Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

nieee ... kolejny samochód ;]. manta poszła w odstawkę, czeka na kogoś ktoby ją wyrenderował porządnie. w międzyczasie zrobiłem to...

0126vn.jpg

nie śmiać sie tylko błedy wytykać ;]

babole zafundowała mi wspaniała mapka hdri urzyta do oświetlenia.

z wielką checią porobiłbym coś dla GKS'u (mrkrzysiek wie o co chodzi), ale ... koniec ferii i perspektywa braku czasu na wszystko mnie poraża ;P.

020cy4.th.jpg

• Odpowiedzi 171
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

chveti - a już się martwiłem że coś nie tak z twoim gustem i kolejna rzecz która nas łączy :D

a co do modelu to tak jak kome napisał ale wiem że to bez problemu poprawisz więc czekam na więcej

Napisano

dzieki za komentarze ;]. chamfery pójdą do poprawy. jakie "a fe ! " tigra ładna jest :P. imho ładniejsza od starszej.

blueprinty z smcars.net - niby ładne, hi-res, ale jeśli chodzi o proporcje to każdy rzut jest inny ;].

Napisano

Może mi sie wydawać ale jak dla mnie to na nadkolu przednim krawędź troszke faluje. Acz zwracam uwage ze RedBull w głowie biega i to ja moge falowac :D. Fajnie fajnie :D.

Napisano

piękny modelik jak narazie - tylko czekać na render końcowy który każdy by chyba z chęcią wykonał na takim modeliku - pozazdrościc umiejętności :)

Napisano

damusTo --> z tego co pamiętam to był to chyba bridge (nie zapisywałem sceny) albo hdrstrb.hdr (z http://www.3dhifi.de/stuff.htm ).

taa ładnie . poczekajcie jak skończę ;]. wtedy się okarze czy rzeczywiście jest tak ładnie :P. właśnie zauważyłem, że tylne nadkole dziwnie wygląda.

btw hindus co z moim c4 ? ;P

następny update miejmy nadzieję wkrótce.

Napisano
Prawieee robi wielka roznice ;)

hehe ;]

JohnZi, możesz zaznaczyc gdzie rowki sa nierówne? byłbym wdzięczny.

oświetlenie to jak najbardziej hdri (zastosowany dość duży blur). boczna szyba to na razie prowizorka ;].

Napisano

Mega galantnie. :) Świetne powierzchnie, ale pokaż z lakierem, może się do czegoś przyczepię (ale pewnie na siłe :P ).

pozdrawiam

Napisano

hmm mam nadzieję, że Cię nie uraziłam mrkrzysi... :) jeśli tak to przepraszam. I też myślę tak jak Ty, że do robienia takiego cacka prawko nie jest potrzebne. Więc prosze brać się ostro do pracy, bo czekam na kolejne dodatki.