illy Napisano 23 Styczeń 2006 Share Napisano 23 Styczeń 2006 Bez wstepu, w koncu to jedenaste podejscie, wszyscy wiedza o co chodzi :) Wlasnie zauwazylem ze nie odslonilem nozek i srub ;/ Stolik takiego typu (zmienilo sie od poprzedniego podejscia ;]) Bede to sobie dlubac powoli acz szczegolowo (kazda dziura w tym stole wymodelowana :). Potrzebuje treningu szczegolowosci do pracy ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 23 Styczeń 2006 Share Napisano 23 Styczeń 2006 qrde illy, ja bym cie prosil zebys chociaz to do finishu doprowadzil :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 23 Styczeń 2006 Share Napisano 23 Styczeń 2006 O widzie Illy że wracasz do pokoiku i tak trzymaj :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 23 Styczeń 2006 Share Napisano 23 Styczeń 2006 takie tam boxy :) ladnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 23 Styczeń 2006 Share Napisano 23 Styczeń 2006 aaaa Illy coś dłubie ;) powodzenie i chce koniec zobaczyć ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 23 Styczeń 2006 Share Napisano 23 Styczeń 2006 haha :D ciekawe jak ci tym razem ze światełkiem pójdzie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 23 Styczeń 2006 Share Napisano 23 Styczeń 2006 yyy, chyba za krótko tu jestem :) Piękny stolik :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tutomash Napisano 23 Styczeń 2006 Share Napisano 23 Styczeń 2006 powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 23 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2006 haha :D ciekawe jak ci tym razem ze światełkiem pójdzie :) Narazie leje na swiatlo i materialy, chce sie podszkolic w modelowaniu :0 To co jest na scenie to tylko skylight z ograniczonymi wartosciami :) EDIT: sruby, stopki, polka pod monitor updated (troche szczegolowa a nawet tego nie widac ;p) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alien111 Napisano 23 Styczeń 2006 Share Napisano 23 Styczeń 2006 Fajne biureszko :P Jako ze jestem nowy i nie widzialem poprzednich prac nie moge powiedziec zelepsza czy gorsza od poprzednich ale dla mnie jest good :) Czekam na update Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 23 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2006 poszukaj, gdzies leza na forum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 24 Styczeń 2006 Share Napisano 24 Styczeń 2006 spoko ale pokaż coś więcej a nie kilkoma boxami szpanujesz :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 24 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 24 Styczeń 2006 toc mowie ze robie bez pospiechu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 24 Styczeń 2006 Share Napisano 24 Styczeń 2006 hehe chyba 2lata nic nie modelowales ;) pamietam poprzednie czesci i nie wiem czemu robisz kolejne podejsce tamto bylo good :) powodzenia i pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 24 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 24 Styczeń 2006 bylo zle jak nadawalem materialy, okazywalo sie ze za bardzo poskapilem na poly i wychodzily babole, pozatym za kazdym razem lepiej mi to wychodzilo wiec kiedys bedzie dobrze. Duzo sie nauczylem od tamtego czasu, pozatym sam pokoj sie zmienil jak widac Poprzednie edycje: http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=8702 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 24 Styczeń 2006 Share Napisano 24 Styczeń 2006 Dlub, dlub... ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 24 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 24 Styczeń 2006 Lodoweczka, :D proporcje zachowane wiec nie gadac mi ze to niemozliwe ze taka mala I prowizorka tego czegos co jest z tylu (nie wiem jak to sie fachowo zwie, skraplacz?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 24 Styczeń 2006 Share Napisano 24 Styczeń 2006 co ty tam browary trzymasz? :p Do pradu nie trzeba tego podlaczac? a tak w ogole to spoko modeliki:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 24 Styczeń 2006 Share Napisano 24 Styczeń 2006 No nie, zawsze chciałem lodówke w pokoju. :/ Modele ok. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 24 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 24 Styczeń 2006 kabli jeszcze nie robilem ;p narazie stoi pusta, ale browary czesto tam sie pojawiaja jak i inne trunki alkoholowe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 24 Styczeń 2006 Share Napisano 24 Styczeń 2006 najwiekszy pijak na forum :P ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 24 Styczeń 2006 Share Napisano 24 Styczeń 2006 heh wielkością i kształtem to bardziej mi to na głośnik wygląda niż lodówke :P ... czego ona taka kanciasta ?? czyżby jakiś komunistyczny sprzęt ?? :) a nie brak jej przypadkiem jakiegoś uchwytu do otwierania ?? (chyba że się otwiera na pilot to sorry :P ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 24 Styczeń 2006 Share Napisano 24 Styczeń 2006 No ładnie ładnie, widze ze dbasz o szczegóły i to sie ceni :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 24 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 24 Styczeń 2006 javor: nie ma uchywtu, jest stara i niemiecka (pewnie nrd, nie bede zgadywal bo nie ma nalepki) JohnZi: poszukaj uzytkownika knysha ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzemian Napisano 24 Styczeń 2006 Share Napisano 24 Styczeń 2006 illy: rozumiem, że cały dzień spędzasz w jednym i tym samym fotelu:P Tylko gdzie umywalka?:P A tak na serio to fajnie na razie, ja też się ostatnio zabrałem za pokój, ale mam taki eklektyzm, że chyba tego wszystkiego nie wymodeluję:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 24 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 24 Styczeń 2006 bez przesady, czasami wybieram sie do sklepyu po..... ekhm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WToreK Napisano 24 Styczeń 2006 Share Napisano 24 Styczeń 2006 a tak w ogole to spoko modeliki:] No ładnie ładnie, widze ze dbasz o szczegóły geez, ale slodzicie - bo to Illy zrobil, kilka boxow, pare extrudow... poczekajmy moze z pochwalami na jakis render, ew. cos powazniejszego wymodelowanego? Powodzenia Illy :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 24 Styczeń 2006 Share Napisano 24 Styczeń 2006 sorka ale jak ktos by mi napisal ze zrobilem spoko modelik to raczej bym sie nie podniecil, co innego jak by napisali ze rewelacyjny lub orgazmiczny:p Poza tym staram sie mowic co mysle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 24 Styczeń 2006 Share Napisano 24 Styczeń 2006 javor: nie ma uchywtu, jest stara i niemiecka (pewnie nrd, nie bede zgadywal bo nie ma nalepki) JohnZi: poszukaj uzytkownika knysha ;p Pfffff ja Ci dam ;> ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 24 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 24 Styczeń 2006 poczekajmy moze z pochwalami na jakis render Sobie poczekacie, na razie nie robie zadnych renderingow ani materialow bo znowu sie skonczy tak jak poprzednio. Pfffff ja Ci dam ;> ;] Dawaj :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 24 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 24 Styczeń 2006 Glosniki ktore zrobilem tymi samymi rekami co modeluje ten pokoj :) W rzeczywistosci sa bardziej nieksztaltne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 24 Styczeń 2006 Share Napisano 24 Styczeń 2006 W rzeczywistosci sa bardziej nieksztaltne :) co to znaczy :) to popraw :) -------------------- :| hahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 24 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 24 Styczeń 2006 co to znaczy :) Ktore? http://sjp.pwn.pl/haslo.php?id=65075 http://sjp.pwn.pl/haslo.php?id=55313 http://sjp.pwn.pl/haslo.php?id=6102 http://sjp.pwn.pl/haslo.php?id=3474 http://sjp.pwn.pl/haslo.php?id=36054 to popraw :) Szkoda mi siatke niszczyc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 25 Styczeń 2006 Share Napisano 25 Styczeń 2006 możesz dać zooma na kolumienki i fotke orginału? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 25 Styczeń 2006 Share Napisano 25 Styczeń 2006 mnie sie podoba, jak mozesz to podaj model swojej wieży, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 25 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 25 Styczeń 2006 hkropinski: model? obudowa dostana cholera wie skad, glosniki dostalem od majstra na budowie, przednia plyta na ktorej sa zamontowane to kawalek panelu podlogowego ;p AGmakonts: zblizenie dam niedlugo, zdjecia nie zrobie bo nie mam czym ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 25 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 25 Styczeń 2006 zblizenie glosnika, widac polyograniczenie ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 25 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 25 Styczeń 2006 Dodalem karton od kontrolera MIDI, karton od iPoda i spindle na cd. No i flaszka malibu ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadow007 Napisano 25 Styczeń 2006 Share Napisano 25 Styczeń 2006 fajne fajne :) pracuj tak dalej :D podoba mi się :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 25 Styczeń 2006 Share Napisano 25 Styczeń 2006 Ładnie , czekam na kompa i monitor :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 25 Styczeń 2006 Share Napisano 25 Styczeń 2006 nie mow ze masz tak wszystko ladnie poukladane :P, jak tak to strace do ciebie szacunek:P Balaganik chyba bedzie nie?:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 25 Styczeń 2006 Share Napisano 25 Styczeń 2006 super ci to wychodzi zrob tez plytke cd :) ps. czy napewno tak wyglada butelka malibu bo jakos mi nie pasuje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 25 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 25 Styczeń 2006 nie mow ze masz tak wszystko ladnie poukladane :P na tej polce tak bo tam jak cos poloze to juz lezy rok ;p na blacie ponizej jest duuuuzo gorzej ps. czy napewno tak wyglada butelka malibu bo jakos mi nie pasuje :) modelowalem ze zdjecia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 25 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 25 Styczeń 2006 Dobra, bawilem sie troche i zrobilem mikser ktory napedza glosniki i daje sygnal do radia ;p otwory sie nie zgadzaja ale to poznie poprawie, chwilowo mam dosyc maxa ;p i zblizenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 25 Styczeń 2006 Share Napisano 25 Styczeń 2006 mam pewne zastrzezenia co do twoich głośników - to nie są głośniki :P a przynajmniej tak nie wyglądają :) nie uwierze że takie coś istnieje jeśli nie zobacze ich fotek :P przecierz one nie mają zawieszenia membrany a kopólki są stanowczo za małe :/ pozatym niewiem jak można cokolwiek słuchać na takim czymś szczególnie że jestes dj-em (o ile dobrze pamiętam :P ) a tak poza "głośnikami" to ładnie ci narazie idzie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 25 Styczeń 2006 Share Napisano 25 Styczeń 2006 javor - dokładnoe illy ja też Ci nie wierze w te głośniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 25 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 25 Styczeń 2006 sprostowanie: glosniki takie sa, zdjecie dam jak bede miec cyfre, pizga to tylko wysokimi (i tak znieksztalca ale lepszych nie ma) za srednie i wszystko inne odpowiada radio marki JVC ktore jest walniete pod biurko (bas niesie sie po podlodze), wlasnie do tego jest mikser, zeby fajnie rozdzielic sygnal i wzmocnic dla glosnikow. Glosniki jak wyzej pisalem to samorobki. A takie cos lezy pod stolem (tylko ze tego jeszcze nie modelowalem, moj jest jasno niebieski) Any questions? dokładnoe illy ja też Ci nie wierze w te głośniki Ja tez w nie nie wieze ale graja wiec co mam innego poradzic? Przeciez nie bede kupowac glosnikow. A dj'em juz nie jestem. Po tylu latach mi przeszlo i zafascynowala mnie vj'ka ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 25 Styczeń 2006 Share Napisano 25 Styczeń 2006 spoko poprostu nigdy nie widziałem głośników bez zawieszenia górnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 25 Styczeń 2006 Share Napisano 25 Styczeń 2006 no ładnie illy dbasz o szczegóły albo mi się zdaje :P powodzenia życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 30 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 30 Styczeń 2006 Poprawilem otwory wentylacyjne bo nie dawaly mi spokoju :) A tutaj taki siatkowy overall 25tys poly (czy tam tris) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi