Napisano 23 Styczeń 200619 l Bez wstepu, w koncu to jedenaste podejscie, wszyscy wiedza o co chodzi :) Wlasnie zauwazylem ze nie odslonilem nozek i srub ;/ Stolik takiego typu (zmienilo sie od poprzedniego podejscia ;]) Bede to sobie dlubac powoli acz szczegolowo (kazda dziura w tym stole wymodelowana :). Potrzebuje treningu szczegolowosci do pracy ;]
Napisano 23 Styczeń 200619 l Autor haha :D ciekawe jak ci tym razem ze światełkiem pójdzie :) Narazie leje na swiatlo i materialy, chce sie podszkolic w modelowaniu :0 To co jest na scenie to tylko skylight z ograniczonymi wartosciami :) EDIT: sruby, stopki, polka pod monitor updated (troche szczegolowa a nawet tego nie widac ;p)
Napisano 23 Styczeń 200619 l Fajne biureszko :P Jako ze jestem nowy i nie widzialem poprzednich prac nie moge powiedziec zelepsza czy gorsza od poprzednich ale dla mnie jest good :) Czekam na update
Napisano 24 Styczeń 200619 l hehe chyba 2lata nic nie modelowales ;) pamietam poprzednie czesci i nie wiem czemu robisz kolejne podejsce tamto bylo good :) powodzenia i pozdro
Napisano 24 Styczeń 200619 l Autor bylo zle jak nadawalem materialy, okazywalo sie ze za bardzo poskapilem na poly i wychodzily babole, pozatym za kazdym razem lepiej mi to wychodzilo wiec kiedys bedzie dobrze. Duzo sie nauczylem od tamtego czasu, pozatym sam pokoj sie zmienil jak widac Poprzednie edycje: http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=8702
Napisano 24 Styczeń 200619 l Autor Lodoweczka, :D proporcje zachowane wiec nie gadac mi ze to niemozliwe ze taka mala I prowizorka tego czegos co jest z tylu (nie wiem jak to sie fachowo zwie, skraplacz?)
Napisano 24 Styczeń 200619 l co ty tam browary trzymasz? :p Do pradu nie trzeba tego podlaczac? a tak w ogole to spoko modeliki:]
Napisano 24 Styczeń 200619 l Autor kabli jeszcze nie robilem ;p narazie stoi pusta, ale browary czesto tam sie pojawiaja jak i inne trunki alkoholowe :)
Napisano 24 Styczeń 200619 l heh wielkością i kształtem to bardziej mi to na głośnik wygląda niż lodówke :P ... czego ona taka kanciasta ?? czyżby jakiś komunistyczny sprzęt ?? :) a nie brak jej przypadkiem jakiegoś uchwytu do otwierania ?? (chyba że się otwiera na pilot to sorry :P )
Napisano 24 Styczeń 200619 l Autor javor: nie ma uchywtu, jest stara i niemiecka (pewnie nrd, nie bede zgadywal bo nie ma nalepki) JohnZi: poszukaj uzytkownika knysha ;p
Napisano 24 Styczeń 200619 l illy: rozumiem, że cały dzień spędzasz w jednym i tym samym fotelu:P Tylko gdzie umywalka?:P A tak na serio to fajnie na razie, ja też się ostatnio zabrałem za pokój, ale mam taki eklektyzm, że chyba tego wszystkiego nie wymodeluję:)
Napisano 24 Styczeń 200619 l a tak w ogole to spoko modeliki:] No ładnie ładnie, widze ze dbasz o szczegóły geez, ale slodzicie - bo to Illy zrobil, kilka boxow, pare extrudow... poczekajmy moze z pochwalami na jakis render, ew. cos powazniejszego wymodelowanego? Powodzenia Illy :]
Napisano 24 Styczeń 200619 l sorka ale jak ktos by mi napisal ze zrobilem spoko modelik to raczej bym sie nie podniecil, co innego jak by napisali ze rewelacyjny lub orgazmiczny:p Poza tym staram sie mowic co mysle.
Napisano 24 Styczeń 200619 l javor: nie ma uchywtu, jest stara i niemiecka (pewnie nrd, nie bede zgadywal bo nie ma nalepki) JohnZi: poszukaj uzytkownika knysha ;p Pfffff ja Ci dam ;> ;]
Napisano 24 Styczeń 200619 l Autor poczekajmy moze z pochwalami na jakis render Sobie poczekacie, na razie nie robie zadnych renderingow ani materialow bo znowu sie skonczy tak jak poprzednio. Pfffff ja Ci dam ;> ;] Dawaj :)
Napisano 24 Styczeń 200619 l Autor Glosniki ktore zrobilem tymi samymi rekami co modeluje ten pokoj :) W rzeczywistosci sa bardziej nieksztaltne :)
Napisano 24 Styczeń 200619 l W rzeczywistosci sa bardziej nieksztaltne :) co to znaczy :) to popraw :) -------------------- :| hahaha
Napisano 24 Styczeń 200619 l Autor co to znaczy :) Ktore? http://sjp.pwn.pl/haslo.php?id=65075 http://sjp.pwn.pl/haslo.php?id=55313 http://sjp.pwn.pl/haslo.php?id=6102 http://sjp.pwn.pl/haslo.php?id=3474 http://sjp.pwn.pl/haslo.php?id=36054 to popraw :) Szkoda mi siatke niszczyc :)
Napisano 25 Styczeń 200619 l Autor hkropinski: model? obudowa dostana cholera wie skad, glosniki dostalem od majstra na budowie, przednia plyta na ktorej sa zamontowane to kawalek panelu podlogowego ;p AGmakonts: zblizenie dam niedlugo, zdjecia nie zrobie bo nie mam czym ;/
Napisano 25 Styczeń 200619 l Autor Dodalem karton od kontrolera MIDI, karton od iPoda i spindle na cd. No i flaszka malibu ;p
Napisano 25 Styczeń 200619 l nie mow ze masz tak wszystko ladnie poukladane :P, jak tak to strace do ciebie szacunek:P Balaganik chyba bedzie nie?:P
Napisano 25 Styczeń 200619 l super ci to wychodzi zrob tez plytke cd :) ps. czy napewno tak wyglada butelka malibu bo jakos mi nie pasuje :)
Napisano 25 Styczeń 200619 l Autor nie mow ze masz tak wszystko ladnie poukladane :P na tej polce tak bo tam jak cos poloze to juz lezy rok ;p na blacie ponizej jest duuuuzo gorzej ps. czy napewno tak wyglada butelka malibu bo jakos mi nie pasuje :) modelowalem ze zdjecia...
Napisano 25 Styczeń 200619 l Autor Dobra, bawilem sie troche i zrobilem mikser ktory napedza glosniki i daje sygnal do radia ;p otwory sie nie zgadzaja ale to poznie poprawie, chwilowo mam dosyc maxa ;p i zblizenie
Napisano 25 Styczeń 200619 l mam pewne zastrzezenia co do twoich głośników - to nie są głośniki :P a przynajmniej tak nie wyglądają :) nie uwierze że takie coś istnieje jeśli nie zobacze ich fotek :P przecierz one nie mają zawieszenia membrany a kopólki są stanowczo za małe :/ pozatym niewiem jak można cokolwiek słuchać na takim czymś szczególnie że jestes dj-em (o ile dobrze pamiętam :P ) a tak poza "głośnikami" to ładnie ci narazie idzie :)
Napisano 25 Styczeń 200619 l Autor sprostowanie: glosniki takie sa, zdjecie dam jak bede miec cyfre, pizga to tylko wysokimi (i tak znieksztalca ale lepszych nie ma) za srednie i wszystko inne odpowiada radio marki JVC ktore jest walniete pod biurko (bas niesie sie po podlodze), wlasnie do tego jest mikser, zeby fajnie rozdzielic sygnal i wzmocnic dla glosnikow. Glosniki jak wyzej pisalem to samorobki. A takie cos lezy pod stolem (tylko ze tego jeszcze nie modelowalem, moj jest jasno niebieski) Any questions? dokładnoe illy ja też Ci nie wierze w te głośniki Ja tez w nie nie wieze ale graja wiec co mam innego poradzic? Przeciez nie bede kupowac glosnikow. A dj'em juz nie jestem. Po tylu latach mi przeszlo i zafascynowala mnie vj'ka ;p
Napisano 30 Styczeń 200619 l Autor Poprawilem otwory wentylacyjne bo nie dawaly mi spokoju :) A tutaj taki siatkowy overall 25tys poly (czy tam tris)