Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

no, to tutaj model, scene dorzuce prosta cobym mogl portfolio updatnac >.

03.jpg

05.jpg

• Odpowiedzi 22
  • Wyświetleń 2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

supco najbardziej podoba mi sie ta czacha :-) tekstura fotograficzna, koniecznie pokaz to w calosci z jakims tlem i dodatkami. tylko troszke za ciemno w tych kolkach do gasienic, ciekawe jak tam sie model prezentuje...

Napisano

Taa...znów uncle wszedł, narobił zamieszania pięknym modelem i zniknął na miesiące ; ] Ładne jak zwykle. Masz już pomysł na scenerie?

Napisano
  • Autor

mialem problemy osobiste;)

a co do pomyslu na scene slucham sugestii =)

nie no wstawie jakis rozwalony fragment budynku z tylu, troche gruzu, bzdetow i jakis kawalek nieba z dymkiem i starczy:x

Napisano

Ciekawy model, przypomina mi niewiem czemu pająka :P ale podoba mi się. Czaszka spoko, ale bardzo sie jak dla mnie w oczy rzuca.

Napisano

Nie ma nic przyjemniejszego jak sobie pooglądać pojazd gąsienicowy z lufą:)

Z niecierpliwością czekam na scene:)

Napisano
  Matchias napisał:
Nie ma nic przyjemniejszego jak sobie pooglądać pojazd gąsienicowy z lufą:)

hahaha doskonale podsumowanie! :D

Napisano

Coś mi sie nie podoba przy gąsienicy, mogę zobaczyć rzut z boku? Może to tylko skrót perspektywy jest więc nie bedę palcem wytykał. Ogólnie fajny modelik, gratuluję dłubaniny.

Co do tekstury to jakoś mi lufa nie współgra z resztą, ale nie wiem jak to wyglądało w rzeczywistości i czy czasem korozja nie traktowała lufy inaczej :)

Napisano
  • Autor

mapowanie.. hmm 4-5h moze, na materialach i teksturach sie nie znam wiec wrzucilem tyle ile potrafie;x, podmaluje sie w postrenderze na koncu

tutaj tak na szybko sklecilem jakies tlo w miare, niedlugo dorobie detal do tego budynku i jakies teksturyyy

a co do gasienic.. ocochocdiz?

06a.jpg

Napisano

Modele jak zawsze najwyższa półka...nie schrzań ich texturkami plisss...troche gruzu na ziemi by sie przydało. Ktoś coś pisał o gasiorach ze mu sie nie podobaja....wg mnie wszystko w najlepszym porządku- są świetne.

Napisano

modelik wypaśny trza przyznać.

mnie akurat te gąsienice pasują, trochę dziwnie to wygląda z taką małą lufą, no ale chyba tak miało być.

Napisano

bedzie złota tralala ... :)

genialna scenka , podoba mi sie ostatni renderek , na pierwszy rzut oka jak okladka z jakiegos starego komiksu :) miodzio