uncle Napisano 23 Luty 2006 Napisano 23 Luty 2006 no, to tutaj model, scene dorzuce prosta cobym mogl portfolio updatnac >. 1
oo79 Napisano 23 Luty 2006 Napisano 23 Luty 2006 supco najbardziej podoba mi sie ta czacha :-) tekstura fotograficzna, koniecznie pokaz to w calosci z jakims tlem i dodatkami. tylko troszke za ciemno w tych kolkach do gasienic, ciekawe jak tam sie model prezentuje...
chveti Napisano 23 Luty 2006 Napisano 23 Luty 2006 Taa...znów uncle wszedł, narobił zamieszania pięknym modelem i zniknął na miesiące ; ] Ładne jak zwykle. Masz już pomysł na scenerie?
uncle Napisano 23 Luty 2006 Autor Napisano 23 Luty 2006 mialem problemy osobiste;) a co do pomyslu na scene slucham sugestii =) nie no wstawie jakis rozwalony fragment budynku z tylu, troche gruzu, bzdetow i jakis kawalek nieba z dymkiem i starczy:x
Conrad Napisano 23 Luty 2006 Napisano 23 Luty 2006 Ciekawy model, przypomina mi niewiem czemu pająka :P ale podoba mi się. Czaszka spoko, ale bardzo sie jak dla mnie w oczy rzuca.
kliment woroszyłow Napisano 23 Luty 2006 Napisano 23 Luty 2006 a dzie twoje portfolio mozna zobaczyc Wujek? takie czołgowe PF to sobie bym chętnie obejrzał...
Matchias Napisano 23 Luty 2006 Napisano 23 Luty 2006 Nie ma nic przyjemniejszego jak sobie pooglądać pojazd gąsienicowy z lufą:) Z niecierpliwością czekam na scene:)
Badyl Napisano 23 Luty 2006 Napisano 23 Luty 2006 Nie ma nic przyjemniejszego jak sobie pooglądać pojazd gąsienicowy z lufą:) hahaha doskonale podsumowanie! :D
mrkrzysiek Napisano 23 Luty 2006 Napisano 23 Luty 2006 bardzo ładny model materiały i teksturki wymagają jeszcze poprawek ale jest bardzo dobrze i tak
KdeZoo Napisano 23 Luty 2006 Napisano 23 Luty 2006 Coś mi sie nie podoba przy gąsienicy, mogę zobaczyć rzut z boku? Może to tylko skrót perspektywy jest więc nie bedę palcem wytykał. Ogólnie fajny modelik, gratuluję dłubaniny. Co do tekstury to jakoś mi lufa nie współgra z resztą, ale nie wiem jak to wyglądało w rzeczywistości i czy czasem korozja nie traktowała lufy inaczej :)
uncle Napisano 23 Luty 2006 Autor Napisano 23 Luty 2006 mapowanie.. hmm 4-5h moze, na materialach i teksturach sie nie znam wiec wrzucilem tyle ile potrafie;x, podmaluje sie w postrenderze na koncu tutaj tak na szybko sklecilem jakies tlo w miare, niedlugo dorobie detal do tego budynku i jakies teksturyyy a co do gasienic.. ocochocdiz? 1
kliment woroszyłow Napisano 24 Luty 2006 Napisano 24 Luty 2006 Modele jak zawsze najwyższa półka...nie schrzań ich texturkami plisss...troche gruzu na ziemi by sie przydało. Ktoś coś pisał o gasiorach ze mu sie nie podobaja....wg mnie wszystko w najlepszym porządku- są świetne.
Nevariel Napisano 24 Luty 2006 Napisano 24 Luty 2006 modelik wypaśny trza przyznać. mnie akurat te gąsienice pasują, trochę dziwnie to wygląda z taką małą lufą, no ale chyba tak miało być.
kliment woroszyłow Napisano 24 Luty 2006 Napisano 24 Luty 2006 podobaja mi sie wpisy w rodzaju: "dziwnie wyglada z taka krótka lufa"....a jak ma wygladac inaczej skoro ten model miał własnie KRÓTKĄ lufę??
kliment woroszyłow Napisano 24 Luty 2006 Napisano 24 Luty 2006 brakuje mi bumpa na stugu troszke, poza tym idzie super:) dawaj dalej!
ReflectVision Napisano 24 Luty 2006 Napisano 24 Luty 2006 bedzie złota tralala ... :) genialna scenka , podoba mi sie ostatni renderek , na pierwszy rzut oka jak okladka z jakiegos starego komiksu :) miodzio
Rekomendowane odpowiedzi