Napisano 26 Luty 200619 l nieee ... kolejny samochód ;]. manta poszła w odstawkę, czeka na kogoś ktoby ją wyrenderował porządnie. w międzyczasie zrobiłem to... nie śmiać sie tylko błedy wytykać ;] babole zafundowała mi wspaniała mapka hdri urzyta do oświetlenia. z wielką checią porobiłbym coś dla GKS'u (mrkrzysiek wie o co chodzi), ale ... koniec ferii i perspektywa braku czasu na wszystko mnie poraża ;P.
Napisano 26 Luty 200619 l W sumie tylko to co kome. Ładne auto wybrałeś , najładniejsze łauto sportowe które kupisz za +-10 000zł :D
Napisano 26 Luty 200619 l Masz jakieś porządne szkice do tego autka? chveti, +-10k zł od jakiej ceny? :P
Napisano 26 Luty 200619 l chveti- co do tego bym sie spierał (mowa oczywiście o I generacji :)) pokaż bez lakieru powodzenia
Napisano 26 Luty 200619 l chveti - a już się martwiłem że coś nie tak z twoim gustem i kolejna rzecz która nas łączy :D a co do modelu to tak jak kome napisał ale wiem że to bez problemu poprawisz więc czekam na więcej
Napisano 26 Luty 200619 l Autor dzieki za komentarze ;]. chamfery pójdą do poprawy. jakie "a fe ! " tigra ładna jest :P. imho ładniejsza od starszej. blueprinty z smcars.net - niby ładne, hi-res, ale jeśli chodzi o proporcje to każdy rzut jest inny ;].
Napisano 5 Marzec 200619 l Autor przesadziłem z glossem, ale chyba wyszło dosyć ciekawie ;]. jeszcze sporo pracy przedemną...
Napisano 5 Marzec 200619 l Autor dzięki ;]. nad tyłem musze jeszcze popracować, trzeba go dopieścić :P. wtedy pokaże też siateczkę.
Napisano 5 Marzec 200619 l Może mi sie wydawać ale jak dla mnie to na nadkolu przednim krawędź troszke faluje. Acz zwracam uwage ze RedBull w głowie biega i to ja moge falowac :D. Fajnie fajnie :D.
Napisano 6 Marzec 200619 l piękny modelik jak narazie - tylko czekać na render końcowy który każdy by chyba z chęcią wykonał na takim modeliku - pozazdrościc umiejętności :)
Napisano 6 Marzec 200619 l Autor damusTo --> z tego co pamiętam to był to chyba bridge (nie zapisywałem sceny) albo hdrstrb.hdr (z http://www.3dhifi.de/stuff.htm ). taa ładnie . poczekajcie jak skończę ;]. wtedy się okarze czy rzeczywiście jest tak ładnie :P. właśnie zauważyłem, że tylne nadkole dziwnie wygląda. btw hindus co z moim c4 ? ;P następny update miejmy nadzieję wkrótce.
Napisano 6 Marzec 200619 l eee stary ja juz nie pamietam ;) nie tak na serio to nie było wtedy czasu a potem format i juz pliku nie ma :|
Napisano 13 Kwiecień 200618 l Autor -------------------------- -------------------------- narazie tylko tyle. siateczki jeszcze nie ma ;] (tylko nie banujcie :P).
Napisano 13 Kwiecień 200618 l mnei troche draznia te nierowne rowki miejscami, ale tak to spoko wyglada;]
Napisano 13 Kwiecień 200618 l prawie jak subzeuz ;) Prawieee robi wielka roznice ;) Swiatla czy hdr?? I czy boczna szyba napewno jes ok?? Ogolnie spoko :)
Napisano 13 Kwiecień 200618 l Autor Prawieee robi wielka roznice ;) hehe ;] JohnZi, możesz zaznaczyc gdzie rowki sa nierówne? byłbym wdzięczny. oświetlenie to jak najbardziej hdri (zastosowany dość duży blur). boczna szyba to na razie prowizorka ;].
Napisano 14 Kwiecień 200618 l no bardzo ładnie już się nie mogę doczekać tej siatki :D JohnZi'emu chodziło chyba o tylnie światło bo tam masz jakby szparę dużą
Napisano 15 Kwiecień 200618 l Mega galantnie. :) Świetne powierzchnie, ale pokaż z lakierem, może się do czegoś przyczepię (ale pewnie na siłe :P ). pozdrawiam
Napisano 16 Kwiecień 200618 l Autor ------------------------ ------------------------ ------------------------ może ktoś ma pomysł jak poprawić siatkę przedniego reflektora ?
Napisano 17 Kwiecień 200618 l ooooooo zapiera dech w piersi ja tak rowno nie umiem :p (no chyba ze box-a robie :P:P)
Napisano 17 Kwiecień 200618 l pieknie i gładziutko tylko chyba górne rogi przedniej szyby ci odstają ... chyba powinieneś zagęścić tam siatke i je przyklepać :)
Napisano 17 Kwiecień 200618 l Wow jestem pełna podziwu!!! Ten samochód to moje marzenie :) Bede się uważnie przyglądać Twoim postępom. Życze duuuuużo wytrwałości.
Napisano 17 Kwiecień 200618 l Mam taką nadzieje mrkrzysiu ;) ale dla pomocy podeśle stronke gdzie znajdzie wszystko o tym samochodzie :) http://tigra-team.pl/dane_techniczne.html
Napisano 17 Kwiecień 200618 l Autor auto jest w dobrych rękach no nie wiem, nie mam prawo jazdy ;] javor, chyba jest dobrze ;].
Napisano 18 Kwiecień 200618 l mentaller do 3d nie trzeba :D W.I.K.I. 26 jesteś drugą osobą co powiedziała do mnie Krzysiu :D
Napisano 18 Kwiecień 200618 l hmm mam nadzieję, że Cię nie uraziłam mrkrzysi... :) jeśli tak to przepraszam. I też myślę tak jak Ty, że do robienia takiego cacka prawko nie jest potrzebne. Więc prosze brać się ostro do pracy, bo czekam na kolejne dodatki.
Napisano 19 Kwiecień 200618 l Autor oj lubię ;]. mógłbym spróbowac czegoś innego... masz może jakis pomysł ?
Napisano 19 Kwiecień 200618 l mógłbym spróbowac czegoś innego... nie ma sensu jest jak dla mnie bardzo dobrze choć możnaby ustawić kamerę tak jak w pracy vision3d - LINK