Napisano 21 Styczeń 200619 l Witam! :) RA mnie zmobilizował bym wrzucił progress na forum :) Model nie jest zbyt wymagający, jak widać - poprostu chciałem zrobić coś prostego w krótkim czasie, tak by się nie zastać w 3d :P Mam nadzieje, że zmobilizujecie mnie, bym to skończył.. No i komentujcie jak najwięcej.. Narazie Tylko tyle: BTW. Takie małe pytanko - pomógł by mi ktoś znaleźć zbiór dokładnych fotek tej komy w dużej rozdzielczości? Z góry thx! Pozdro!
Napisano 21 Styczeń 200619 l Bardzo ladnie. Nie wiem jedynie czy krawedz guzikow (z lewej i z prawej) jest plynna, ale to i tak 5 min. poprawek. :) Powodzenia i pozdrawiam
Napisano 22 Styczeń 200619 l Autor bugi na ramce wyswietlacza :) ogolnie spoko - Bugi to wynik słabego renderu :) Ogólnie dzięki :) narazie bardzo ładnie :] - Thx! Pozdro!
Napisano 22 Styczeń 200619 l Autor Poprawiłem odstępy i pobawiłem się troszke materiałami :) I siateczka: Pozdro!
Napisano 22 Styczeń 200619 l Autor Dzieki za komenty :) Drap -> Masz na myśli czego użyłem w 3d, czy z jakiego tworzywa są zrobione przyciski w rzeczywistości? Jeśli chodzi o 3d, to zwykły vray map z falloffem w kanale diffuse i reflectem z zaniżonym glossinesem.. Staram się poprostu osiągać jak najlepsze efekty przy jak najmniejszym wysiłku. Na życzenie - trochę większy render z nieco podrasowanymi materiałami. (wersja "Bajer full wypas" w roździelczości 900x1500 do nabycia w telezakupach "Mam go!" xD) Pozdro!
Napisano 23 Styczeń 200619 l Autor Chyba model skończony.. Robiłem na szybko i dlatego takie fale dunaju ;P.. Z resztą najważniejsze jak wyjdzie na finalnym renderze :] A okaże się to chyba jeszcze dzisiaj :D BTW. Nie robie żadnych zbliżeń, bo dbam o wasze zdrowie xD Pozdro!
Napisano 23 Styczeń 200619 l [..] Robiłem na szybko i dlatego takie fale dunaju [..]Ej, to jest mój tekst. ;) I nie gadaj głupot i dawaj zbliżenia, setki zbliżeń. :) EDIT: Nawet siatek nam pożałowałeś. Brzydal!
Napisano 23 Styczeń 200619 l Autor Brutusie.. Tylko mnie wkopujesz.. teraz musze poprawiać siatkę przez Ciebie ;p A ten tekst to była czysta prowokacja :D Pozdro!
Napisano 23 Styczeń 200619 l Zacny model panie, zacny. Dawaj materiały :] Na dole tylko jakieś niemiłe krzywizny widzę :] Pozdrawiam
Napisano 23 Styczeń 200619 l Autor Obiecałem, że jeszcze dziś skończe, więc dotrzymuje obietnicy.. Zapraszam do komentowania tutaj: http://max3d.pl/forum/showthread.php?p=329306 Ten wątek można już zamknąć.. Pozdro!