Napisano 18 Luty 200619 l serwusik, mi niestety wyskoczyl dedlajn :( - moze nastepnym razem da rade :( pozdrawiam i zycze powodzenia :)
Napisano 18 Luty 200619 l Autor byłem dzisiaj (o 10) ale otwierają dopiero o 16 więc dopisałem się na karteczce (wtajemniczeni wiedzą o co chodzi). poza tym o 18 jak wpadniemy do Gumowej na pewno będzie full wolnych stolików :) kannu: deadline'y żadzą się swoimi prawami więc jesteśmy w stanie wybaczyć ;) do zobaczyska na następnym więc zlocie! Pozdrawiam
Napisano 18 Luty 200619 l Tweety - i jak ustawa na przystanku ? czy kazdy sam ? odp jak najszybciej :P...wejting...
Napisano 18 Luty 200619 l ja wychodze za niecala godzinke, jesczsze kawke dopije, aha zmienilem sie od ostatniego razu, mocno pakowałem na siłce:D
Napisano 18 Luty 200619 l aa gdzie ja mam skarpetki ?! dzizzzzas :D:D tak dawno nie wychodzilem z domu ze nie wiem gdzie sa ubrania ;p .... ja wyjade z domu okolo 17 30 :) do zobaczyska :*
Napisano 19 Luty 200619 l Od normalmapy po czarną dziurę czyli wielki wybuch epizod V Zlocik się odbył i to w całkiem liczynm gronie (o ile mnie pamięc niemyli to ok 10 osób) więc nie było źle. Kto nie był niech płacze :] Nie odbyło się bez kilku ciekawych wydarzeń jak np. pan na rynku który wziął rowra za hiszpana (i nawijał do niego po hiszpańsku :D) Z tego miejsca chciałbym podziękować naszym gościom "zagranicznym" czyli Leru (Olsztyn) i eax (Bogatynia) i niech wszyscy "miejscowi" któych nie było spalą się ze wstydu :] Były oczywiści wielkie plany na przyszłość, obgadywanie userów (hehehe) i wszystko to co już powoli staje się zlotową tradycją. Ekipa zaczęła się wykruszać dość szybko (tweety jak tam zdrówko ?) O któej dokładnie skończył się zlot będą mogli napisać Ci co saiedzieli do końca :] veni, vidi, vino (Leru: "A Ty się nie wstydzisz tak tego nosić ?" :]) fotka zbiorowa bez tweetiego (fotograf) i numer 2 eax i Leru :] rowr we własnej hiszpańskiej osobie :] cdn.
Napisano 19 Luty 200619 l profesor tweety wyjaśnia studentom tajniki bumpmappingu a studenci pilnie słuchają (etyr11, Barcisz) Ile ja razy mam wam to powtarzać ??!! :] a Tu Leru i mkk3a w zawziętej dyskusji o normalmapach "Może mi pan to pokazać na przykładzie ?" :] Ale mam ładny aparacik (Leru) Do zobaczyska następnym razem :] Pozdrawiam
Napisano 19 Luty 200619 l Autor hehe. na nastepnym zlocie kolokwium! ;) Vorek: zdrówko nie najlepiej. 38 na termometrze i "Helikopter w ogniu" w gardle. :( ogólnie jak dla mnie było super. powoli zloty wrocławskie stają się ogólnopolskimi! kolejny zlot przewidujemy już za jakieś 1,5-2 mce więc szykować już wolne terminy! a tymczasem zapraszamy na zlot do Gliwic, gdzie na pewno ekipa z wro będzie: http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=22822 Pozdrawiam [+] pozdrowienia dla blondynki Małgosi z empiku która ze wspaniałą cierpliwością i jeszcze wspanialszym uśmiechem sprzedała nam (mi i Leru) baterie paluszki. tutaj Leru udowodnił, że oprócz particle zna również trudną i tajemną sztukę uwodzenia :D :D
Napisano 19 Luty 200619 l :):) / ojj biedny, zarazilem Cie :( wybacz :) BTW...kto jechalby do Gliwic? bo w razie czego bede mial trzy. lub cztery wolne miejsca w aucie.. :) wygodny jestem :D i pociagami nei jezdze ;) byloby taniej ? szybciej itd.... pozdrawiam
Napisano 19 Luty 200619 l ja tez chetnie sie wybiore w sumie to chyba mam znajomego w Gliwicach ale nie jestem pewien (ciagle zapomianm czy on mieszka w Gliwicach czy Ząbkowicach Śląskich:) )
Napisano 19 Luty 200619 l Renault 19 Chamade ( kolor srebrny metalik) silnik 1,8 benzyna, szyberdach, 180000 km przejachanych mijesce: 1- Barcisz ( drajwer) 2- Tweety 3- mkk3a 4- ? 5- ? taki maly OT :P
Napisano 19 Luty 200619 l hehe, napiszcie do której siedzieliscie. Pytanie: kim jest człowiek cząsteczka?:P Do Gliwic tez planuje się wybrać ale to jeszcze zobaczymy jak wyjdzie.
Napisano 19 Luty 200619 l maras-->odp: to slynny agent smith :D co wy juz planujecie kto jedzie do gliwic, przeciez jest jeszcze kupa czasu :D
Napisano 19 Luty 200619 l fajnie było :D Leru był wyraźnie zadowolony na zdjęciach : ) A co do Gliwic to zapraszamy , wbijać drzwiami i oknami dobrze się wyspać , potarzać po dywanie:D bo na paintballu się poobijacie trochę ; ] Nielot - przecież to już tylko 2,5 miesiąca :) - ciepło musi być ;) Widzę że ja z Ag'iem będziemy najmłodsi :D
Napisano 19 Luty 200619 l hehe ja do gliwic chetnie bym sie machnol...eeeee ale z tweetym i vorkiem wiecej pod pregiezem nie stoje bo mnie obcy ludzie biora za jakiegos zagranicznika i po wlosku do mnie nawijaja :D
Napisano 19 Luty 200619 l ja dorzuce jeszcze jedna fotke z serii wykladow o bump mapach.. k***a! Nadal nie rozumiesz??
Napisano 19 Luty 200619 l Autor buehehehehehehehe :D :D :D ale gwoli ścisłości wcale taki nie jestem :) ale z tweetym i vorkiem wiecej pod pregiezem nie stoje bo mnie obcy ludzie biora za jakiegos zagranicznika i po wlosku do mnie nawijaja :D a to było tak: Stałem z rowrem i Vorkiem pod pręgierzem i przypałętał się jakiś człowiek łysawy i kultularnie zagaił rozmowe: -A wy to z Wrocławia jesteście? Przy czym machnął nam przed nosem rawą ręką dobitnie podkreślając, że to o TEN Wrocław mu chodzi. - No prawie - rzekł Vorek - Ja tak - powiedziałem i szybciutko zmieniłem pozycję byle dalej od machającej wciąż niezbyt czystej łapy. - A ni wicie gdzie stoi ten co tam stał? - tym razem machnął lewą ręką ale równie zamaszyście co prawą, pokazując jakiś kierunek. Ja i Vorek powiedzieliśmy, że nie wiemy. Za to rowr stał cichutko z boku i chyba to zwróciło łysego uwagę. Myśląc że może rowr nic nie rozumie bo pochodzi skądinąd z zagranicy, uśmiechając się pożółkłymi zębami zagaił rozmowę... po hiszpańsku/portugalsku (przyjamniej tak to zabrzmiało). Kiedy jednak łysy zauważył puste spojrzenie rowra i nasze na wpół rozdziawione gęby, przeszedł na nagielski i lekko się chwiejąc wymamrotał: - Where are you from? Na co rowr subtelnie mrużąc oczęta, z rozbrajającą szczerością wyrzucił: - Ja z Brzegu jestem! Po tym zajściu chłopina równie szybko jak się pojawił, zniknął w tłumie. Ot taka mała dygresja dla lepszego obrazu styuacji. Pozdrawiam
Napisano 19 Luty 200619 l tia a pozniej sie doczepil do nas kolejny zul ktorym sie okazal Leru [czyli Pan Czasteczka :D]:D:D:D taka mala dygresja na bana :D
Napisano 19 Luty 200619 l ja bym pokazał pewnego smsa od Piotrka ale Rowr bedzie miał pretekst to wybuchu śmiechu :D
Napisano 19 Luty 200619 l hehe mialem relacje na żywo ;] doslownie metr ode mnie siedzi chyba rowr (jestem pewien na 80%) ale siedze cicho... o poszedl :D
Napisano 19 Luty 200619 l :D:D heheh :) no Leru co chwila cos tam na tel skrobal.. notowal wszystko skubany i ryzsylal innym ;)
Napisano 19 Luty 200619 l buahahhahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahaha eee no to sie chyba zawiodl :( ojkkk biedny leru :D a ty czemu nie przyjechales???
Napisano 19 Luty 200619 l czyli co nie bylo mnie tym razem i sie nic nikomu nie stalo?? zadne kufle nie polecialy??
Napisano 19 Luty 200619 l SUPER_OkO - niestety, nic, zadnego zamieszania... mkk3a tylko nie mógł kupić piwa bo niby zapomnial dowodu:D zreszta potem już mu ktos przyniósł ale kufla nie rozbił. szkoda
Napisano 19 Luty 200619 l hehe na gg ma jeszcze wro :] hemmmm moze u nas zostanie:) wkoncu mamy bardzo ladny dworzec :D
Napisano 19 Luty 200619 l pisze ze jest juz pod olsztynem - chyba mu sie jednak dworzec nie spodobal :P
Napisano 19 Luty 200619 l człowiek cząsteczka zgłasza się i straszy na forum :D Fajnie było Was chłopaki poznać, zlocik trwał (jeśli liczyć mnie i miśkahc, któremu od razu dziękuję jeszcze raz za nocleg) do około 1 rowr -> aż tak źle wyglądałem, że za żula zostałem wzięty ? :D serio myślałem, że obok mnie siedziałeś ale później okazało się, że się myliłem ;) koleś był nażelowany ;) tweety -> LOL :D no to chyba nie ja zarywałem :] ta pani tak samo jak była miła chciała się nas pozbyć :] Jutro dorzucę jeszcze moje foteczki bo narazie mi się baterie ładują
Napisano 20 Luty 200619 l Dobra a teraz mowic co wy zescie zrobili z moim braciszkiem eax'em na tym zlocie? Wczoraj przed polnoca przestawiam budzik , a on juz od 45 min spi... po chwili zaczal do mnie mowic ... (jak niespiacy czlowiek) - Ja jeszcze poczekam -Ale na co? -Na Leru -Ale po co bedziesz czekal na Leru? -Bo mial zrobic "dziure"-chyba to powiedzial ;) (ja sobie ide do kibla i zaraz wracam) -I co jest juz Leru- zapytalem -Nie -Ale czemu? -Bo pewnie robi cos w "maxie lub w mayi" (nie uslyszalem dobrze) Pytam sie go znow zaraz... -Czemu dalej nie ma Leru? -Bo miał być ;/ - Ale gdzie miał byc? - We wrocku +ja sie zaczalem smiac hehe a on do mnie -Dobra cicho, nie wiem z czego ty sie smiejesz. (spojrzal na zegarek 0:00) Chcem sobie jeszcze pospac te 1,5 godziny hehe LOL
Napisano 20 Luty 200619 l Autor okazało się, że się myliłem ;) koleś był nażelowany ;) buehehehe. nowe wcielenie rowra? tweety -> LOL no to chyba nie ja zarywałem :] ta pani tak samo jak była miła chciała się nas pozbyć :] wcale nie. ja już mam jej phone number ;)
Napisano 20 Luty 200619 l Już 2 zlot opuściłem...... kufra.... :( Tak mnie rozłożyło, że nawet na chwilkę nie dałem rady się zjawić :/
Napisano 20 Luty 200619 l Leru gnido za ten zel to juz ci nawet czasteczki nie pomoga juz cie nie kocham :D:D:D:D
Napisano 22 Luty 200619 l Caspik -> LOL widocznie spotkanie z takimi osobami jak Tweety czy rowr wywarło na eaxie niesamowite wrażenie :D
Napisano 10 Marzec 200619 l Fotki :D eax i jego kuzyn (w zasadzie to broda eaxa) ręka Tweetyego, mr. Barcisz, don rowro i zaciekawiony Vorek zaspani maras i kuzyn eaxa Ok teraz tłumy szaleją :D
Napisano 10 Marzec 200619 l Dziwna mina Tweetyego i pan etyr11 OMG OMG #2 Tu już po browarku panowie cokolwiek zmuleni ;) I wspaniałe zdobienia świeczników wykonane czerwonym flamastrem (tzw. red makrer) Jeszcze raz pozdrawiam zlotowiczów :D
Napisano 10 Marzec 200619 l Autor no wreszcie :D moja mina spowodowana była intensywnym mysleniem. nad czym to nie pamiętam, ale na pewno nad czymś ważnym :] BTW: proponuję mini-bitwę zorganizować: najlepsze odwzorowanie tego zdjęcia za pomocą renderingu. :> Pozdrawiam
Napisano 10 Marzec 200619 l no nie, to sie bedzie pare dni renderowalo :) tam jest wszystko: refrakcje, kaustyki, GI, SSS, DoF. ale pomysł przedni