tablet) Projekt fragmentu twarzy (tablet). Twarz będzie zmieniona na upiorną.
Napisano 14 Styczeń 200619 l Autor Ogólna kompozycja. Skrzydło powielone i odbite poziomo. Tworzenie rysów twarzy (tablet).
Napisano 14 Styczeń 200619 l jejku była taka śliczna :( a co do etapów to nie chodziło aż tak dosłownie, ale żebyś co jakiś czas pokazywał jak ci idzie :)
Napisano 14 Styczeń 200619 l No eheh dokladnie to samo mialem na mysli po obejrzeniu ostatniego obrazka - byla taka sliczna ;-))
Napisano 14 Styczeń 200619 l Autor OK. Już rozumiem. Co do dziewczynki to służy jako plik bazowy do mojego projektu :) Konstruowanie twarzy:
Napisano 14 Styczeń 200619 l Widząc takie rzeczy aż chce się zacząć uczyć photoshopa ... modyfikacja całkiem ... powodzenia!
Napisano 14 Styczeń 200619 l cherub -> witam na forum i w Bitwie. Końcowa praca nie ma ograniczeń jeśli chodzi o rozmiar, należy po prostu dostarczyć taką wersję, żeby było widać to co zrobiłeś. A updaty wskazane jest, żeby dawać jak najczęściej. Do załącznika pierwszego postu warto też wrzucać miniaturkę Twojego aktualnego stanu pracy. powodzenia :)
Napisano 14 Styczeń 200619 l ja bym zostawil jej wyraz twarzy z poprzedniego posta, byl o wiele lepszy, taki smutno zamyslony, teraz robi sie sztampowy demonek
Napisano 14 Styczeń 200619 l Kurde ... taką ładną dziewczynkę zmasakrować... - ja niemiałbym serca ;). No naprawde mając takie zdjęcie widziałbym dla niego zupełnie inne zastosowanie... bo dziewczynka jest naprawde inspirująca. Zobaczymy co z tej pracy wyjdzie...
Napisano 14 Styczeń 200619 l C oracja to racja,dziewczynka ładna...była.Niestety, przeróbka spłaszczyła strasznie jej twarz.Wyglada raczej jakby miała jakosc dziwną maskę(usta i oczy sie odznaczają). Kombinuj ,kolego:)
Napisano 14 Styczeń 200619 l Czesc cherub widzialem kilka twoich pracek na UGT wiec wiem ze bedzie to dobra praca takze narazie sie nie martwie. Co do tla nie pasuja mi chmurki :D nie wiem czemu ale ogulnie chyba bedzie klimatycznie :D Pozdrawiam
Napisano 15 Styczeń 200619 l Autor Dziękuje za uwagi. Co do twarzy to skorzystałem z uwag i ją zmodyfikowałem. Oczywiście twarz jest nadal konstruowana. Zrezygnowałem z uszów i rogów. Używane narzędzia to Photoshop i tablet.
Napisano 15 Styczeń 200619 l Autor Kolejne etapy i poniżej pierwszy z plików końcowych, na którym została zastosowana grupa pędzli Photoshopa.
Napisano 15 Styczeń 200619 l Autor No cóż. Nie jestem zbyt zadowolony z efektu więc zaczynam ponownie z już wykonanej wcześniej obróbki.
Napisano 15 Styczeń 200619 l No ta dziewczynka aż się prosi, żeby jej nie masakrować. Zgadzam się z Mardukiem, wstyd, żeby ją masakrować, dla mnie samo jej zwykłe zdjęcie może wygrać :D Dziwuszka ma to coś (proszę nie posądzać mnie o pedofilię :D ) Proszę, znajdź inne zastosowanie jej zdjęcia :D
Napisano 15 Styczeń 200619 l ja bym to drugie zdjecie przerobil tak, zeby diabel zagladal jej przez ramie. Pomysl nad tym, bo dziewcze naprawde ladne jest :P
Napisano 15 Styczeń 200619 l Moim zdaniem nie sprostałeś póki co potencjałowu dziewuchy... :] Przemyśl sobie sprawę przez dłuższy czas.
Napisano 15 Styczeń 200619 l Autor To druga odsłona końcowego efektu. Moim zdaniem chyba lepiej się prezentuje niż wcześniejsza.
Napisano 15 Styczeń 200619 l Weź przemyśl sprawę porządnie!!! Zdjęcie dziewuchy ma zajebisty potencjał! Pomyśl nad tym intensywnie. Można z tego zrobić coś naprawdę dobrego. odpuść sobie motyw zmasakrowanej bliźniaczki. Nie zmarnuj szansy. Daj sobie czas.
Napisano 16 Styczeń 200619 l Ja bylem fanem poprzedniej wersji :] Fajnie to wygladalo taka fotka dziewczynki w starym domu i w tle jaki potworek (taki duszek przyjaciolka :D). Naprawde swietna sprawa. Tyle ze jakos dopracowac trzeba bylo - i ta brzydka wersja koniecznie za plecami musi byc
Napisano 16 Styczeń 200619 l Autor Weedlog, nie wiem co ty masz za wizję ze zdjęciem mojej córki i jak byś wykonał swoją interpretację ale ja pozostaję przy swojej wizji pracy konkursowej ;) Dopracowuję, dopracowuję, dopracowuję.
Napisano 16 Styczeń 200619 l Czy mi sie wydaje, czy w okol zmasakrowanej wersji twojej cory jest jakas swieconca otoczka? No a po za tym troche za blisko siebie, je posadziles przez co wydaje sie ze sie skleily! JokeR
Napisano 16 Styczeń 200619 l tam jest kawalek sciany w innym kolorze i ten kolor najezdza na wlosy :p wiem ze te kolory to taki efect starego zdjecia(chyba;p) ale to tak dziwnie wyglada
Napisano 21 Styczeń 200619 l Warto pomyśleć o ciekawej kompozycji, o jakiejś histori, którą by ten obrazek opowiada. W tej chwili nie widze tutaj tych elementów, wygląda to trochę jak powrzucanie co ciekawszych prac w jeden obrazek na tym etapie.
Napisano 21 Styczeń 200619 l Patrząc jak masakrujesz swoją córkę normalnie czuję niesmak. Jeśli taki miał być odbiór tej pracy to udało ci się w 100%.
Napisano 21 Styczeń 200619 l Brrrr... Az mi wlosy deba staja jak na to patrze. Nie ma co, az sie przez ramie ogladnalem, czy jakowys duch za mna nie stoi ^^ wykonanie super. Robi wrazenie.
Napisano 22 Styczeń 200619 l myśle że w tym przypadku bestią jest cherub:( praca ma ogromny potencjał ale wymaga przemyślenia. powodzenia i miej litość:)
Napisano 22 Styczeń 200619 l Ja nie kumam co z was takie delikatnisie sie zrobily. Przeciez ta straszna wersja jest swietna, elegancko zrobiona i jakas taka przekonywujaca - a wy wszyscy ze "czemu tak robisz tej slicznej dziwczynce?" Konkurs ma tytul "Piekna i bestia" Skoro bestia w tej pracy wywoluje az takie obrzydzenie na forum (naprawde nie mam pojecia dlaczego) to przynajmniej polowa pracy jest swietna ;]
Napisano 18 Luty 200619 l Autor KONIEC Przedstawiam ostateczny motyw graficzny. Taką grafikę pozostawiam do oceny Jury.
Napisano 23 Luty 200619 l IMO zabardzo główne postacie wtopiły się w tło, nie przykuwają uwagi, trzeba ich szukać po obrazku.