rebuzz Napisano 3 Sierpień 2003 Napisano 3 Sierpień 2003 Postanowiliscmy z Pablo.....ze dzis okolo godziny 23-00 bedziemy na czacie......niech to bedzie oficjalne spotkanie.....i mam nadzieje ze wpadnie wiele osob............... Te spotkania mialy sie odbywac co NIEDZIELE O GODZINIE 23-00ale nikt tego nie pilnowal i sie wszystko rozlecialo.......wiec prosze wpadnijcie na czat okolo 23-00!!! [piwo] Niech sie wpisza ci ktorzy na 100% beda........
SCORPI Napisano 3 Sierpień 2003 Napisano 3 Sierpień 2003 no ja moge być ... tylko sie spytam mamy :P tylko troche jestem mało rozmowny : /
mORPH Napisano 3 Sierpień 2003 Napisano 3 Sierpień 2003 Ten chat jest w Javie a u mnie sie cosik z tym dzieje takze jak odpale to bede na 200%
bartonfink Napisano 3 Sierpień 2003 Napisano 3 Sierpień 2003 a ja niemoge wejsc :( \"class chat not found\" :..(
rebuzz Napisano 3 Sierpień 2003 Autor Napisano 3 Sierpień 2003 hmm mam pomysl sprubuj wejsc bezposrednio przez polchat !!
rebuzz Napisano 4 Sierpień 2003 Autor Napisano 4 Sierpień 2003 Wlasnie koncze nocne spotaknie na czacie,.....bylo zajebiscie...........!!!! nigdy sie jeszcze tak nie usmialem przez net !!! POZDRO DLA WESOLEJ FERAJNY IKIMA I LOOZACKA !!!! [piwo][piwo]
Loozack Napisano 4 Sierpień 2003 Napisano 4 Sierpień 2003 mi jeszcze łzy z oczu płyną [lol2], napiszę tylko, że mi się jeszcze nigdy tak fajnie nie gadało !! Trzymaj się Rebuzz i Ikim, albo Ikim i Rebuzz :) Macie po piwku [piwo][piwo] a co wam będe żałował :) P.S. Optical rules !! [urwanie glowy][boje się]:D
ikim Napisano 4 Sierpień 2003 Napisano 4 Sierpień 2003 oj fajnie fajnie było, niech zalują ci co nie byli:))) loozack - dzieki, przypomne przy okazji:P[piwo]
Gotham Napisano 6 Sierpień 2003 Napisano 6 Sierpień 2003 Ja tam mogę wpadać codziennie wieczorkiem (oczywiście jeśli gdzieś nie wybędę). A i nowinkę na stronie można przykleić. Wypowiedzcie się tylko.
rebuzz Napisano 6 Sierpień 2003 Autor Napisano 6 Sierpień 2003 ooooooo to by byl dobry pomysl z ta nowinka na stronie.....ale spotkania moga byc regularnie co niedziele o 23-00 bo codziennie.....to chyba nie bardzo......:] Ps. i dobrze by bylo zeby zawsze byl ktos kto ma opa......(tak dla utrzymania porzadku ) Pozdro :]
Gotham Napisano 6 Sierpień 2003 Napisano 6 Sierpień 2003 OK to mi przypomnij w piątek czy sobotę i zrobię tę nowinkę. BTW. Czemu nie od 21 np.? (jak ktoś pracuje w poniedziałek to wiecie...)
giorgione Napisano 6 Sierpień 2003 Napisano 6 Sierpień 2003 No ja chętnie bym wpadł -ale tego nie zrobię - godzinka niewłaściwa nie wspominając o dniu :] Pozdrawiam Giorgione
rebuzz Napisano 6 Sierpień 2003 Autor Napisano 6 Sierpień 2003 hmm i to jest wlasnie ten problem ze nie zawsze bedzie wszystkim pasowac..... hmm..... czemu 23-00......bo np. o 21-00 jeszcze pelno osub siedzi u znajomych albo w jakis pub-ach.....i nie ma po prostu ich jeszcze przed kompem......oczywiscie mozna przesunac godzina na jakas inna ale to juz zalezy od wiekszosci forumowiczow.........Mozemy zrobic sonde albo cos..............DAjcie propozycje jak wam az tak nie pasuje....bo narazie pare spotkan sie powiodlo......:] Ps. Ok przypomne ci Gotham....[piwo]
Pablo Napisano 6 Sierpień 2003 Napisano 6 Sierpień 2003 hmm..pomysl z nowinka dobra..a co do godziny..to 21 jest chyba najlepsza...a co do pubow itd..to jest nieidziela wiec raczej w te dni sie nie chodzi na miasto bo rano trza do roboty itd:] ja jestem za 21 :)) pozdr
boowa Napisano 6 Sierpień 2003 Napisano 6 Sierpień 2003 ja jestem przeciwko piątkowi, sobocie i niedzieli bo w weekend jestem we Wrocławiu i nie mam netu... a nawet jak bedę miał to wolę spedzić czas w łóżku... nie tylko śpiąc ;) a co do godzin w tygodniu to 21-0 mi pasuje pozdrawiam [piwo]
Gotham Napisano 6 Sierpień 2003 Napisano 6 Sierpień 2003 Właśnie ja bym był za wtorkiem/środą + niedzielą... Tak aby były dwa terminy... Wiadomo że część osób nie może w tygodniu a część w weekend.
Pablo Napisano 6 Sierpień 2003 Napisano 6 Sierpień 2003 a co z codziennym czatem? wiem ze nie bedzie duzo ludzi, ale na penwo ktos bedzie :] pozdr P.S. Co do Twojego planu Gotham to mi pasuje...i tak mam wakacje:]
rebuzz Napisano 6 Sierpień 2003 Autor Napisano 6 Sierpień 2003 Originally posted by Pablo a co z codziennym czatem? wiem ze nie bedzie duzo ludzi, ale na penwo ktos bedzie :] watpie ..... dziennie wpadam zobaczyc i nie ma nikogo........... a co do propozycji Gothama to jestem za.....ale.....np. Niedziela 23-00.......i jakis dzien tygodnia o godzine 21-00....co wy na to......( aha we wtorek i srode sa mecze ligi mistrzow ...czyli kilka osob tez napewno bedzie patrzec...na mecz.............) zreszta to chyba i tak nie wazne......bo i tak te spotkania na czacie sie koncza kolo 1 , 2 w nocy wiec kazdy sie moze dolaczyc o ktorej chce........:]
Pablo Napisano 6 Sierpień 2003 Napisano 6 Sierpień 2003 no to jak...robimy dzisiaj tego czata o 21 czy nie? pozdr
Gotham Napisano 6 Sierpień 2003 Napisano 6 Sierpień 2003 Ja tam wejdę. Ktoś dołączy to się nie obrażę.
dr Ug Napisano 6 Sierpień 2003 Napisano 6 Sierpień 2003 Wlazlem na chata, a tam tylko Gotham. Nie jestem nawet pewien, czy to nei jakis bot or sth ;)
roball Napisano 6 Sierpień 2003 Napisano 6 Sierpień 2003 :( czemu nie irc?:/ pomoge kazdemu kto ma problemy z instalacja\\konfiguracja\\polaczeniem nienawidze chatow, sa nie przejzyste, niewygodne, nie fajne. 1. http://www.mirc.com/get.html 2. alt+o [ wpiszcie swoj nick i takie tam pierdoly] 3. /server wroclaw.ircnet pl albo poznan.ircnet.pl warszawa.ircnet.pl krakow.ircnet.pl lodz.ircnet.pl bialystok.ircnet.pl i juz tylko /j #3dmax ...jak ktos ma jakies klopoty niech wali do mnie na gg, pomoge. po 1 godzinie sie przekonacie do irca, gwarantuje. :) pozdr
Nezz Napisano 7 Sierpień 2003 Napisano 7 Sierpień 2003 irc bylby najlepsze ale Roballu czemu polnet a nie *.irc.pl ?
rebuzz Napisano 7 Sierpień 2003 Autor Napisano 7 Sierpień 2003 hmmm irc powiadasz.........nie wiem co na to inni ?.......
Loozack Napisano 7 Sierpień 2003 Napisano 7 Sierpień 2003 mi tam IRC odpowiada, ma on swoje zalety, naprzykład to, że nie potrzebuje on Javy w przeciwieństwie do wszystkich chatów, a w Windowsie XP nie ma Javy, więc niektórzy nie mogą korzystać z chata :( wiem, że można ściągnąć Jave z internetu, bo sam tak zrobiłem :), ale niektórzy mają z tym problemy, więc ja jestem za IRCem :D
dr Ug Napisano 7 Sierpień 2003 Napisano 7 Sierpień 2003 IRC jest lepszy, z tym ze moja siec mnie na niego nie wpuszcza :( Bedziecie sie wiec bawic beze mnie, ale to chyba zaden dramat ;P
Nezz Napisano 7 Sierpień 2003 Napisano 7 Sierpień 2003 mysle ze to dobry plan... wybierzcie server i mozna dzialac.. ze swojej strony moge zaoferowac postawienie jakiegos bota albo pare sesji. n/p drug - zqalatw sobie tunel bnc i po klopocie.. zreszta tu chodzi o to zeby wszyskim pasowalo nie ? .
Pablo Napisano 7 Sierpień 2003 Napisano 7 Sierpień 2003 hmm chyba IRc ma takze Max3d.pl prawda>? macie wybor albo czat albo irc. pozdr
dr Ug Napisano 7 Sierpień 2003 Napisano 7 Sierpień 2003 Nezz: zwykle wchodzilem przez tunel kumpla, ale teraz mnie nie wpuszcza nawet tam. Admini sieci zablokowali wyjscie na IRCa i d***.
rebuzz Napisano 7 Sierpień 2003 Autor Napisano 7 Sierpień 2003 nie wiem co w koncu wybierzecie.........ja w sumie jestem za czatem....bo ma swoj klimat :D hehe ci co siedzieli ze mna tak do rana...wiedza o czym mowie...........:D
Loozack Napisano 7 Sierpień 2003 Napisano 7 Sierpień 2003 oj Rebuzz, ja wiem :D Ikim napewno też :) ale podejżewam, że ciężko będzie ponownie taki klimat stworzyć... w razie czego Optical nam pomoże :D no i Dapera zaproś... bedzie na kogo powrzucać :]
rebuzz Napisano 8 Sierpień 2003 Autor Napisano 8 Sierpień 2003 No ja bym proponowal w ta niedziel o 23-00........i tam ustalimy co dalej ....
Loozack Napisano 8 Sierpień 2003 Napisano 8 Sierpień 2003 no mi tam pasuje :) bylebym nie był na działce bo chyba jutro jadę :( ale do 23 raczej wrócę :D trzymta sie [piwo]
Pablo Napisano 10 Sierpień 2003 Napisano 10 Sierpień 2003 dzisiaj niedziela....to jak bedzie dzisiaj czat?? a jak tak to o ktorej? pozdr
rebuzz Napisano 10 Sierpień 2003 Autor Napisano 10 Sierpień 2003 No planowo :D tzn. od 23-00 do nie wiem ktorej.... Bede i sobie pogadamy bo cos narazie mam duzo przerwe w forum....bo wyskoczylo niespodziewane zajecie....hehe....ale na czacie sobie pogadamy.......
Loozack Napisano 10 Sierpień 2003 Napisano 10 Sierpień 2003 wróciłem !! Rebuzz... szykuj wykałaczki pod powieki i Opticala :D ja już się nastawiam psychicznie [piwo]
rebuzz Napisano 11 Sierpień 2003 Autor Napisano 11 Sierpień 2003 sorka loozack ale wczoraj juz o 2-45 poszedlem spac bo chory bylem......:( i nic z czata....... Nastepnym razem bedzie lepiej [piwo]
Loozack Napisano 11 Sierpień 2003 Napisano 11 Sierpień 2003 nie ma sprawy Rebuzz :) przecież nie mam ci tego za złe... a poza tym uśmiałem sie jak głupi, pozdrowienia dla Wiggles\'a !! The Qpa is out There :D
wiggles Napisano 17 Czerwiec 2004 Napisano 17 Czerwiec 2004 kurcze odkopałem ten temat teraz bo mi sie przypomnialo ze ktos robil zapis czata wtedy jak gadalismy ja, loozack i wogole wiele osob - czy ktos wie gdzie jest ten zapis?? wiem ze na pewno byl na forum ale nie wiem gdzie dokladnie
Rekomendowane odpowiedzi