Phantom Napisano 31 Lipiec 2003 Napisano 31 Lipiec 2003 Korzystając z okazji że Anderton był u mnie w domciu w celu popijania zimnych [piwo]podobnych liquidów...zmusiłem go do wytworzenia loga :) a że chłopak miał wizje (wiadomo od czego :P) powstało to co widzicie poniżej...jest to shkic...którym ja się zaopiekuje i pokoloruje :) wszelkie propozycje poprawek bądz zmian mile widziane :D pozdrawiam...
Pit3r Napisano 31 Lipiec 2003 Napisano 31 Lipiec 2003 no wizje to On ma .. ale moim skromnym zdaniem logo powinno byc proste i przede wszystkim czytelne i co najwazniejsze z pomyslem .. a sami wiecie jak ciezko cos takiego stworzyc :D .. ale szkic jest ok :) ..
boowa Napisano 31 Lipiec 2003 Napisano 31 Lipiec 2003 za bardzo hip-hopowe - ciekawe kształty ale wyobraź to sobie w wielkości 2x2 cm..... pozatym nie buduje prestiżu... pozdrawiam[piwo]
Phantom Napisano 31 Lipiec 2003 Autor Napisano 31 Lipiec 2003 Originally posted by boowa za bardzo hip-hopowe - ciekawe kształty ale wyobraź to sobie w wielkości 2x2 cm..... pozatym nie buduje prestiżu... pozdrawiam[piwo] no ander się wkurzył jak napisałeś hip-hopowe :P ale w sumie to jest szkic nie wiemy jak to by wyglądało w colorze :] a co do wielkości 2x2 cm to tesh nie głupio wygląda :D pozdro...
rebuzz Napisano 31 Lipiec 2003 Napisano 31 Lipiec 2003 hmmm poczekamy na wersje w kolorze....ale podzielam zdanie przedmowcow............:)
boowa Napisano 31 Lipiec 2003 Napisano 31 Lipiec 2003 hmm Phanton - narazie wygląda jak projekt grafitti :)
Phantom Napisano 31 Lipiec 2003 Autor Napisano 31 Lipiec 2003 no niby tak :) a co o tym sądzicie?? narazie samo tełko tesh jeszcze nie wiem czy ostateczne i tesh bez napisu...bo kminie nad czcionką albo wogóle nad nowym napisem :) pozdro...
boowa Napisano 31 Lipiec 2003 Napisano 31 Lipiec 2003 zbyt małe światło czcionki - spróbuj poprawić kerning.... a jesli chodzi o sześciany to oglądałeś je w CMYK\'u?....albo w liniaturze sita? pozdrawiam[piwo]
Phantom Napisano 31 Lipiec 2003 Autor Napisano 31 Lipiec 2003 tak oglądałem w CMYKU...sześcianki rozjaśniają się troszeczke i tyle :) co do światła czcionki...to jeszcze nie wiem jakiej użyje tak jak wyżej pisałem :] pozdro...
Eden-3d Napisano 31 Lipiec 2003 Napisano 31 Lipiec 2003 to mi przypomina logo nintendo 64 ale jest spoko
Phantom Napisano 31 Lipiec 2003 Autor Napisano 31 Lipiec 2003 [lol2]...w sumie nawet podobne :) a tutaj 2 projekty...napis jeszcze nie skończony...co wy na to??
rebuzz Napisano 31 Lipiec 2003 Napisano 31 Lipiec 2003 hmm ciekawy napis.,.......a z tych wersjii to chyba bardziej wersja 2...ale nie jestem pewien........
Gość User190 Napisano 31 Lipiec 2003 Napisano 31 Lipiec 2003 Niom, 2ka foreVer... respect MAN!!! ;-))) Hehe, za dużo Aliego... ;-)))
felav Napisano 1 Sierpień 2003 Napisano 1 Sierpień 2003 A sprobuj to moze jakos na bialym tle wrzucic bo ja wole biala koszulke ;P
giorgione Napisano 1 Sierpień 2003 Napisano 1 Sierpień 2003 No barzdo pięknie - dla mnie super - tylko ten napis jakiś taki z lekka nieodpowiedni - ale i tak gicior pozdrawiam Giorgione
Phantom Napisano 1 Sierpień 2003 Autor Napisano 1 Sierpień 2003 dzięki...widze że nad napisem jeszcze musze popracować...felav to miała być w concepcie czarna koszulka...ale jak chcesz to i biała jest :P
El Wieczor Napisano 1 Sierpień 2003 Napisano 1 Sierpień 2003 Originally posted by boowa a jesli chodzi o sześciany to oglądałeś je w CMYK\'u?....albo w liniaturze sita? Moim zdaniem to są tesseracty, czyli takie sześciany w 4D. Mam rację?
Phantom Napisano 1 Sierpień 2003 Autor Napisano 1 Sierpień 2003 chyba tylko ty rozumiesz co tu napisałeś :P pozdro...
Blooddragon Napisano 1 Sierpień 2003 Napisano 1 Sierpień 2003 na czarnym super, na białym źle:/ na czarnym cienie za sześcianami były chyba niebieskie nie? zrób takie same na białej, bo te szare jakos niebardzo
Phantom Napisano 1 Sierpień 2003 Autor Napisano 1 Sierpień 2003 tia...zapomniałem że na outer glow miałem moda overlay :] i nie wiedziałem czemu nie były niebieskie ale jush wiem...tymczasem podłapałem pomysł boowy na grada z tyłu...i jak to wygląda??
Blooddragon Napisano 1 Sierpień 2003 Napisano 1 Sierpień 2003 :D totalna kaszana! wywal to, ble!! teraz wygląda jak domowej roboty prasowanka
rebuzz Napisano 1 Sierpień 2003 Napisano 1 Sierpień 2003 niezle.......podoba mi sie.........:] Ps. Tez wezme koszulke z tym logo ale pod warunkiem ze pod spodem bedzie pisalo \"made in Phantom\" :P:P [piwo]
adek Napisano 1 Sierpień 2003 Napisano 1 Sierpień 2003 Hmm... nie wiem czy nie za dużo \"efektów\" zostału tutaj użytych ... napis do poprawki ...
El Wieczor Napisano 1 Sierpień 2003 Napisano 1 Sierpień 2003 Originally posted by Phantom chyba tylko ty rozumiesz co tu napisałeś :P No nie żartuj. Nikt nie wie, co to jest tesseract?? Że forum jest w temacie grafiki 3D, to chyba każdy, kto robi w 3D powinien wiedzieć conieco o czwartym wymiarze.
Phantom Napisano 1 Sierpień 2003 Autor Napisano 1 Sierpień 2003 el wieczor...pudło ja nie znam się na 3d :P ja robie tylko 2d :D:D:D... adek...hmm...efekty jak efekty...nie za dużo ich sam bevel...napis jeszcze zmieine...poprawie znaczy się...ale musze poszukac jakiś bardziej ciekawych i fikuśnych czcionek...albo sam naszkicuje...:)
VGT Napisano 1 Sierpień 2003 Napisano 1 Sierpień 2003 Originally posted by El Wieczor No nie żartuj. Nikt nie wie, co to jest tesseract?? Że forum jest w temacie grafiki 3D, to chyba każdy, kto robi w 3D powinien wiedzieć conieco o czwartym wymiarze. Tesseract... tak... mnie też ta bryła od dawna fascynuje. Ale najlepsze w niej jest to, że gdybyś próbował ją sobie wyobrazić w 3D to za Chiny Ci to nie wyjdzie, no ale to w końcu jest 4D :D A co do loga. Myślę, że coś by mogło z tego być, ale to \"3D\" takie strasznie agresywne :) Powodzenia
Phantom Napisano 2 Sierpień 2003 Autor Napisano 2 Sierpień 2003 no ba musi być ostre nastawienie :] nie wiem kombinuje z czcionkami i z bevelami :) wogóle to mam nowy pomysł na nowe logo :P ale nie wiem czy będzie mi się chciało wizualiziować je dzisiaj :) pozdro...
D3X Napisano 2 Sierpień 2003 Napisano 2 Sierpień 2003 a tu moje zdanie :P : bomba! jedno z lepszych brawka!!! z takim czyms to mozna chodzic po ulicy...
D3X Napisano 4 Sierpień 2003 Napisano 4 Sierpień 2003 no moze ta trojke to mozna poprawic ale reszta jest I-D-E-A-L-N-A !!!!!! (jak na moje poczucie estetyki, ktorego nie posiadam :P)
3XB Napisano 5 Sierpień 2003 Napisano 5 Sierpień 2003 ogólnie żecz biorąc jedno z lepszych logo tylko jeszcze dopracować w szczegółach szczególnie ta 3
Phantom Napisano 6 Sierpień 2003 Autor Napisano 6 Sierpień 2003 [wow] tu jeszcze ktoś zagląda?? GEZZ :D od dzisiaj mam tablet więc pokombinuje jeszcze...wiem że napis jest całkowicie do zmiany :] zobaczmy...thx za commenty :D pozdro...[piwo]
RadX Napisano 11 Sierpień 2003 Napisano 11 Sierpień 2003 Ja ;) choć dawno mnie nie było nie niestety nie mogę uczestniczyć w forumowym życiu tak jak bym chciał. Dlaczego ja z tąd się dowiaduję, że masz TABLET !!
Anderton Napisano 20 Sierpień 2003 Napisano 20 Sierpień 2003 A dlaczego ja się Phantom ostatnio niczego od ciebie nie dowiaduję?vzdenerwowany]
RadX Napisano 20 Sierpień 2003 Napisano 20 Sierpień 2003 Mnie ? A czego ? Ja jestem nie ciekawym człowiek u którego nic się nie dzieje :D
Rekomendowane odpowiedzi