Napisano 22 Luty 200619 l Witam. Ostatnio szkoła strasznie opóźniła jakiekolwiek pracki dla przyjem ności. Ale egzaminy juz sie skończyły i wracam z nowymi prackami :D Na początek taki sobie potworek: Z tego co pamiętam to ma z 3 tysiaki trójkącików - dokądne dane podam wieczorem. Postać robiona z głowki bez szkicu dlatego miejscami nieprzemyslana - jak choćby pazury przednich łap. Jak znajdzie się duuuużo wolnego czasu - zrobi sie mapowanie i jakąś teksturkę. Na razie sam obiekt. pozdr giorgione
Napisano 22 Luty 200619 l Hm bardzo interesujacy design, chociaż przyznam że trudno mi jeszcze stwierdzić czym to jest :|, szczególnie przez tą część na jego biodrach. W jaki sposób to ma z założenia się poruszać? To latać ma, tak? (te elemety z tyłu przypominają mi jakieś dysze)
Napisano 22 Luty 200619 l Cytat W jaki sposób to ma z założenia się poruszać? To latać ma, tak? ja myślałem że to jest nieżywe:D
Napisano 22 Luty 200619 l Autor tak to z założenia miało latać - w nocy robiłem dlatego takie dziwne. Na razie tylko takie ujęcie bez siatki
Napisano 23 Luty 200619 l Przyznam się bez bicia że nie bardzo go "łapię". Jedyne co rozpoznaję to łańcuch- cała reszta jest dla mnie ciut za... nowatorska. Pewnie tekstura wyjaśni co i jak.
Napisano 23 Luty 200619 l Dla mnie mega zaje****. Taki Final Fantasy, w ktorym pelno niepraktycznych, ale efektownych bajerow ;) Swoja droga fajnie by bylo widziec go na nieco ciemniejszym tle, zeby sie te przepalenia nie zlewaly.
Napisano 23 Luty 200619 l hehe Final Fantasy, racja. Mi się odrazu z Weaponem skojarzył (gdyby nie te strzały które w tym przypadku nie pasują do skali ;] ) Bardzo przyjemny modelik, nieco chaotyczny ale interesujacy. Mam nadzieję że pokusisz się o teksturkę. Pozdrawiam
Napisano 23 Luty 200619 l Autor dzieki za uwagi - ostatnio miałem wiele na głowie i nic nie ruszyłem - ale tego na pewno skończe - tylko poprawię jesze szczękę (dodam zeby i język :) ). I jeszce kilka detali - teksturkę zrobie - bo to mój najsłabszy element - no ale trzeba sie w końcu kształcić :D Jeszce raz dzieki za uwagi i spostrzeżenia. Wieczorkiem może coś wrzucę. pozdr guiorgione
Napisano 23 Luty 200619 l ale zeby tak odrazu convert to riagles? ;( bruzdzi w odbiorze, strasznie brzydko to teraz wyglada, malo czytelnie (jpgi, bo model ciekawy zaiste, ale faktycznie dopiero tex pokaza co i jak) z weaponem z finala?? well, one mialy NOGI i byly stricte czlekoksztaltne, a zeby wogole kojazylo sie z finalem to musi byc tex- jak kawalek nieokreslonej gliny moze sie z czyms kojazyc? imo ofcoz
Napisano 23 Luty 200619 l Faktycznie, nogi sa bardzo charakterystyczne dla Finala, tam wszystko ma nogi. Pieprzysz jak poparzony. Modelik z charakterem i pomyslem. Zadna panienka, zadne odrzewane kontlety. Oryginalnie i fajnie.
Napisano 26 Luty 200619 l Autor bliższe ujęcie głowy - dzisiaj powinienem zakołczyć całą postać ( w chwili obecnej ma 3880 trinages - prawdopodobnie dojdę do 4k)
Napisano 26 Luty 200619 l t mi wyglada na aniola tylko troche przerobionego (aniola z NGE) heh calkiem nice :D
Napisano 31 Marzec 200619 l Reanimator: wyrazaj sie ;] proponuje odkopac spod sterty kurzu plytke z finalem (jesli takowa masz) i jeszcze tak z 5 razy przeczytac mojego posta, bo chyba nie do konca sie zrozumielismy :P
Napisano 31 Marzec 200619 l Autor no, niestety ostatnio była u nas poważna aokcja i na razie nie mam jakiejkolwiek mozliwości korzystania z maxa i dokończenia modelu - choć bardzo bym chciał go skończyć - wrrr
Napisano 2 Kwiecień 200619 l giorgione napisał: no, niestety ostatnio była u nas poważna aokcja i na razie nie mam jakiejkolwiek mozliwości korzystania z maxa i dokończenia modelu - choć bardzo bym chciał go skończyć - wrrr hehe co policja piratka zabrala [joke] ;) czekam na dalszy ciag bo jak zwykle pelen pro pozdro