Gość cocombo Napisano 7 Sierpień 2007 Napisano 7 Sierpień 2007 jaras moglibyscie zbic niezla kase na organizowaniu warsztatow takich rzezbiarskich, ja bym chetnie w nich uczestniczyla bo eksperymentuje od dawna ze styropianem ale tylko w domu niestety :( a poza tym mielibyscie chyba monopol na to ;p
lukos86 Napisano 7 Sierpień 2007 Napisano 7 Sierpień 2007 fajne. Apropo piramidy w chorzowie to słyszałem że zamknęli.
jaras Napisano 7 Sierpień 2007 Autor Napisano 7 Sierpień 2007 ło matko - ktoś to jeszcze odkopał ??? ... nie słyszałem żeby zamkneli Piramidę
D4D4L Napisano 9 Sierpień 2007 Napisano 9 Sierpień 2007 łoooo alew to ma dużo poly XD / anyway good woork ! keep it up =p
purple Napisano 10 Sierpień 2007 Napisano 10 Sierpień 2007 skoro odkopali to ja tez się wtrącę ;) po pierwsze to dżises,jak wam sie udaje przeżyc w tych dziwnych odgłosach styropianowych-mnie to ciarki zaraz biorą-bardzo nie lubie tego odgłosu... po drugie(choc powinno byc pierwsze ;) to rzeczywiście, nie mam pojęcia skąd wzieliście tyle zapału i cierpliwości- tu nie ma undo, ani automatycznego zapisywania plików co trzy minuty...;D po trzecie(choć powinno być drugie;)) naprawde ładne te pracki,więc może skoro minął juz rok, to może pokazałbys co tam nowego wystyropianowałes ostatnio :) pozdrawiam
Yasutoco Napisano 11 Sierpień 2007 Napisano 11 Sierpień 2007 wygląda mi to no porzodnie opracowany zbrush i kozacko realistyczny mr :P cool
Shogun 3D Napisano 13 Sierpień 2007 Napisano 13 Sierpień 2007 Purple, ja większośc życia jako plastyk funkcjoinowałem bez funkcji undo.
carlosss Napisano 13 Sierpień 2007 Napisano 13 Sierpień 2007 a co ze zdjęciem w miejscu przeznaczenia? :P
ReflectVision Napisano 14 Sierpień 2007 Napisano 14 Sierpień 2007 nie słyszałem żeby zamkneli Piramidę zamkneli :) za slabo grali :D
krol Napisano 8 Sierpień 2018 Napisano 8 Sierpień 2018 Shogun - statua nie była wcale najtrudniejsza giorgione - styrodur to masakra :O , toż to twarde jak cholera. W statule są wstawki ze styroduru - np. korona i księga (żeby się nie obiły i ukruszyły ) nie wyobrażam sobie rzeźbić w tym większej bryły , chyba młotem pneumatycznym ;) Leru - tylko taką mapkę hdri miałem do dyspozycji ;) ale trast mi - kolor jest dobry i dobrze wygląda z powcieranym brudem w zagłębienia. Za jakiś czas będę miał zdjęcie jak już będzie zainstalowana w miejscu przeznaczenia z podświetleniem itp. dzięki Drogi Autorze, jaki to rodzaj styropianu? Bardzo proszę o podpowiedź czego dokładnie mam szukać i gdzie może to dostać statystyczny Kowalski. Strasznie się zakręciłam na punkcie "wyrzeźbienia" domku dla kota :) ale od kilku dni czytam o rodzajach styropianu i głowa puchnie a wizyta w obi czy chemko tez nie pomogła :) Potrzebuję bloku styropianu, który będzie stosunkowo twardy ale podda się wycinaniu/rzeźbieniu, "kulki" nie będą się wykruszać na brzegach i da się w tym wydrążyć jaskinię, która się nie zapadnie. z góry bardzo bardzo dziękuję a czekając na odpowiedź pooglądam sobie Twoje cudeńka. Ehh, piękne :)
jaras Napisano 13 Sierpień 2018 Autor Napisano 13 Sierpień 2018 (edytowane) odkopujesz 10 letni wątek żeby spytać o mateirał na "domek dla kota" ?? :) ... dobre!! niech będzie, że dałem się wkręcić;) szczerze polecam sklepy zoologiczne bo styropian, nawet najtwardszy (Fs 40) nie nadaje się dla kota :) a rzezby byly robione ze styropianu FS 20 + utwardzanie żywicą epoksydową :) Pozdrawiam p.s. to juz lepiej mu zrob z płyt azbestowych, są zdecydowanie tańsze ;) Edytowane 14 Sierpień 2018 przez jaras 1
medwed Napisano 16 Wrzesień 2018 Napisano 16 Wrzesień 2018 Fajne,fajne.Kumpel swojego czasu taką Sivuchę wykonał.
jaras Napisano 17 Wrzesień 2018 Autor Napisano 17 Wrzesień 2018 ulala, piękne, pogratuluj ! koniecznie
Rekomendowane odpowiedzi