Phantom Napisano 31 Lipiec 2003 Share Napisano 31 Lipiec 2003 Korzystając z okazji że Anderton był u mnie w domciu w celu popijania zimnych [piwo]podobnych liquidów...zmusiłem go do wytworzenia loga :) a że chłopak miał wizje (wiadomo od czego :P) powstało to co widzicie poniżej...jest to shkic...którym ja się zaopiekuje i pokoloruje :) wszelkie propozycje poprawek bądz zmian mile widziane :D pozdrawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pit3r Napisano 31 Lipiec 2003 Share Napisano 31 Lipiec 2003 no wizje to On ma .. ale moim skromnym zdaniem logo powinno byc proste i przede wszystkim czytelne i co najwazniejsze z pomyslem .. a sami wiecie jak ciezko cos takiego stworzyc :D .. ale szkic jest ok :) .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 31 Lipiec 2003 Share Napisano 31 Lipiec 2003 za bardzo hip-hopowe - ciekawe kształty ale wyobraź to sobie w wielkości 2x2 cm..... pozatym nie buduje prestiżu... pozdrawiam[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 31 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2003 Originally posted by boowa za bardzo hip-hopowe - ciekawe kształty ale wyobraź to sobie w wielkości 2x2 cm..... pozatym nie buduje prestiżu... pozdrawiam[piwo] no ander się wkurzył jak napisałeś hip-hopowe :P ale w sumie to jest szkic nie wiemy jak to by wyglądało w colorze :] a co do wielkości 2x2 cm to tesh nie głupio wygląda :D pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebuzz Napisano 31 Lipiec 2003 Share Napisano 31 Lipiec 2003 hmmm poczekamy na wersje w kolorze....ale podzielam zdanie przedmowcow............:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 31 Lipiec 2003 Share Napisano 31 Lipiec 2003 hmm Phanton - narazie wygląda jak projekt grafitti :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 31 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2003 no niby tak :) a co o tym sądzicie?? narazie samo tełko tesh jeszcze nie wiem czy ostateczne i tesh bez napisu...bo kminie nad czcionką albo wogóle nad nowym napisem :) pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 31 Lipiec 2003 Share Napisano 31 Lipiec 2003 zbyt małe światło czcionki - spróbuj poprawić kerning.... a jesli chodzi o sześciany to oglądałeś je w CMYK\'u?....albo w liniaturze sita? pozdrawiam[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 31 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2003 tak oglądałem w CMYKU...sześcianki rozjaśniają się troszeczke i tyle :) co do światła czcionki...to jeszcze nie wiem jakiej użyje tak jak wyżej pisałem :] pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 31 Lipiec 2003 Share Napisano 31 Lipiec 2003 to mi przypomina logo nintendo 64 ale jest spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 31 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2003 [lol2]...w sumie nawet podobne :) a tutaj 2 projekty...napis jeszcze nie skończony...co wy na to?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebuzz Napisano 31 Lipiec 2003 Share Napisano 31 Lipiec 2003 hmm ciekawy napis.,.......a z tych wersjii to chyba bardziej wersja 2...ale nie jestem pewien........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
felav Napisano 31 Lipiec 2003 Share Napisano 31 Lipiec 2003 Narazie chyba najlepsze (2ka) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 31 Lipiec 2003 Share Napisano 31 Lipiec 2003 Niom, 2ka foreVer... respect MAN!!! ;-))) Hehe, za dużo Aliego... ;-))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 1 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 1 Sierpień 2003 dzięki :D a oto updejt :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
felav Napisano 1 Sierpień 2003 Share Napisano 1 Sierpień 2003 A sprobuj to moze jakos na bialym tle wrzucic bo ja wole biala koszulke ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 1 Sierpień 2003 Share Napisano 1 Sierpień 2003 No barzdo pięknie - dla mnie super - tylko ten napis jakiś taki z lekka nieodpowiedni - ale i tak gicior pozdrawiam Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 1 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 1 Sierpień 2003 dzięki...widze że nad napisem jeszcze musze popracować...felav to miała być w concepcie czarna koszulka...ale jak chcesz to i biała jest :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Wieczor Napisano 1 Sierpień 2003 Share Napisano 1 Sierpień 2003 Originally posted by boowa a jesli chodzi o sześciany to oglądałeś je w CMYK\'u?....albo w liniaturze sita? Moim zdaniem to są tesseracty, czyli takie sześciany w 4D. Mam rację? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 1 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 1 Sierpień 2003 chyba tylko ty rozumiesz co tu napisałeś :P pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blooddragon Napisano 1 Sierpień 2003 Share Napisano 1 Sierpień 2003 na czarnym super, na białym źle:/ na czarnym cienie za sześcianami były chyba niebieskie nie? zrób takie same na białej, bo te szare jakos niebardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 1 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 1 Sierpień 2003 tia...zapomniałem że na outer glow miałem moda overlay :] i nie wiedziałem czemu nie były niebieskie ale jush wiem...tymczasem podłapałem pomysł boowy na grada z tyłu...i jak to wygląda?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blooddragon Napisano 1 Sierpień 2003 Share Napisano 1 Sierpień 2003 :D totalna kaszana! wywal to, ble!! teraz wygląda jak domowej roboty prasowanka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 1 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 1 Sierpień 2003 tak może być?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roball Napisano 1 Sierpień 2003 Share Napisano 1 Sierpień 2003 super;) biore jedna ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blooddragon Napisano 1 Sierpień 2003 Share Napisano 1 Sierpień 2003 git nad napisem popracuj jeszcze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAIN Napisano 1 Sierpień 2003 Share Napisano 1 Sierpień 2003 też biore :D!!! GIT!!! pozdro KAIN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebuzz Napisano 1 Sierpień 2003 Share Napisano 1 Sierpień 2003 niezle.......podoba mi sie.........:] Ps. Tez wezme koszulke z tym logo ale pod warunkiem ze pod spodem bedzie pisalo \"made in Phantom\" :P:P [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
felav Napisano 1 Sierpień 2003 Share Napisano 1 Sierpień 2003 Ja chce dwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 1 Sierpień 2003 Share Napisano 1 Sierpień 2003 Hmm... nie wiem czy nie za dużo \"efektów\" zostału tutaj użytych ... napis do poprawki ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Wieczor Napisano 1 Sierpień 2003 Share Napisano 1 Sierpień 2003 Originally posted by Phantom chyba tylko ty rozumiesz co tu napisałeś :P No nie żartuj. Nikt nie wie, co to jest tesseract?? Że forum jest w temacie grafiki 3D, to chyba każdy, kto robi w 3D powinien wiedzieć conieco o czwartym wymiarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 1 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 1 Sierpień 2003 el wieczor...pudło ja nie znam się na 3d :P ja robie tylko 2d :D:D:D... adek...hmm...efekty jak efekty...nie za dużo ich sam bevel...napis jeszcze zmieine...poprawie znaczy się...ale musze poszukac jakiś bardziej ciekawych i fikuśnych czcionek...albo sam naszkicuje...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PENdzel Napisano 1 Sierpień 2003 Share Napisano 1 Sierpień 2003 niestety to nie logo chociaz ladne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VGT Napisano 1 Sierpień 2003 Share Napisano 1 Sierpień 2003 Originally posted by El Wieczor No nie żartuj. Nikt nie wie, co to jest tesseract?? Że forum jest w temacie grafiki 3D, to chyba każdy, kto robi w 3D powinien wiedzieć conieco o czwartym wymiarze. Tesseract... tak... mnie też ta bryła od dawna fascynuje. Ale najlepsze w niej jest to, że gdybyś próbował ją sobie wyobrazić w 3D to za Chiny Ci to nie wyjdzie, no ale to w końcu jest 4D :D A co do loga. Myślę, że coś by mogło z tego być, ale to \"3D\" takie strasznie agresywne :) Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 2 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 2 Sierpień 2003 no ba musi być ostre nastawienie :] nie wiem kombinuje z czcionkami i z bevelami :) wogóle to mam nowy pomysł na nowe logo :P ale nie wiem czy będzie mi się chciało wizualiziować je dzisiaj :) pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D3X Napisano 2 Sierpień 2003 Share Napisano 2 Sierpień 2003 a tu moje zdanie :P : bomba! jedno z lepszych brawka!!! z takim czyms to mozna chodzic po ulicy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inespew Napisano 3 Sierpień 2003 Share Napisano 3 Sierpień 2003 mi sie nie podoba trójka w tym logu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D3X Napisano 4 Sierpień 2003 Share Napisano 4 Sierpień 2003 no moze ta trojke to mozna poprawic ale reszta jest I-D-E-A-L-N-A !!!!!! (jak na moje poczucie estetyki, ktorego nie posiadam :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3XB Napisano 5 Sierpień 2003 Share Napisano 5 Sierpień 2003 ogólnie żecz biorąc jedno z lepszych logo tylko jeszcze dopracować w szczegółach szczególnie ta 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 6 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 6 Sierpień 2003 [wow] tu jeszcze ktoś zagląda?? GEZZ :D od dzisiaj mam tablet więc pokombinuje jeszcze...wiem że napis jest całkowicie do zmiany :] zobaczmy...thx za commenty :D pozdro...[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadX Napisano 11 Sierpień 2003 Share Napisano 11 Sierpień 2003 Ja ;) choć dawno mnie nie było nie niestety nie mogę uczestniczyć w forumowym życiu tak jak bym chciał. Dlaczego ja z tąd się dowiaduję, że masz TABLET !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anderton Napisano 20 Sierpień 2003 Share Napisano 20 Sierpień 2003 A dlaczego ja się Phantom ostatnio niczego od ciebie nie dowiaduję?vzdenerwowany] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadX Napisano 20 Sierpień 2003 Share Napisano 20 Sierpień 2003 Mnie ? A czego ? Ja jestem nie ciekawym człowiek u którego nic się nie dzieje :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi