Chris Napisano 21 Styczeń 2006 Share Napisano 21 Styczeń 2006 Witam! :) RA mnie zmobilizował bym wrzucił progress na forum :) Model nie jest zbyt wymagający, jak widać - poprostu chciałem zrobić coś prostego w krótkim czasie, tak by się nie zastać w 3d :P Mam nadzieje, że zmobilizujecie mnie, bym to skończył.. No i komentujcie jak najwięcej.. Narazie Tylko tyle: BTW. Takie małe pytanko - pomógł by mi ktoś znaleźć zbiór dokładnych fotek tej komy w dużej rozdzielczości? Z góry thx! Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 21 Styczeń 2006 Share Napisano 21 Styczeń 2006 Bardzo ladnie. Nie wiem jedynie czy krawedz guzikow (z lewej i z prawej) jest plynna, ale to i tak 5 min. poprawek. :) Powodzenia i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 21 Styczeń 2006 Share Napisano 21 Styczeń 2006 siatke plis :) btw. bardzo fajnie....jak zwykle.... pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 21 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 21 Styczeń 2006 siatka.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 21 Styczeń 2006 Share Napisano 21 Styczeń 2006 no ładnie zapowiada sie kolejny ładny telefon na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 22 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2006 Powoli do przodu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 22 Styczeń 2006 Share Napisano 22 Styczeń 2006 bugi na ramce wyswietlacza :) ogolnie spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secator Napisano 22 Styczeń 2006 Share Napisano 22 Styczeń 2006 narazie bardzo ładnie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 22 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2006 bugi na ramce wyswietlacza :) ogolnie spoko - Bugi to wynik słabego renderu :) Ogólnie dzięki :) narazie bardzo ładnie :] - Thx! Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 22 Styczeń 2006 Share Napisano 22 Styczeń 2006 Guziki powinne być bardziej wypukłe. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 22 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2006 Kurde, wiedziałem, że zauważysz xD Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 22 Styczeń 2006 Share Napisano 22 Styczeń 2006 Pokaż siateczke jeśli jest to możliwe ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-=S3B=- Napisano 22 Styczeń 2006 Share Napisano 22 Styczeń 2006 Bardzo ladnie. Zapowiada sie fajny model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 22 Styczeń 2006 Share Napisano 22 Styczeń 2006 ogolnie to wydaje mi sie ze za duze przerwy miedzy przyciskami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 22 Styczeń 2006 Share Napisano 22 Styczeń 2006 Na pewno są za duże te przerwy poprawisz i jest dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 22 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2006 Poprawiłem odstępy i pobawiłem się troszke materiałami :) I siateczka: Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 22 Styczeń 2006 Share Napisano 22 Styczeń 2006 Chyba jest dobrze. Może większy render? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 22 Styczeń 2006 Share Napisano 22 Styczeń 2006 ładne materiały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 22 Styczeń 2006 Share Napisano 22 Styczeń 2006 fajne naprawde fajne:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 22 Styczeń 2006 Share Napisano 22 Styczeń 2006 Co to za material na klawiszach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 22 Styczeń 2006 Share Napisano 22 Styczeń 2006 Ladnie, bardzo ladnie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 22 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2006 Dzieki za komenty :) Drap -> Masz na myśli czego użyłem w 3d, czy z jakiego tworzywa są zrobione przyciski w rzeczywistości? Jeśli chodzi o 3d, to zwykły vray map z falloffem w kanale diffuse i reflectem z zaniżonym glossinesem.. Staram się poprostu osiągać jak najlepsze efekty przy jak najmniejszym wysiłku. Na życzenie - trochę większy render z nieco podrasowanymi materiałami. (wersja "Bajer full wypas" w roździelczości 900x1500 do nabycia w telezakupach "Mam go!" xD) Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 22 Styczeń 2006 Share Napisano 22 Styczeń 2006 no elegancko:] mi sie podoba:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 23 Styczeń 2006 Share Napisano 23 Styczeń 2006 no b.ładnie, ładny materiał :) możesz coświęcej o nim powiedzieć ??:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archangel Napisano 23 Styczeń 2006 Share Napisano 23 Styczeń 2006 sliczne materialy szczegolnie ten czarny plastik :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 23 Styczeń 2006 Share Napisano 23 Styczeń 2006 Niestety wszystko wydaje się być OK. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 23 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2006 Chyba model skończony.. Robiłem na szybko i dlatego takie fale dunaju ;P.. Z resztą najważniejsze jak wyjdzie na finalnym renderze :] A okaże się to chyba jeszcze dzisiaj :D BTW. Nie robie żadnych zbliżeń, bo dbam o wasze zdrowie xD Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 23 Styczeń 2006 Share Napisano 23 Styczeń 2006 [..] Robiłem na szybko i dlatego takie fale dunaju [..]Ej, to jest mój tekst. ;) I nie gadaj głupot i dawaj zbliżenia, setki zbliżeń. :) EDIT: Nawet siatek nam pożałowałeś. Brzydal! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 23 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2006 Brutusie.. Tylko mnie wkopujesz.. teraz musze poprawiać siatkę przez Ciebie ;p A ten tekst to była czysta prowokacja :D Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 23 Styczeń 2006 Share Napisano 23 Styczeń 2006 Zacny model panie, zacny. Dawaj materiały :] Na dole tylko jakieś niemiłe krzywizny widzę :] Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 23 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2006 Ehh.. Tylko nie linczujcie ;p Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 23 Styczeń 2006 Share Napisano 23 Styczeń 2006 na trzecim renderku jakąś fale widać na rogu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 23 Styczeń 2006 Share Napisano 23 Styczeń 2006 moglbys pokazac siatke z tych ujec co wyzej :) btw piknie ;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 23 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2006 Obiecałem, że jeszcze dziś skończe, więc dotrzymuje obietnicy.. Zapraszam do komentowania tutaj: http://max3d.pl/forum/showthread.php?p=329306 Ten wątek można już zamknąć.. Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi