mentaller Napisano 26 Luty 2006 Share Napisano 26 Luty 2006 nieee ... kolejny samochód ;]. manta poszła w odstawkę, czeka na kogoś ktoby ją wyrenderował porządnie. w międzyczasie zrobiłem to... nie śmiać sie tylko błedy wytykać ;] babole zafundowała mi wspaniała mapka hdri urzyta do oświetlenia. z wielką checią porobiłbym coś dla GKS'u (mrkrzysiek wie o co chodzi), ale ... koniec ferii i perspektywa braku czasu na wszystko mnie poraża ;P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 26 Luty 2006 Share Napisano 26 Luty 2006 za duże rowki, za duże chamfery :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 26 Luty 2006 Share Napisano 26 Luty 2006 kome dobrze gada, teraz wygląda jak resorak :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czorny Napisano 26 Luty 2006 Share Napisano 26 Luty 2006 aa sie czepiacie moze tak ma wygladac Mnie sie podoba :D hehe :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 26 Luty 2006 Share Napisano 26 Luty 2006 W sumie tylko to co kome. Ładne auto wybrałeś , najładniejsze łauto sportowe które kupisz za +-10 000zł :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamillM Napisano 26 Luty 2006 Share Napisano 26 Luty 2006 Masz jakieś porządne szkice do tego autka? chveti, +-10k zł od jakiej ceny? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 26 Luty 2006 Share Napisano 26 Luty 2006 chveti- co do tego bym sie spierał (mowa oczywiście o I generacji :)) pokaż bez lakieru powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 26 Luty 2006 Share Napisano 26 Luty 2006 ups , to ta nowa tigra , a fe :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 26 Luty 2006 Share Napisano 26 Luty 2006 chveti - a już się martwiłem że coś nie tak z twoim gustem i kolejna rzecz która nas łączy :D a co do modelu to tak jak kome napisał ale wiem że to bez problemu poprawisz więc czekam na więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 26 Luty 2006 Autor Share Napisano 26 Luty 2006 dzieki za komentarze ;]. chamfery pójdą do poprawy. jakie "a fe ! " tigra ładna jest :P. imho ładniejsza od starszej. blueprinty z smcars.net - niby ładne, hi-res, ale jeśli chodzi o proporcje to każdy rzut jest inny ;]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 5 Marzec 2006 Autor Share Napisano 5 Marzec 2006 przesadziłem z glossem, ale chyba wyszło dosyć ciekawie ;]. jeszcze sporo pracy przedemną... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 5 Marzec 2006 Share Napisano 5 Marzec 2006 bardzo ładnie pokaż siatkę i tył:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 5 Marzec 2006 Autor Share Napisano 5 Marzec 2006 dzięki ;]. nad tyłem musze jeszcze popracować, trzeba go dopieścić :P. wtedy pokaże też siateczkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 5 Marzec 2006 Share Napisano 5 Marzec 2006 Lepiej, lepiej. Równiutko aż miło. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 5 Marzec 2006 Autor Share Napisano 5 Marzec 2006 heh, bez przesady :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sqvarec Napisano 5 Marzec 2006 Share Napisano 5 Marzec 2006 Może mi sie wydawać ale jak dla mnie to na nadkolu przednim krawędź troszke faluje. Acz zwracam uwage ze RedBull w głowie biega i to ja moge falowac :D. Fajnie fajnie :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 6 Marzec 2006 Share Napisano 6 Marzec 2006 A ja takie pytanko, co to za mapka odbija sie w lakierze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Dino- Napisano 6 Marzec 2006 Share Napisano 6 Marzec 2006 oo ten niebieski juz jest ładniejszy od tego wiśniowego heheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 6 Marzec 2006 Share Napisano 6 Marzec 2006 piękny modelik jak narazie - tylko czekać na render końcowy który każdy by chyba z chęcią wykonał na takim modeliku - pozazdrościc umiejętności :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 6 Marzec 2006 Autor Share Napisano 6 Marzec 2006 damusTo --> z tego co pamiętam to był to chyba bridge (nie zapisywałem sceny) albo hdrstrb.hdr (z http://www.3dhifi.de/stuff.htm ). taa ładnie . poczekajcie jak skończę ;]. wtedy się okarze czy rzeczywiście jest tak ładnie :P. właśnie zauważyłem, że tylne nadkole dziwnie wygląda. btw hindus co z moim c4 ? ;P następny update miejmy nadzieję wkrótce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 6 Marzec 2006 Share Napisano 6 Marzec 2006 eee stary ja juz nie pamietam ;) nie tak na serio to nie było wtedy czasu a potem format i juz pliku nie ma :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 6 Marzec 2006 Autor Share Napisano 6 Marzec 2006 spoko, spoko, i tak był okropnie krzywy :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 13 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2006 -------------------------- -------------------------- narazie tylko tyle. siateczki jeszcze nie ma ;] (tylko nie banujcie :P). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tpiatek Napisano 13 Kwiecień 2006 Share Napisano 13 Kwiecień 2006 mm ..robisz smaka na takie autko :P .. dla mnie lux :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 13 Kwiecień 2006 Share Napisano 13 Kwiecień 2006 prawie jak subzeuz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 13 Kwiecień 2006 Share Napisano 13 Kwiecień 2006 mnei troche draznia te nierowne rowki miejscami, ale tak to spoko wyglada;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 13 Kwiecień 2006 Share Napisano 13 Kwiecień 2006 No bogato. Szacunek. :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 13 Kwiecień 2006 Share Napisano 13 Kwiecień 2006 prawie jak subzeuz ;) Prawieee robi wielka roznice ;) Swiatla czy hdr?? I czy boczna szyba napewno jes ok?? Ogolnie spoko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 13 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2006 Prawieee robi wielka roznice ;) hehe ;] JohnZi, możesz zaznaczyc gdzie rowki sa nierówne? byłbym wdzięczny. oświetlenie to jak najbardziej hdri (zastosowany dość duży blur). boczna szyba to na razie prowizorka ;]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 13 Kwiecień 2006 Share Napisano 13 Kwiecień 2006 A mozna wiedziec jakie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 14 Kwiecień 2006 Share Napisano 14 Kwiecień 2006 no bardzo ładnie już się nie mogę doczekać tej siatki :D JohnZi'emu chodziło chyba o tylnie światło bo tam masz jakby szparę dużą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 15 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2006 bubu --> oświetlenie to bridge_mono + duży blur dodany w ps'ie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 15 Kwiecień 2006 Share Napisano 15 Kwiecień 2006 Mega galantnie. :) Świetne powierzchnie, ale pokaż z lakierem, może się do czegoś przyczepię (ale pewnie na siłe :P ). pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 15 Kwiecień 2006 Share Napisano 15 Kwiecień 2006 pieknie, a kiedy będzie ta siatka bo się doczekać nie mogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 16 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2006 ------------------------ ------------------------ ------------------------ może ktoś ma pomysł jak poprawić siatkę przedniego reflektora ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 16 Kwiecień 2006 Share Napisano 16 Kwiecień 2006 Piękna siatka szacunek :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czorny Napisano 17 Kwiecień 2006 Share Napisano 17 Kwiecień 2006 ooooooo zapiera dech w piersi ja tak rowno nie umiem :p (no chyba ze box-a robie :P:P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 17 Kwiecień 2006 Share Napisano 17 Kwiecień 2006 szczerze to... nie mam pytan:)...oplow nie lubie...ale modelik klasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 17 Kwiecień 2006 Share Napisano 17 Kwiecień 2006 pieknie i gładziutko tylko chyba górne rogi przedniej szyby ci odstają ... chyba powinieneś zagęścić tam siatke i je przyklepać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 17 Kwiecień 2006 Share Napisano 17 Kwiecień 2006 Siatka jak ta lala. :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W.I.K.I. 26 Napisano 17 Kwiecień 2006 Share Napisano 17 Kwiecień 2006 Wow jestem pełna podziwu!!! Ten samochód to moje marzenie :) Bede się uważnie przyglądać Twoim postępom. Życze duuuuużo wytrwałości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 17 Kwiecień 2006 Share Napisano 17 Kwiecień 2006 W.I.K.I. 26 nie masz się co martwić auto jest w dobrych rękach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W.I.K.I. 26 Napisano 17 Kwiecień 2006 Share Napisano 17 Kwiecień 2006 Mam taką nadzieje mrkrzysiu ;) ale dla pomocy podeśle stronke gdzie znajdzie wszystko o tym samochodzie :) http://tigra-team.pl/dane_techniczne.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 17 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 17 Kwiecień 2006 auto jest w dobrych rękach no nie wiem, nie mam prawo jazdy ;] javor, chyba jest dobrze ;]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 18 Kwiecień 2006 Share Napisano 18 Kwiecień 2006 mentaller do 3d nie trzeba :D W.I.K.I. 26 jesteś drugą osobą co powiedziała do mnie Krzysiu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W.I.K.I. 26 Napisano 18 Kwiecień 2006 Share Napisano 18 Kwiecień 2006 hmm mam nadzieję, że Cię nie uraziłam mrkrzysi... :) jeśli tak to przepraszam. I też myślę tak jak Ty, że do robienia takiego cacka prawko nie jest potrzebne. Więc prosze brać się ostro do pracy, bo czekam na kolejne dodatki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 19 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2006 taki detal mały ;] oraz próbne rendery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 bomba...widac ze lubisz takie rendery bo citroen byl bardzo podobny:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 19 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2006 oj lubię ;]. mógłbym spróbowac czegoś innego... masz może jakis pomysł ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 mógłbym spróbowac czegoś innego... nie ma sensu jest jak dla mnie bardzo dobrze choć możnaby ustawić kamerę tak jak w pracy vision3d - LINK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi