Napisano 18 Kwiecień 200618 l Autor dobra dorzuce to co mam nowego...sorry za jakos ale fotka:)...tyl niestety spykalem:)
Napisano 18 Kwiecień 200618 l Gdybym był nieprzyzwoicie bogaty dałbym jakiejś prywatnej firmie zbudować takie cacko. Świetne! pozdrawiam
Napisano 18 Kwiecień 200618 l HEJA CALOSC TWORZY ŁADNA SERIE ALE KOLA ZABARDZ SIE ROZJEZDZAJA, WRECZ JAKBY SAMOCHOD WAZYL ?????TON I KOLA NIE MAJA JUZ OCHOTY DZWIGAC TEGO CIEZARU. ALE KRECHA CI SIE WYROBILA,
Napisano 18 Kwiecień 200618 l fajne pomysly, to otwieranie drzwi i klapy bagażnika, ogólnie design bardzo przyjemny i obecnie modny w świecie... ale w pewnych miejscach posypala sie troche perspektywa...no niema zlituj. Bodjo, co do kól to moim zdaniem takie ustawienie bylo zamierzone, taki luz w rysowaniu...bo przeciez projekt musi przedstawiac wizje rysującego i niemusi to być dokladne na glanc. ok to tyle z mojej perspektywy...ide sie zainstalować do lóżka bo zmęczony troche jestem..
Napisano 19 Kwiecień 200618 l Autor dzieki za uwagi...bodjo masz racje ze tak wyglada...ale to bylo zamierzone bo jakby na to wszytko patrzec realnie to kola sa zdecydowanie wyolbrzymione rowniez w wielkosci a nie tylko rozstawieniu...no ale poprostu znudzilo mi sie normlane rysowanie i testuje sobie nowe metody:) dino-ja widze glownie w tym od tylu duzo bledow...ale on to porazka caly jest wiec przezyje...jesli sie jeszcze gdzies dopatrzyles popraw jak mozesz i poka:)
Napisano 21 Kwiecień 200618 l No faktycznie, tył posypałeś. Nie rozumie w nim też tego że masz drzwi otwarte a są... zamknięte:P Te strzałeczki nie zabardzo do mnie trafiają. No ale i tak ładnie, najlepszy to ten z góry jak dla mnie:)
Napisano 21 Kwiecień 200618 l Autor no skopane...a drzwi u gory i w aucie to mialo pokazywac na jakiej zasadzie sie otwieraja i jak wygladaja w tych 2 etapach:)...dzieki za komenta:)
Napisano 23 Kwiecień 200618 l Autor dobra kolejne rzeczy z mojej stajni:) jeszcze dorzucam 2 skany poprzedniego projektu juz w dobrej rozdzialce:)
Napisano 24 Kwiecień 200618 l no no ten pierwszy to majstersztyk...nissan nie zasługuje na taki designe (nie lubię tej marki:] ) bardzo mi sie podoba...a ten "free sketch" to fajnie narysowany, ale sama forma jakoś nie przypada mi dogustu (co broń Boże nie znaczy że jest zła:) ) No wiec...jak ktos już powiedział: Dawaj dalej!!
Napisano 24 Kwiecień 200618 l Ten pierwszy faktycnie wymiata. Czym "labowałeś" ten prostokąt co jest nad nissanem?
Napisano 24 Kwiecień 200618 l Jak zwykle pierwsza klasa. :) Ten pierwszy taki masywny wyszedł, super. pozdrawiam
Napisano 28 Kwiecień 200618 l pierwszy pięknie dziurawy:p ostatnio bardzo mi się podobają szkice kolorowane tylko szarościami.
Napisano 3 Maj 200618 l ten zielony z przodu podobny do audi rqs czy jak mu tam a z tyłu do porshe :) ale ladne ladne
Napisano 4 Maj 200618 l Autor dzieki wszystkim za zainteresowanie wyszlo jak wyszlo dorzucam nowa rzecz...troche sie nad tym wymeczylem ale wyszlo srednio:(
Napisano 4 Maj 200618 l zazwyczaj nielubie krytykować ale tu musze powiedzieć że moim zdaniem jest za bardzo plaski, tylne światla niewspólgrają ze sobą, przód zbyt szpiszasty...ale ogólnie pomysl ciekawy i widze że tablet i photoshop poszly w ruch;p pozdro
Napisano 5 Maj 200618 l eee tam z tego ujęcia też można pokazać że to nie jest naklejka. Pomysł mi sie podoba ale żeczywiście nie widać przesrzeni:/ no nie wiem....moze pare lini po formie by pomogło:)
Napisano 5 Maj 200618 l Nieno Tomek troszkę kontrastów by sie przydało, może nie aż takich jak na PDF:p:p ale pracka napewno by na tym nie straciła. OK nie męcze cię już wiem że przesiedziałeś nad nią nie mało:p
Napisano 6 Maj 200618 l Autor hehe dzieki wszystkim za uwagi...nie wiem czemu ale osobiscie wogole nie odczuwam wrazenia ze jest on plaski a wrecz widzi mi sie on w takiej perspektywie tylko tak bo to sporotwe auto a one nienaleza do wysokich...w kazdym badz razie dzieki za uwagi... dorzucam to jeszcze takie male podsumowanie moich ostatnich prac;) plansze wykonywane na cardesignnews.com do wlasnego folio...:)
Napisano 9 Maj 200618 l mi sioe bardzo podobają szkice w towim wykonaniu - zwłaszcza ten ostatni - tak trzymać
Napisano 10 Maj 200618 l thx wszystkim...niestety nie udalo mi sie dostac dino:p...lipa:( ej no bo ja ich tam nierozumiem - raz wybierają szkice a innym razem 3d a i niezawsze są te prace świetne... i mogliby podać jakieś kryteria żeby dostać się na pierwszą strone. Chociaż z drugiej strony liczy się pomyslowość - może chodzi im oto żebyśmy ich zaskoczyli....pozdrówki mistrzu
Napisano 12 Maj 200618 l Świetnie rysowane, widac taka swobode i luz,fajnie nadajesz kształty, no ale( lubie sie przypierniczac do czegos, bo wszyscy to tylko chwala az sie posikac z radosci mozna:p) gdybym mial kupic ktorekolwiek auto to sry ale nie kupilbym chyba zadnego;/ sa za bardzo nasycone tymi dziwnymi ksztaltami, za duzo ich, to wszystko robi auto troche brzydkim:/ ja tam wole prostote i bajery ograniczac do minimum. A i jakbys mogl(robisz tylko mazakami?) jedno auto odszpicowac na maxa- wiesz kolorkami sie pobawic itp. bylbym ciekaw efektu!
Napisano 19 Maj 200618 l Autor siema...sorki ze dopiero odpisuje ale ostatnio marnie z czasem...a wiec no kwestia gustu ja tez sie staram robic cos prosto ale w rysunku to zawsze wyglada inaczej troche niz to sobie wyobrazam...co do tego czy bys kupil czy nie...to jest wlasnie kolejna wazna rzecz...bo kazdy z nas jest inny....z tego co wiem okolo 12% jest chetnych na nowe ksztalty itp 35 % mniej no i sa tez tacy co wogole nie widza pozytku w tym co nowe...:p w kazdym badz razie do czego darze...staram sie cwiczyc wyobraznie i trenowac na jakis tam wlasnych wizjach ...stad czasem sa one lepsze czasem a czasem gorsze idee...co do twojego pytania to tak uzywam tylko mazakow i do poprawianie glownych lini olowka;) no i dorzucam jeszcze szkicyk z przed kilku dni;)
Napisano 25 Czerwiec 200618 l bardzo ladne, w w tej wczesniejszej wersji ladniej detal widac, tutaj juz nie. Ale kolorki ladne wyszly;]
Napisano 25 Czerwiec 200618 l pierwsza plansza najlepsza ostania najgorsza, nie podobaja mi sie na niej te miekkie pedzle i rozmazywanie, a na pierwszej super ostra kreska i ladny design, ogolnie na +
Napisano 27 Czerwiec 200618 l Autor JohnZi-no w tym bardziej sie skupilem na kolorach i kontrastach nie da sie ukryc heh;) misiekhc- thx;) dzieki za zainterseowanie panowie;)
Napisano 27 Czerwiec 200618 l Na samochodach nie bardzo się znam, ale podobają mi się te Twoje projekty. Świetnie Ci idzie. Pozdro.
Napisano 19 Wrzesień 200618 l Autor no to sobie nabije jeszcze 1 posta bo wielu tego nie lubi heh i powiem ze na tym the end...troche mi zajely te prace okolo calych wakcji z przerwami pracowalem nad tym projektem...mam nadzieje ze podolalem...miel widziane komentarze...plansze niestety sa na szybko bo mnie zmogla choroba a termin sie zblizal...ok tyle tlumaczen:)
Napisano 19 Wrzesień 200618 l Szkice bardzo mi się podobają. Widać, że włożyłesz w to dużo pracy. Design kierownicy jest super. Jednak szczerze muszę przyznać, że jak każda micra, i ten koncept mi się nie podoba. Źle mnie nie zrozum. Sama kreska i rysunki są świetne ale samochód do mnie nie przemawia. Pozdrawiam
Napisano 19 Wrzesień 200618 l Autor thx za komenta...oczywiscie szanuje twoje zdanie...ogolem micra jest cholernie trudna do zaprojekotwania i tez mi sie model obecny nie podoba ...a ten troche:)
Napisano 19 Wrzesień 200618 l No to teraz pozostalo to jeszcze w 3d wymodelowac i bedzie spoko ;P Ogolnie to szacun za determinacje podczas tworzenia tych projektow. Jest to trudne dlatego jestem pelen podziwu. Ladne te "kreski" zrobiles :) Mam nadzieje ze ktos z "gory" projektantow Cie zauwazy i pokazesz co Polska potrafi :D
Napisano 19 Wrzesień 200618 l Bajer jak się patrzy. Uwielbiam te kształty. :) Szkoda tylko, że robiłeś takie miękkie pociągnięcia pędzlem, ostre gradienty były by jeszcze bardziej soczne. :)
Napisano 21 Wrzesień 200618 l Super to jest, mi się podoba ten smyk, te wersje z refleksami z godz 16:06 , mega są, kierowniczka zgrrabna, śwatełka fajny design, może jeszcze tylko konsoli nawigacyjnej ze startreka mi brakuje . ;]
Napisano 22 Wrzesień 200618 l Autor dzieki chlopaki za uwagi...fajnie ze sie wam podoba..bo wyzionelem ducha zbey zrobic ten projekt.heh
Napisano 27 Wrzesień 200618 l Cześć. Kak będę miał problem z autem, to mam nadzieję, że mi pomożesz ;) Pozdrawiam :)
Napisano 27 Wrzesień 200618 l Autor dzieki z checia pomoge:)...a tu wrzucam pierwszy projekt akwarelka...czysta akwarela bez obrobki;) niestety w rzeczywsitosci obrazek wyglada o nieb lepiej...skaner dziwnie skanuje akwarele:/