Napisano 23 Luty 200619 l supco najbardziej podoba mi sie ta czacha :-) tekstura fotograficzna, koniecznie pokaz to w calosci z jakims tlem i dodatkami. tylko troszke za ciemno w tych kolkach do gasienic, ciekawe jak tam sie model prezentuje...
Napisano 23 Luty 200619 l Taa...znów uncle wszedł, narobił zamieszania pięknym modelem i zniknął na miesiące ; ] Ładne jak zwykle. Masz już pomysł na scenerie?
Napisano 23 Luty 200619 l Autor mialem problemy osobiste;) a co do pomyslu na scene slucham sugestii =) nie no wstawie jakis rozwalony fragment budynku z tylu, troche gruzu, bzdetow i jakis kawalek nieba z dymkiem i starczy:x
Napisano 23 Luty 200619 l Ciekawy model, przypomina mi niewiem czemu pająka :P ale podoba mi się. Czaszka spoko, ale bardzo sie jak dla mnie w oczy rzuca.
Napisano 23 Luty 200619 l a dzie twoje portfolio mozna zobaczyc Wujek? takie czołgowe PF to sobie bym chętnie obejrzał...
Napisano 23 Luty 200619 l Nie ma nic przyjemniejszego jak sobie pooglądać pojazd gąsienicowy z lufą:) Z niecierpliwością czekam na scene:)
Napisano 23 Luty 200619 l Matchias napisał: Nie ma nic przyjemniejszego jak sobie pooglądać pojazd gąsienicowy z lufą:) hahaha doskonale podsumowanie! :D
Napisano 23 Luty 200619 l bardzo ładny model materiały i teksturki wymagają jeszcze poprawek ale jest bardzo dobrze i tak
Napisano 23 Luty 200619 l Coś mi sie nie podoba przy gąsienicy, mogę zobaczyć rzut z boku? Może to tylko skrót perspektywy jest więc nie bedę palcem wytykał. Ogólnie fajny modelik, gratuluję dłubaniny. Co do tekstury to jakoś mi lufa nie współgra z resztą, ale nie wiem jak to wyglądało w rzeczywistości i czy czasem korozja nie traktowała lufy inaczej :)
Napisano 23 Luty 200619 l Autor mapowanie.. hmm 4-5h moze, na materialach i teksturach sie nie znam wiec wrzucilem tyle ile potrafie;x, podmaluje sie w postrenderze na koncu tutaj tak na szybko sklecilem jakies tlo w miare, niedlugo dorobie detal do tego budynku i jakies teksturyyy a co do gasienic.. ocochocdiz?
Napisano 24 Luty 200619 l Modele jak zawsze najwyższa półka...nie schrzań ich texturkami plisss...troche gruzu na ziemi by sie przydało. Ktoś coś pisał o gasiorach ze mu sie nie podobaja....wg mnie wszystko w najlepszym porządku- są świetne.
Napisano 24 Luty 200619 l modelik wypaśny trza przyznać. mnie akurat te gąsienice pasują, trochę dziwnie to wygląda z taką małą lufą, no ale chyba tak miało być.
Napisano 24 Luty 200619 l podobaja mi sie wpisy w rodzaju: "dziwnie wyglada z taka krótka lufa"....a jak ma wygladac inaczej skoro ten model miał własnie KRÓTKĄ lufę??
Napisano 24 Luty 200619 l bedzie złota tralala ... :) genialna scenka , podoba mi sie ostatni renderek , na pierwszy rzut oka jak okladka z jakiegos starego komiksu :) miodzio