Skocz do zawartości

Kiedy ma się odbyć V Meeting we Wrocławiu? 680 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kiedy ma się odbyć V Meeting we Wrocławiu?

• 3.02.2005
    • 4.02.2005
    • 11.02.2005
    • 12.02.2005
      0
    • 18.02.2005
    • 19.02.2005
      0
    • 25.02.2005
    • 26.02.2005

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Napisano

serwusik,

mi niestety wyskoczyl dedlajn :( - moze nastepnym razem da rade :(

pozdrawiam i zycze powodzenia :)

• Odpowiedzi 201
  • Wyświetleń 16,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

byłem dzisiaj (o 10) ale otwierają dopiero o 16 więc dopisałem się na karteczce (wtajemniczeni wiedzą o co chodzi). poza tym o 18 jak wpadniemy do Gumowej na pewno będzie full wolnych stolików :)

kannu: deadline'y żadzą się swoimi prawami więc jesteśmy w stanie wybaczyć ;) do zobaczyska na następnym więc zlocie!

Pozdrawiam

Napisano

Tweety - i jak ustawa na przystanku ? czy kazdy sam ? odp jak najszybciej :P...wejting...

Napisano

ja wychodze za niecala godzinke, jesczsze kawke dopije, aha zmienilem sie od ostatniego razu, mocno pakowałem na siłce:D

Napisano

aa gdzie ja mam skarpetki ?! dzizzzzas :D:D tak dawno nie wychodzilem z domu ze nie wiem gdzie sa ubrania ;p .... ja wyjade z domu okolo 17 30 :)

do zobaczyska :*

Napisano

Od normalmapy po czarną dziurę czyli wielki wybuch epizod V

Zlocik się odbył i to w całkiem liczynm gronie (o ile mnie pamięc niemyli to ok 10 osób) więc nie było źle. Kto nie był niech płacze :] Nie odbyło się bez kilku ciekawych wydarzeń jak np. pan na rynku który wziął rowra za hiszpana (i nawijał do niego po hiszpańsku :D) Z tego miejsca chciałbym podziękować naszym gościom "zagranicznym" czyli Leru (Olsztyn) i eax (Bogatynia) i niech wszyscy "miejscowi" któych nie było spalą się ze wstydu :] Były oczywiści wielkie plany na przyszłość, obgadywanie userów (hehehe) i wszystko to co już powoli staje się zlotową tradycją.

Ekipa zaczęła się wykruszać dość szybko (tweety jak tam zdrówko ?) O któej dokładnie skończył się zlot będą mogli napisać Ci co saiedzieli do końca :]

veni, vidi, vino (Leru: "A Ty się nie wstydzisz tak tego nosić ?" :])

1.jpg

fotka zbiorowa bez tweetiego (fotograf)

3.jpg

i numer 2

11.jpg

eax i Leru :]

2.jpg

rowr we własnej hiszpańskiej osobie :]

8.jpg

cdn.

Napisano

profesor tweety wyjaśnia studentom tajniki bumpmappingu

6.jpg

a studenci pilnie słuchają (etyr11, Barcisz)

9.jpg

Ile ja razy mam wam to powtarzać ??!! :]

7.jpg

a Tu Leru i mkk3a w zawziętej dyskusji o normalmapach

4.jpg

"Może mi pan to pokazać na przykładzie ?" :]

5.jpg

Ale mam ładny aparacik (Leru)

10.jpg

Do zobaczyska następnym razem :]

12.jpg

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

hehe. na nastepnym zlocie kolokwium! ;)

Vorek: zdrówko nie najlepiej. 38 na termometrze i "Helikopter w ogniu" w gardle. :(

ogólnie jak dla mnie było super. powoli zloty wrocławskie stają się ogólnopolskimi! kolejny zlot przewidujemy już za jakieś 1,5-2 mce więc szykować już wolne terminy!

a tymczasem zapraszamy na zlot do Gliwic, gdzie na pewno ekipa z wro będzie:

http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=22822

Pozdrawiam

[+]

pozdrowienia dla blondynki Małgosi z empiku która ze wspaniałą cierpliwością i jeszcze wspanialszym uśmiechem sprzedała nam (mi i Leru) baterie paluszki. tutaj Leru udowodnił, że oprócz particle zna również trudną i tajemną sztukę uwodzenia :D :D

Napisano

:):) / ojj biedny, zarazilem Cie :( wybacz :)

BTW...kto jechalby do Gliwic? bo w razie czego bede mial trzy. lub cztery wolne miejsca w aucie.. :) wygodny jestem :D i pociagami nei jezdze ;) byloby taniej ? szybciej itd....

pozdrawiam

Napisano

ja tez chetnie sie wybiore

w sumie to chyba mam znajomego w Gliwicach ale nie jestem pewien (ciagle zapomianm czy on mieszka w Gliwicach czy Ząbkowicach Śląskich:) )

Napisano

Renault 19 Chamade ( kolor srebrny metalik) silnik 1,8 benzyna, szyberdach, 180000 km przejachanych

mijesce:

1- Barcisz ( drajwer)

2- Tweety

3- mkk3a

4- ?

5- ?

taki maly OT :P

Napisano

hehe, napiszcie do której siedzieliscie.

Pytanie: kim jest człowiek cząsteczka?:P

Do Gliwic tez planuje się wybrać ale to jeszcze zobaczymy jak wyjdzie.

Napisano

maras-->odp: to slynny agent smith :D

co wy juz planujecie kto jedzie do gliwic, przeciez jest jeszcze kupa czasu :D

Napisano

fajnie było :D

Leru był wyraźnie zadowolony na zdjęciach : )

A co do Gliwic to zapraszamy , wbijać drzwiami i oknami dobrze się wyspać , potarzać po dywanie:D bo na paintballu się poobijacie trochę ; ]

Nielot - przecież to już tylko 2,5 miesiąca :) - ciepło musi być ;)

Widzę że ja z Ag'iem będziemy najmłodsi :D

Napisano

hehe ja do gliwic chetnie bym sie machnol...eeeee ale z tweetym i vorkiem wiecej pod pregiezem nie stoje bo mnie obcy ludzie biora za jakiegos zagranicznika i po wlosku do mnie nawijaja :D

Napisano

ja dorzuce jeszcze jedna fotke z serii wykladow o bump mapach..

k***a! Nadal nie rozumiesz??

zlot006min8by.jpg

Napisano
  • Autor

buehehehehehehehe :D :D :D

ale gwoli ścisłości wcale taki nie jestem :)

ale z tweetym i vorkiem wiecej pod pregiezem nie stoje bo mnie obcy ludzie biora za jakiegos zagranicznika i po wlosku do mnie nawijaja :D

a to było tak:

Stałem z rowrem i Vorkiem pod pręgierzem i przypałętał się jakiś człowiek łysawy i kultularnie zagaił rozmowe:

-A wy to z Wrocławia jesteście?

Przy czym machnął nam przed nosem rawą ręką dobitnie podkreślając, że to o TEN Wrocław mu chodzi.

- No prawie - rzekł Vorek

- Ja tak - powiedziałem i szybciutko zmieniłem pozycję byle dalej od machającej wciąż niezbyt czystej łapy.

- A ni wicie gdzie stoi ten co tam stał? - tym razem machnął lewą ręką ale równie zamaszyście co prawą, pokazując jakiś kierunek.

Ja i Vorek powiedzieliśmy, że nie wiemy. Za to rowr stał cichutko z boku i chyba to zwróciło łysego uwagę. Myśląc że może rowr nic nie rozumie bo pochodzi skądinąd z zagranicy, uśmiechając się pożółkłymi zębami zagaił rozmowę... po hiszpańsku/portugalsku (przyjamniej tak to zabrzmiało).

Kiedy jednak łysy zauważył puste spojrzenie rowra i nasze na wpół rozdziawione gęby, przeszedł na nagielski i lekko się chwiejąc wymamrotał:

- Where are you from?

Na co rowr subtelnie mrużąc oczęta, z rozbrajającą szczerością wyrzucił:

- Ja z Brzegu jestem!

Po tym zajściu chłopina równie szybko jak się pojawił, zniknął w tłumie.

Ot taka mała dygresja dla lepszego obrazu styuacji.

Pozdrawiam

Napisano

tia a pozniej sie doczepil do nas kolejny zul ktorym sie okazal Leru [czyli Pan Czasteczka :D]:D:D:D taka mala dygresja na bana :D

Napisano

ja bym pokazał pewnego smsa od Piotrka ale Rowr bedzie miał pretekst to wybuchu śmiechu :D

Napisano

hehe

mialem relacje na żywo ;]

doslownie metr ode mnie siedzi chyba rowr (jestem pewien na 80%) ale siedze cicho... o poszedl :D
Napisano

:D:D heheh :) no Leru co chwila cos tam na tel skrobal.. notowal wszystko skubany i ryzsylal innym ;)

Napisano

buahahhahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahaha eee no to sie chyba zawiodl :( ojkkk biedny leru :D a ty czemu nie przyjechales???

Napisano

SUPER_OkO - niestety, nic, zadnego zamieszania... mkk3a tylko nie mógł kupić piwa bo niby zapomnial dowodu:D zreszta potem już mu ktos przyniósł ale kufla nie rozbił. szkoda

Napisano

hehehe a wlasnie przyniesli mu to piwo bo mu zamowilem i polazlem :D

Napisano

hehe na gg ma jeszcze wro :] hemmmm moze u nas zostanie:) wkoncu mamy bardzo ladny dworzec :D

Napisano

pisze ze jest juz pod olsztynem - chyba mu sie jednak dworzec nie spodobal :P

Napisano

człowiek cząsteczka zgłasza się i straszy na forum :D

Fajnie było Was chłopaki poznać, zlocik trwał (jeśli liczyć mnie i miśkahc, któremu od razu dziękuję jeszcze raz za nocleg) do około 1

rowr -> aż tak źle wyglądałem, że za żula zostałem wzięty ? :D

serio myślałem, że obok mnie siedziałeś ale później okazało się, że się myliłem ;) koleś był nażelowany ;)

tweety -> LOL :D no to chyba nie ja zarywałem :] ta pani tak samo jak była miła chciała się nas pozbyć :]

Jutro dorzucę jeszcze moje foteczki bo narazie mi się baterie ładują

Napisano

Dobra a teraz mowic co wy zescie zrobili z moim braciszkiem eax'em na tym zlocie? Wczoraj przed polnoca przestawiam budzik , a on juz od 45 min spi... po chwili zaczal do mnie mowic ... (jak niespiacy czlowiek)

- Ja jeszcze poczekam

-Ale na co?

-Na Leru

-Ale po co bedziesz czekal na Leru?

-Bo mial zrobic "dziure"-chyba to powiedzial ;)

(ja sobie ide do kibla i zaraz wracam)

-I co jest juz Leru- zapytalem

-Nie

-Ale czemu?

-Bo pewnie robi cos w "maxie lub w mayi" (nie uslyszalem dobrze)

Pytam sie go znow zaraz...

-Czemu dalej nie ma Leru?

-Bo miał być ;/

- Ale gdzie miał byc?

- We wrocku

+ja sie zaczalem smiac hehe a on do mnie

-Dobra cicho, nie wiem z czego ty sie smiejesz.

(spojrzal na zegarek 0:00) Chcem sobie jeszcze pospac te

1,5 godziny hehe LOL

Napisano
  • Autor
okazało się, że się myliłem ;) koleś był nażelowany ;)

buehehehe. nowe wcielenie rowra?

tweety -> LOL no to chyba nie ja zarywałem :] ta pani tak samo jak była miła chciała się nas pozbyć :]

wcale nie. ja już mam jej phone number ;)

Napisano

Już 2 zlot opuściłem...... kufra.... :(

Tak mnie rozłożyło, że nawet na chwilkę nie dałem rady się zjawić :/

Napisano

Leru gnido za ten zel to juz ci nawet czasteczki nie pomoga juz cie nie kocham :D:D:D:D

Napisano

Caspik -> LOL widocznie spotkanie z takimi osobami jak Tweety czy rowr wywarło na eaxie niesamowite wrażenie :D

Napisano

Fotki :D

eax i jego kuzyn (w zasadzie to broda eaxa)

001.jpg

ręka Tweetyego, mr. Barcisz, don rowro i zaciekawiony Vorek

002.jpg

zaspani maras i kuzyn eaxa

003.jpg

Ok teraz tłumy szaleją :D

004.jpg

Napisano

Dziwna mina Tweetyego i pan etyr11

005.jpg

OMG

006.jpg

OMG #2

007.jpg

Tu już po browarku panowie cokolwiek zmuleni ;)

008.jpg

I wspaniałe zdobienia świeczników wykonane czerwonym flamastrem (tzw. red makrer)

009.jpg

Jeszcze raz pozdrawiam zlotowiczów :D

Napisano
  • Autor

no wreszcie :D

moja mina spowodowana była intensywnym mysleniem. nad czym to nie pamiętam, ale na pewno nad czymś ważnym :]

BTW: proponuję mini-bitwę zorganizować: najlepsze odwzorowanie tego zdjęcia za pomocą renderingu. :>

Pozdrawiam

Napisano

no nie, to sie bedzie pare dni renderowalo :)

tam jest wszystko: refrakcje, kaustyki, GI, SSS, DoF. ale pomysł przedni