Bonifatz Napisano 23 Luty 2006 Napisano 23 Luty 2006 Witam! Moja nowa scenka, moze tego nie widac ale to jest kuchnia. Projekt wykonany w jeden dzien, drugi na renderowanie. Kazdy z renderów to około 2h. Krytyka i komentarze jak zawsze mile widziane. 1
arev Napisano 24 Luty 2006 Napisano 24 Luty 2006 ekhem... przyznam, ze dosc interesujace. szczegolnie podobaja mi sie poleczki :)
KLICEK Napisano 24 Luty 2006 Napisano 24 Luty 2006 najbardziej podoba mi sie material na stopce trzymajacej blat, super realistyczny chromik :)
JohnZi Napisano 24 Luty 2006 Napisano 24 Luty 2006 no fajnie wyszlo, tylko ze po bokach na pierwszym renderku brakuje jakis szafek czy cus, bo troche pusto tam jest:]
Ser Napisano 24 Luty 2006 Napisano 24 Luty 2006 Bardzo ladnie, startreka faktycznie duzo, przede wszystkim za mało okien. No i z tego co widze to do kąta nikogo sie nie postwi :)). Ciekawe jak ten budynek wygląda od zewnątrz.
RA Napisano 24 Luty 2006 Napisano 24 Luty 2006 Pierwszy pikczer bardzo gut. :) Przy drugim czuję się jak w domu dla lalek. ;) pozdrawiam
hkropinski Napisano 24 Luty 2006 Napisano 24 Luty 2006 troche niepraktycznie lecz nienajgorzej sie prezentuje, pozdr
Koniu_PL Napisano 25 Luty 2006 Napisano 25 Luty 2006 Nie no ciekawie wysżło :) Kto wie... Może tak będą wyglądały na serio kuchnie, a Bonifatz'y będzie je projektował :] W każdym razie ciekawy efekt. Za rendery 5--, a za pomysł 6 :) Pozdro.
Marcin Napisano 25 Luty 2006 Napisano 25 Luty 2006 Proporcje siadają, szczegolnie na renderze z lodówą Dof + ten parkiet sprawia wrażenie jak by to była miniatura, lepiej juz odpuścić sobie dofa niż pozwolic na taki błąd poza tym nieźle
kannu Napisano 25 Luty 2006 Napisano 25 Luty 2006 serwusik :) baaardzo mi sie to podoba :) blat, super realistyczny chromik :) hahahah, przeczytałem : realistyczny CHOMIK , :D pozdrawiam i zycze powodzenia :)
Morph0001 Napisano 26 Luty 2006 Napisano 26 Luty 2006 Fajny concept, ladne swiatlo , fajnie to wyglada, troche by bylo trudno zawsze wychodzic przez ten tyl jak bys naprzyklad gotowal albo zmywal naczynia. Pozatym ladna pracka.
Marcin Napisano 26 Luty 2006 Napisano 26 Luty 2006 Fajny concept jaki tam concept, kuchnia to produkt firmy Snaidero (www.snaidero.it) i ma sie dobrze [/url]
Bonifatz Napisano 26 Luty 2006 Autor Napisano 26 Luty 2006 Dzieki wszystkim za komenty, miło ze podobają sie rendery. Marcin nigdzie nie pisalem ze zaprojektowałem tą kuchnię (biorąc pod uwage fakt ze wpiszując w google Grafika hasło "kitchen" ta kuchnia wyskakuje jako pierwsza ;)). Caly czas sie ucze maxa gryze od 3 miesiecy i to co wykonuje teraz to tylko i wylacznie wprawki/ćwiczenia.... Pozdrawiam.
Marcin Napisano 26 Luty 2006 Napisano 26 Luty 2006 a ja cie nie oskarżam ;] tylko musiałem Morpha odwieść od tego ze to nie jest concept :>
Bonifatz Napisano 26 Luty 2006 Autor Napisano 26 Luty 2006 ehhh a juz myslalem ze rozpoczniemy jakas rozmowe o etyce ;p hehe spoko marcin. Jak by sie przypatrzec temu co robilem to wszystkie moje prace są w pewnej cześci, czymś co zobaczyłem gdzies u kogoś. Generalnie rzecz biorąc, to ćwiczyłem na tej kuchni wykorzystanie lofta ;) ... dobra wracam do kolejnego projektu (tym raze bardziej moj www.snaidero.it)
MaGuu Napisano 26 Luty 2006 Napisano 26 Luty 2006 Niezły komplement pomylić Render z VRyja z Maxwell'em. Gratsy Bonifatz. Moja opinie juz znasz :) Dlatego nie będe sie rozpisywal :D
deshu Napisano 26 Luty 2006 Napisano 26 Luty 2006 To mi pasuje na bar w klubie raczej bo duzo wolnego miejsca do okola. Bardzo ladne, ma cosw sobie.
SWRSC Napisano 26 Luty 2006 Napisano 26 Luty 2006 Bonifatz, znowy nie trafiles z oświetleniem - za ciepło - zobacz ile na dołączonej przez Ciebie fotce Snaidero masz zimnych tonów. Dodaj troszke swiateł fotometrycznych ktore dadzą oświetlenie lekko ciepłe i wstaw jedno okno ze światłem dopełniającym - zobaczysz jaki uzyskasz fajny klimacik, jakby co zapraszam na GG - 1039133.
Rekomendowane odpowiedzi