giorgione Napisano 22 Luty 2006 Share Napisano 22 Luty 2006 Witam. Ostatnio szkoła strasznie opóźniła jakiekolwiek pracki dla przyjem ności. Ale egzaminy juz sie skończyły i wracam z nowymi prackami :D Na początek taki sobie potworek: Z tego co pamiętam to ma z 3 tysiaki trójkącików - dokądne dane podam wieczorem. Postać robiona z głowki bez szkicu dlatego miejscami nieprzemyslana - jak choćby pazury przednich łap. Jak znajdzie się duuuużo wolnego czasu - zrobi sie mapowanie i jakąś teksturkę. Na razie sam obiekt. pozdr giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAINbringer Napisano 22 Luty 2006 Share Napisano 22 Luty 2006 Hm bardzo interesujacy design, chociaż przyznam że trudno mi jeszcze stwierdzić czym to jest :|, szczególnie przez tą część na jego biodrach. W jaki sposób to ma z założenia się poruszać? To latać ma, tak? (te elemety z tyłu przypominają mi jakieś dysze) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 22 Luty 2006 Share Napisano 22 Luty 2006 W jaki sposób to ma z założenia się poruszać? To latać ma, tak? ja myślałem że to jest nieżywe:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 22 Luty 2006 Share Napisano 22 Luty 2006 Można bez wire? :) Wygląda interesująco. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 22 Luty 2006 Autor Share Napisano 22 Luty 2006 tak to z założenia miało latać - w nocy robiłem dlatego takie dziwne. Na razie tylko takie ujęcie bez siatki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 22 Luty 2006 Share Napisano 22 Luty 2006 bardzo fajny modelik :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 23 Luty 2006 Share Napisano 23 Luty 2006 Przyznam się bez bicia że nie bardzo go "łapię". Jedyne co rozpoznaję to łańcuch- cała reszta jest dla mnie ciut za... nowatorska. Pewnie tekstura wyjaśni co i jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 23 Luty 2006 Share Napisano 23 Luty 2006 bardzo fajne niewiadomoco. Waleń z wszczepami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 23 Luty 2006 Share Napisano 23 Luty 2006 Dla mnie mega zaje****. Taki Final Fantasy, w ktorym pelno niepraktycznych, ale efektownych bajerow ;) Swoja droga fajnie by bylo widziec go na nieco ciemniejszym tle, zeby sie te przepalenia nie zlewaly. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 23 Luty 2006 Share Napisano 23 Luty 2006 hehe Final Fantasy, racja. Mi się odrazu z Weaponem skojarzył (gdyby nie te strzały które w tym przypadku nie pasują do skali ;] ) Bardzo przyjemny modelik, nieco chaotyczny ale interesujacy. Mam nadzieję że pokusisz się o teksturkę. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 23 Luty 2006 Autor Share Napisano 23 Luty 2006 dzieki za uwagi - ostatnio miałem wiele na głowie i nic nie ruszyłem - ale tego na pewno skończe - tylko poprawię jesze szczękę (dodam zeby i język :) ). I jeszce kilka detali - teksturkę zrobie - bo to mój najsłabszy element - no ale trzeba sie w końcu kształcić :D Jeszce raz dzieki za uwagi i spostrzeżenia. Wieczorkiem może coś wrzucę. pozdr guiorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madman1987 Napisano 23 Luty 2006 Share Napisano 23 Luty 2006 ale zeby tak odrazu convert to riagles? ;( bruzdzi w odbiorze, strasznie brzydko to teraz wyglada, malo czytelnie (jpgi, bo model ciekawy zaiste, ale faktycznie dopiero tex pokaza co i jak) z weaponem z finala?? well, one mialy NOGI i byly stricte czlekoksztaltne, a zeby wogole kojazylo sie z finalem to musi byc tex- jak kawalek nieokreslonej gliny moze sie z czyms kojazyc? imo ofcoz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadX Napisano 23 Luty 2006 Share Napisano 23 Luty 2006 Tjaaa od razu widać,że robiony bez szkicu i odbiega od innych twoich prac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 23 Luty 2006 Share Napisano 23 Luty 2006 Faktycznie, nogi sa bardzo charakterystyczne dla Finala, tam wszystko ma nogi. Pieprzysz jak poparzony. Modelik z charakterem i pomyslem. Zadna panienka, zadne odrzewane kontlety. Oryginalnie i fajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 26 Luty 2006 Autor Share Napisano 26 Luty 2006 bliższe ujęcie głowy - dzisiaj powinienem zakołczyć całą postać ( w chwili obecnej ma 3880 trinages - prawdopodobnie dojdę do 4k) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czorny Napisano 26 Luty 2006 Share Napisano 26 Luty 2006 t mi wyglada na aniola tylko troche przerobionego (aniola z NGE) heh calkiem nice :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 31 Marzec 2006 Share Napisano 31 Marzec 2006 No i co dalej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madman1987 Napisano 31 Marzec 2006 Share Napisano 31 Marzec 2006 Reanimator: wyrazaj sie ;] proponuje odkopac spod sterty kurzu plytke z finalem (jesli takowa masz) i jeszcze tak z 5 razy przeczytac mojego posta, bo chyba nie do konca sie zrozumielismy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 31 Marzec 2006 Autor Share Napisano 31 Marzec 2006 no, niestety ostatnio była u nas poważna aokcja i na razie nie mam jakiejkolwiek mozliwości korzystania z maxa i dokończenia modelu - choć bardzo bym chciał go skończyć - wrrr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 2 Kwiecień 2006 Share Napisano 2 Kwiecień 2006 no, niestety ostatnio była u nas poważna aokcja i na razie nie mam jakiejkolwiek mozliwości korzystania z maxa i dokończenia modelu - choć bardzo bym chciał go skończyć - wrrr hehe co policja piratka zabrala [joke] ;) czekam na dalszy ciag bo jak zwykle pelen pro pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi