Napisano 24 Styczeń 200619 l Oto taki mały skurczybyk którego zrobiłem z nudów i nadmiaru wolnego czasu. (w 3-4 godziny) Jeszzce mam zamiar zrobić mu jakieś ciuchy no i go wytexturować. No to tyle. Powiedzcie co o nim sądzicie. P.S. I znowu dostane baty za anatomie :P
Napisano 24 Styczeń 200619 l Jak na mój gust ten skurczybyk jest goblinem i to bardzo sympatycznym! Może pokażesz siatkę?
Napisano 24 Styczeń 200619 l Fajne, podoba mi się ;) . Ale chyba nie jest goblinem :D . Ale jeśli go otexturujesz na goblina, to razem z mikemayday'em zrobicie całą rodzine :D .
Napisano 31 Styczeń 200619 l Autor Narazie tylko tyle wykombinowałem.. nie miałem ostaatnio czasu na siedzenie w MAXsiu więc tak na raty klikałem... no ale coś wyklikałem... No co teraz sądzicie o tym małym niebieskim skubańcu?? (niech kolor wac nie zmyli...to nie jest smerf) P.S. Mam nadzieje że wytrwam i zrobie mu machine latającą i textury...
Napisano 31 Styczeń 200619 l Dla mnie bardzo fajniutkie, ALE materiały jakby zabardzo "PRZYMULONE" (kolory) jak na moj gust
Napisano 31 Styczeń 200619 l Autor *NicoN_ - materiały i mogą być przymulone :) bo to jest bez materiałow prawie, bez textur bez niczego. Materiały (jeśli możemy to tak nazwać) zrobione są w 5 min. Tak żeby widać było co do czego i z czym :) siemka mistrzowie
Napisano 31 Styczeń 200619 l ale mogłbys dać większy troszke "emit" czy cos takiego co w tym "MAksie" macie... - moze tylko się czepiam, pracka fajna, miła dla oka i taka "CZYSTA" ______________________ ZAPRASZAM : dział animacje/"chuck norris i wielka zadyma"/+/ :]
Napisano 31 Styczeń 200619 l OJOJOJ, on jest prześliczny!!! Tylko proszę, zrób mu dziurki w nosie, proszę, proszę, proszę!! Jej, też bym chciał tak umieć... :(
Napisano 1 Luty 200619 l milutkie stworzonko jedyne co mi nie pasuje to ta klamra, daj lepiej jakąś inną, niepodobną do jego głowy.
Napisano 1 Luty 200619 l Nie no extra, fajniutki, jak walniesz dobre texturki będzie wypas :) a animka będzie ? :>
Napisano 1 Luty 200619 l Autor Dzięki wielkie waszmościom i waćpanom (a może odwrotnie…) za komentarze. Ania wezmę pod uwagę twoją wypowiedź. Ale mi właśnie chodziło o to by była podobna do jego głowy. Może jak będzie chromowana inaczej spojrzysz na klamrę. Wizz co do aminki to nie wiem. Nie produkuje żadnych. Więc i to też będzie scena. Nie znam się zbytnio na Animacjach ale jak będę miał troche wolnego czasu to kto wie… może i nawet zrobie :) Kłaniam się pokornie :P
Napisano 1 Luty 200619 l W razie czego ja go chętnie zanimuje. Najlepiej w interakcji z moim "stworzonkiem", hehe
Napisano 7 Luty 200619 l Autor Jak widać zrobiłem pare texturek dla NIEBIESKIEGO. Co po niektóre idą jeszcze raz pod nuż. Bo nie widać ich szczegółów. Są po prostu za małe. No i klamra wyszła jkaś nie togo... Ale to sie za niedługo zmieni. Można by powiedzieć że texturki są ubogie. Ale o to chodzi. Scena ma być w cartonowym klimacie. Więc trzymam sie mniej więcej tych założeń. i jeszce jeden :)
Napisano 7 Luty 200619 l niezly jest :] ale texturki mogly by byc lepsze (ale jak to napisales " Ale to sie za niedługo zmieni " )
Napisano 18 Marzec 200619 l Autor Zringowany i mam nadzieje lepiej ztexturyzowany. Teraz pozostaje wyśóbować jakieś ładne otoczenie i oczywiście pojazd latający :) Acha postanowiłem nadać mu nieco inny rodzaj uśmiechu... ]:-> w załącznikach przód i tył mojego niebieskiego przyjaciela :)
Napisano 18 Marzec 200619 l Bardzo fajnie, tylko chyba coś się dzieje ze stopami... Jakoś nieładnie tam to wygląda... BTW. mógłbyś te plamki potraktować także bumpem (coś takiego jak ma Crazy Frog) - Imo było by ciekawiej. No i kolorki żywsze by się przydały... Pozdro!
Napisano 18 Marzec 200619 l Autor hmm bumpa niebęde dawać ale zato mam pewną sztuczke do zrobienia na jego plamkach... (a co to zobczysz w następnym poście) a co do nóg zgadzam sie niefortunny slajd wyszedł z tymi nimi. Na modelu nie ma błądów, to te cienie załatwiły mi nogi. Poprawie to... dzienx za wypowiedź
Napisano 18 Marzec 200619 l Autor dareg czy ty przypadkiem mnie nie obrażasz?? :P jedyne co zrozumiałem z twojej wypowiedzi to chyba ostatnie słowo projekt... kiedyś dawno dawno temu w odległej galaktyce uczyłem sie Rosyjskiego ale to nawet JEDY by nie zrozumiał (wiadomo że JEDY tylko po Jagielsku napierniczają dialogi :) ale dzięki za wypowiedź..... chyba :) ------------------------------------------------------------------- aleś mnie zarzył chłopie... taki stary juz jestem i nadal taki głupi. Widocznie moja głupota jest wprost proporcjonalna do ilości moich lat :) dziękui za tłumaczenie pozdro ;)
Napisano 18 Marzec 200619 l postac jest wesola i pogodna,troche nie pasuje otoczenie,ja bym go widzial w slonecznej zielonej sceneri ,blekitne niebo ,sloneczko i tak dalej...
Napisano 19 Marzec 200619 l Chyba pierwszy raz widzę na forum żeby ktoś wymodelował postać z gracją !! Bardzo mi się podoba. Powodzenia! :-)
Napisano 19 Marzec 200619 l fajny pas zielonej madafaki MC :) [+] kwestia gustu ale z natury nie przepadam za zielenią i pochodnymi tej zieleni użytą na ubrnkach Jego. Taka wymoczona jakaś. Czy mógłbyś zaproponować inną wersję kolorystyczną rękawiczek i spodni. Czepek ma MEGA dobre kolorki. Design też jest bardzo dobry , tylko te odcienie zieleni ... szukam nazwy w głowie , ale nie kojarzę (przypomni sięjak zajrzę w farbki). Jeszcze jedna prośba... tak dla porównania .. daj go z oczkami takimi nie robot'czymi. pliz Pozdro Kuba.
Napisano 20 Marzec 200619 l Autor z rególy tego nie robie i nie zmieniam drastycznie projektu. Ale rózne kolory można zaprezentować. Panie i panowie, chłopcy i dziewczęta, obywatele i obywatelki...etc. oto kolekja zima - wiosna ze stajni znanego kreatury mody mortom'a :) ogólnie nie zadowala mnie taka zmiana kolorów... te kolory co są teraz są dopasowane do dalszej części projektu, no i wydaje mi się że jednak turkusowy najlepiej pasuje. Ogólnie to może nie wysiliłem sie z tymi zastępczymi kolorami (nie mam troche czasu bo zaraz do pracy jade) ale zobczci i sami oceńcie. Ach co do oczu to niezmieniam jak juz pisałem wcześniej trzymam sie projetu. może jak wróce z pracy to zrobie mu te oczy jak u jakiegoś zwierzątka lub cuś. Ale może nic nie obiecuje.
Napisano 20 Marzec 200619 l Dziękuję Motrom za inne kolorki. Tak , faktycznie chodziło mi o słowo turkusowy , dzięki Dareg :)
Napisano 20 Marzec 200619 l Autor No macie wersje z innymi oczami. Ale mnie ta wersja nie przekonuje. Pozdro
Napisano 20 Marzec 200619 l myśle że bielmo oka powinno być jaśniejsze. Wiele by zmieniło. Ale dziękuję za powyższe zasugerowanie się radami.