Mario Napisano 22 Luty 2006 Napisano 22 Luty 2006 Witam Tym razem mam do zaprezentowania coś nietypowego. Praca ta powstała dosłownie w 10 minut. Podczas oświetlania jakiegoś wnętrza wyszło cos takiego jak poniżej. Dodatkowo kolega Lukx domalował takie fajne czerwone plamki :P co nadało scenie takiego horroru. P.S. Mirkowaty & Por@szek może teraz poprawią się Wam humory hehe
Mirkowaty Napisano 22 Luty 2006 Napisano 22 Luty 2006 Kto powiedzial ze mam zwalony humor !! :] niezla lipa Mario mam nadzieje ze Lukx nie malował tego z miejscowego referenca bo to by oznaczało ze zwolnilo sie jedno miejsce w firmie haha:p Pozdrowienia chłopaki
miwt Napisano 22 Luty 2006 Napisano 22 Luty 2006 szkoda ze az tak ciemno na 1 planie..troche za duzo tej ciemnosci...moglo by to byc gdzies od polowy tego korytarza..lepiej byloby widac plame i wogole fajniej wygladalo imo:)
mrkrzysiek Napisano 22 Luty 2006 Napisano 22 Luty 2006 zgadzam się z miwt'em za dużo czarnego, powinno być większe zbliżenie na drzwi i było by lepiej
ASY2002 Napisano 22 Luty 2006 Napisano 22 Luty 2006 "Nic nowego i wyruzniającego sie, idzcie to kupic ale mnie nie wince" cos gdzies takiego przeczytałem w internecie (dokładna kopia :) ) to chyba wyjasnia wszystko... Ale tej czerni za duzo... EDIT: Nie wiem czmu "durzo", chyba ostatnio znów sie rozleniwiłem :) 1 1
mort Napisano 22 Luty 2006 Napisano 22 Luty 2006 drobny szkopuł: krew nie odbija się na podłodze...widmo? pozdrawiam, podoba mi się :)
zaki79 Napisano 22 Luty 2006 Napisano 22 Luty 2006 wybaczcie, ze nie na temat, ale mam hopla na pukncie ortografii :P -jak można napisać DUŻO przez RZ??? WYRÓŻNIONY a nie wyrużniony -ASY2002 -litości !!! ;-)
Lukx Napisano 23 Luty 2006 Napisano 23 Luty 2006 drobny szkopuł: krew nie odbija się na podłodze...widmo? pozdrawiam, podoba mi się :) wez sie dobrze przyjzyj czy na pewno sie nie odbija.
Por@szek Napisano 23 Luty 2006 Napisano 23 Luty 2006 NIe wiedzialem ze to wrzucicie na forum ... LOL. BTW widze ze cala stara gwardia sie tutaj zebrala :P
Vorek Napisano 23 Luty 2006 Napisano 23 Luty 2006 Może jeżeli chcecie utrzymać horrorowy klimat to niech to będzie ujęcie przez wizjer w drzwiach ? To by było chyba lepsze wykorzystanie tej próżni wokół :) Pozdrawiam
mort Napisano 23 Luty 2006 Napisano 23 Luty 2006 luks przyjzałem się (nawet monitor rozjaśniłem zeby lepiej dojżeć :P) i faktycznie jest ale na obu skrzydłąch natomiast na górze jest na jednym skrzydle i na ścianie..coś tu nie pasi i tak :) pozdro! [edit] nie sorki zauważyłem jużją ale za słabo to zrobiłeś, ta krew ma walor mocniejszy od drzwi a zrobiłeś słabszy..
JohnZi Napisano 23 Luty 2006 Napisano 23 Luty 2006 no przez wizjer fajnie by bylo, rodem z silent hill: the room:pp Ale mimo wszystko ciekawie wyszlo:]
deshu Napisano 23 Luty 2006 Napisano 23 Luty 2006 A mi sie poboba ta ciemnosc, nadaje klimatu, i drzwi zyskuja przy niej wieksze zainteresowanie. P.s. Ktos sie tam rzucal o ortografie? "nie wiem jak mozna napisac cos przez RZ a nie przez Ż" ...poprostu naciskasz R a potem Z, a nie tak jak powinno byc Ż. Naumialem cie ?
Mario Napisano 23 Luty 2006 Autor Napisano 23 Luty 2006 Witam Wszystkich Ja sobie tak pomyślałem że lepiej to wygląda jak jest dużo czerni po prostu nadaje to takiego mrocznego klimatu. Jest to tez troszkę podobne do tunelu ze światełkiem na końcu, a i chciałem jeszcze jedno dodać czy ktoś widział jakiś film z gatunku horror który był kręcony w jasnym domu? A tak to nie wiadomo może coś wyskoczy z drzwi :) W przypadku gdybym dał ujęcie na drzwi z bliska to niczym by to sie nie różniło od zwyczajnej wizki. To jest taka moja interpretacja Dzięki za komentarze
Vorek Napisano 23 Luty 2006 Napisano 23 Luty 2006 No tak, Twoój zamiar był jasny ale mimo wszystko chyba delikatne podkreślenie pierwszego planu purpurowym światłem (może coś jak światło z okna przy pełni księżyca :) Nieco dodało by mroczności i tajemniczości, a może pojawił by się tam jakiś nieokreślony, kształt/cień ? Ludzie najbardziej boją się tego czego nie są do końca pewni, co jest nie wyjaśnione :] Pozdrawiam
MaGuu Napisano 23 Luty 2006 Napisano 23 Luty 2006 Ja się tak przyglądam i doszedłem do wniosku, ze (i jestem pewien ze większość by tak miała) stojąc w miejscu, w którym jest kamera, woleli by jak najszybciej dojśc do miejsca gdzie jest jasno - Ten zaułek po prawej w ciemnosciach tak działa:P - a jednocześnie widzac krew wolał bym się cofnąc :D BTW - krew nie wyglada jak krew imo :P
Gość raminez Napisano 23 Luty 2006 Napisano 23 Luty 2006 ..mowia ze ja robie kiczowate prace ktore maja szokowac ...a tu ??? :) tych drzwi niewidac...poprostu trzeba sie przyjzec....krew na podlodze to kawalek tejsamej kwi co na drzwiach i scianie..a tu ciemno ...brak klimatu absolutny...moze sie myle ..pozdro
Chalek Napisano 23 Luty 2006 Napisano 23 Luty 2006 jakos srednio mi sie to podoba, strasznie widac ze to speed. Niby technicznie wszystko ok, ale to nie jest to czego mozna sie po Tobie spodziewac.
Lukx Napisano 23 Luty 2006 Napisano 23 Luty 2006 co mario, mamy z nich niezly ubaw ;) tak jak mowilismy, "oj posypie sie" ;) i posypalo sie.
Chalek Napisano 23 Luty 2006 Napisano 23 Luty 2006 ladnie to tak sie nabijac z Bogu ducha winnych forumowiczow, co? ;)
Gość raminez Napisano 23 Luty 2006 Napisano 23 Luty 2006 to niejest nabijanie tylko stwierdzenie ..kolega robi naprawde fajne rzeczy ..ale to niejest jego forma horror zdecydowanie nie...Mario 12 minut nie 10 ...
Mario Napisano 23 Luty 2006 Autor Napisano 23 Luty 2006 Faktycznie może to nie jest jakieś dzieło ale tak jak pisałem powstało w 10 minut, wyszło całkiem przypadkowo i pomyślałem że można to pokazać. Następnym razem poświecę ciut więcej czasu może będzie lepiej ale ja i tak to lubie :P
Chalek Napisano 23 Luty 2006 Napisano 23 Luty 2006 wiesz w sumie jak na 10 minut to jest ok, ale nie biorac tego pod uwage jest dla mnie slabo. Z drugiej strony sam mam slabosc do speedow wiec nie bede sie czepial :)
Gość raminez Napisano 23 Luty 2006 Napisano 23 Luty 2006 pomysl jest ciekawy tylko korytaz krotszy np ...bez bocznych drzwi ....lekka mgla z przodu...i calkiem ciekawie ...tekstura krwi na podlodze inna niz na scianie ...dzialaj kolego bo masz predyspozycje zrobic cos fajnego...
The One Napisano 24 Luty 2006 Napisano 24 Luty 2006 Ogólnie to nawet fajne tylko trzeba zmienić oświetlenie na bardziej mroczne i można by dodać ślady wleczenia zwłok po podłodze ;P Pozdro.
Rekomendowane odpowiedzi